Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Tony Palmer
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
shyshkin
http://www.tonypalmer.org/Tony_Palmer_biography.htm Ось з цією людино світового рівня пропонує зустріч в КМЦ мій друг Василь Ворон для всіх, хто підтрумував і підтримуватиме Живий Погляд tongue.gif
Spiker
а коли ця зустріч відбудется?дуже цікаво smile.gif
Akcionerr
Я так гадаю, що прийти тре))) там буде цікаво)) biggrin.gif
shyshkin
Ніфіга собі?! Ви хоч людям не кажіть про свої вагання biggrin.gif . Очевидно 17-го червня в КМЦ Шевченка. Він приїздить на фест Стравінського в Устилуг, а Ворон за 2 місяці переговорів зблатував його показати один з фільмів його знаменитої серії для учасників ЖП. Мотивуючи тим, що будуть представники кількох поколінь людей, які слухали і слухають правильну музику на території пост-совка. Чи ви думаєте, що він десь сидів і мріяв, як виступити перед нами? laugh.gif http://www.pravda.lutsk.ua/?p=7379
TUpolev95
Это реально хорошая тема smile.gif Хорошего переводчика + ПиАрнуть всё это действо, и успех гарантирован! А какие вопросы будете обсуждать?

З.Ы. Ну как всегда я не попадаю на встречу...
shyshkin
Цитата(TUpolev95 @ 15.6.2008, 21:57) *

Это реально хорошая тема smile.gif Хорошего переводчика + ПиАрнуть всё это действо, и успех гарантирован! А какие вопросы будете обсуждать?

так і буде, а питання: сучасна музика народів крайньої півночі України blink.gif
Tanyska
нє ну так геть нечесно я 17 держекзамен здаю....
TUpolev95
Цитата(shyshkin @ 16.6.2008, 0:45) *

крайньої півночі

ph34r.gif эм.... ну.... главное, что человек хороший приезжает))))
Akcionerr
Цитата(TUpolev95 @ 16.6.2008, 9:25) *

ph34r.gif эм.... ну.... главное, что человек хороший приезжает))))

Що є те є)))) biggrin.gif
Рон
А о котрій ця зустріч відбудеться?
shyshkin
Зображення
17 чевня 2008 року у Володимир-Волинський приїздить Tony Palmer (Режисер, сценарист, продюсер, оператор) член Королівського Географічного Товариства і почесний громадянин Нового Орлеану та Афін. На 14.00 відбудеться показ одного з його фільмів у Володимир-Волинському КМЦ (кінотеатр ім. Т.Г. Шевченка) та півгодинне спілкуваня перед самим фільмом.
shyshkin
Цитата(shyshkin @ 16.6.2008, 18:02) *

Зображення
17 чевня 2008 року у Володимир-Волинський приїздить Tony Palmer (Режисер, сценарист, продюсер, оператор) член Королівського Географічного Товариства і почесний громадянин Нового Орлеану та Афін. На 14.00 відбудеться показ одного з його фільмів у Володимир-Волинському КМЦ (кінотеатр ім. Т.Г. Шевченка) та півгодинне спілкуваня перед самим фільмом.

Уточнюю - зустріч в КМЦ о 14.00. З Тоні Палмером хотіли б познайомитись всі фрмові музиканти, щоб він хоча б згадав про них в своїх фільмах. Завтра буде фільм про початок британського рокенролу. Готуйте толкові запитання англійською. Володимир - то Європа!
TUpolev95
Наверное съедутся люди и с других городов Украины... Такая личность)
shyshkin
Цитата(TUpolev95 @ 16.6.2008, 21:28) *

Наверное съедутся люди и с других городов Украины... Такая личность)

Він кращий в світі в своєму жанрі. Коли розіслав повідомлення своїм друзям по сайтах, то реакція така - труба, це нереально biggrin.gif
shyshkin
Цитата(shyshkin @ 17.6.2008, 0:29) *

Він кращий в світі в своєму жанрі. Коли розіслав повідомлення своїм друзям по сайтах, то реакція така - труба, це нереально biggrin.gif

Ха! Вже дали підтвердження Владик Жуковський-барабани, Володя Гуз - гітара, Микола Смаль - бас, Микола Мохончук-саксофон. Ну що, самі прийдете, чи під костел того Тоні сунути? Друге покоління теж буде, воно ще й на АТМ - Володимир працює. Ото тусня. Може то барабанми які поставити?... Ну і Слово Правди, звичайно... А решта курутиме бамбук smile.gif
kaldun
ааааа, кусаю локті, я на роботі, і ніхто не відпускає sad.gif((((( , така подія а я в повній Ж
Akcionerr
Цитата(kaldun @ 17.6.2008, 8:21) *

ааааа, кусаю локті, я на роботі, і ніхто не відпускає sad.gif((((( , така подія а я в повній Ж

МИ тобі потім все розкажем)) smile.gif
shyshkin
Цитата(kaldun @ 17.6.2008, 9:21) *

бери свого шефа, він же колись до музи нерівно дихав. Бо потім сам буде лікті кусати biggrin.gif . Або ставте біля птічніка кордон - перепій по нашому... коли з Устилуга мужика повезуть - тут ви його і напоїте smile.gif
shyshkin
Все! їду з хати, бо він вже в Устилузі, а ще не в одному оці... biggrin.gif
vityska
Калдун, +1. Будемо двоє з іскусаними локтями - я зара ващє в Києві((
shyshkin
Ндаааа... Цікавий дядько попався. Сказав, що Євросоюз трафила катастрофа тому, що його чиновники вирішили, що люди в Ірландії мають їсти такого самого розміру огірки, що і люди в Греції. І Навпаки. А ми різні і саме тим - цікаві. А наші чиновники набагато кращі, нагнали діточок... для маси. Вони вам не заважали? Бо мені перед моїми колєгами не зовсім вжилу було. Ніби я теж якийсь клерк при посаді. Так буває завжди, коли без душі, а по наказу. Поза тим тут вже можна подивитись http://poglyad.net.ua/index.php?option=com...28&Itemid=1
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.