26 червня у районному будинку кульури, о 11.00, вперше у нашому маленькому містечку відбудеться відбірковий тур Всеукраїньского молодіжного фестивалю авторської пісні та співаної поезії "СРІБНА ПІДКОВА". (ВХІД ВІЛЬНИЙ)
Та це ще не все... ПЕРШІ БАРДИ УКРАЇНИ вже о 19.00 будуть на сцені, на ювілейному концерті Сергія Шишкіна, який так багато зробив для нашого містечка. Це людина з великої букви, про яку яскраво написали, після його поїздки до Зашкова. "Неповторну дружню атмосферу створюють інші визначальні фактори - це прості учасники фестивалю, які в цьому місці насправді зібрались близькі мені за духом та вподобаннями. На такий фест можна запросити багато пропіарених "звьозд" при цьому витративши весь бюджет заходу, вислухати попсову фанеру, а можна ці кошти вкласти в якісну організацію дійства і запросити доприкладу Сергія Шишкіна - невідомого до цього часу мені виконавця, який просто вийшов на сцену сів за синтезатор та виконав речі, від яких в мене по тілу мурашки забігали..."
(Ціна квитка від 20 до 50 грн., придбати квитки можна за номером 8 093 868 06 73 або ICQ 343-133-250)
"Срібна Підкова"
Серігй Шишкін - 50