Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Шишкін 50 & Срібна підкова
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Fyntik
26 червня у районному будинку кульури, о 11.00, вперше у нашому маленькому містечку відбудеться відбірковий тур Всеукраїньского молодіжного фестивалю авторської пісні та співаної поезії "СРІБНА ПІДКОВА". (ВХІД ВІЛЬНИЙ)

Та це ще не все... ПЕРШІ БАРДИ УКРАЇНИ вже о 19.00 будуть на сцені, на ювілейному концерті Сергія Шишкіна, який так багато зробив для нашого містечка. Це людина з великої букви, про яку яскраво написали, після його поїздки до Зашкова. "Неповторну дружню атмосферу створюють інші визначальні фактори - це прості учасники фестивалю, які в цьому місці насправді зібрались близькі мені за духом та вподобаннями. На такий фест можна запросити багато пропіарених "звьозд" при цьому витративши весь бюджет заходу, вислухати попсову фанеру, а можна ці кошти вкласти в якісну організацію дійства і запросити доприкладу Сергія Шишкіна - невідомого до цього часу мені виконавця, який просто вийшов на сцену сів за синтезатор та виконав речі, від яких в мене по тілу мурашки забігали..."

(Ціна квитка від 20 до 50 грн., придбати квитки можна за номером 8 093 868 06 73 або ICQ 343-133-250)

"Срібна Підкова"
Серігй Шишкін - 50
shyshkin
Дякую на доброму слові. Сьогодні розібрали остаточно обов"язки. Завтра почнемо працювати з квитками. Я то вже сьогодні почав.
Рон
Скоріше б ця подія
Chater
билеты можна купить у меня хД
shyshkin
Між іншим в списку перших бардів є Левко Бондар, це той, що співав " А моя тцьоця жиє у Занзібарі", Олег Калич - знаменитий львівський рокер в "законі", є Володимир Смотритель - перший чоловік, що першим вийшов у 1994 році на сцену першого фестивалю "Володимир", а в Хмельницькому у нього єдиний в Україні муніципальний моно-театр "Кут" і фестиваль одинаків "Розкуття". Є супергітарист Грицько Лук"яненко і ми заграємо з ним джем-сейшн, є Едуард Драч, про якого взагалі зайве щось казати, є Наталка Криничанка - знаменита львівська бардесса, яка не одного нитіка вставить за пояс. Це дійсно перші і жодної фанери. Такого концерту ще не чула Україна, а почує його мій рідний Володимир. А похолєру мені якесь інше свято!
kaldun
вав, буде жарко
Akcionerr
Цитата(kaldun @ 24.6.2008, 15:47) *

вав, буде жарко

А ми це дійство зробимо ще гарячішим та відвертішим!!! Все йде як по маслу, а коли все по плану то й результат вихожить максимальний, а звідси виходе що ті хто прийдуть вони аж ніяк НЕ пожалкують!!!
Гарних Всім вражень!!! smile.gif
gennadiy
я би пішов, жалко маю завтра держ. іспит))
shyshkin
Цитата(gennadiy @ 25.6.2008, 15:53) *

я би пішов, жалко маю завтра держ. іспит))

Провели репетицію для володимирських. Бажаю всім драйвового виступу! smile.gif
#PL@YER#
Я нажаль не був на підковы розкажіть як там все було
Рон
А я був і на підкові і на "Серігй Шишкін - 50". Мені сподобалось і там і там. На "Серігй Шишкін - 50" побачив багато цікавого!
Akcionerr
Цитата(Рон @ 26.6.2008, 22:45) *

А я був і на підкові і на "Серігй Шишкін - 50". Мені сподобалось і там і там. На "Серігй Шишкін - 50" побачив багато цікавого!

Ви собі як хочете, але це справді було суперово і мені байдуже що у ваших головах!!!!!
Рон
Я ж про це і кажу
SHNUR
Ого!!! як напевно цікаво було....стільки людей понаїздило гарних та відомих. Шкода, що я незміг там побувати. Тим паче, що я дуже люблю таку музику...
shyshkin
Дякую всій команді за шалену оперативність. Дякую всім, хто прийшов. Дякую всім, хто взяв участь у конкурсі і концерті. Ми КРАЩІ! clap.gif Повірте на слово, хто ще сам в цьому не переконався. Було з чим порівняти за тих кілька днів.
TUpolev95
Видео есть?)
shyshkin
Цитата(TUpolev95 @ 30.6.2008, 21:16) *

Видео есть?)

буде, але на сайті smile.gif
shyshkin
Дякую всім http://www.pravda.lutsk.ua/?p=6570 biggrin.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.