Цитата(Dim@sik @ 5.6.2008, 17:31)

тему не там запостив...
Може і не там. А де треба було?

і я взагалі не розумію.. нащо купляти диск за 30 грн, якщо можна його скачати з інтернету?

Припустимо ти важко працюєш будуєш дім, чи ремонтуєш машину, а музикант, чи програміст візьме і не заплатить тобі... так по приколу... скаже що навіщо платити за те що ти вже зробив і тд.

А вам не здаєтсья що деякі наші співаки "ЗАЖРАЛИСЬ"?
Діло не втому чи ЗАЖРАЛИСЬ чи НІ... Діло у праві вибору, музика чи якась іграшка то не є предмет першої необхідності без нього можна обійтися, тобто ти маєш вибір відмовитися і не платити чи просто купити і насолоджуватися ДОДАТКОВИМИ БЛАГАМИ. Хоча у нас ще є третя сторона медалі, скачати з інету і не платити, знаючи що мені за це ніц не буде.
Але мене цікавить не тільки такі питання, як купувати чи ні, але і те чи має право говорити про ліцензійний софт, музику і вимагати тим більше за це гроші людина у якої самої багато того ж софту і музики за якого він не платив жодної копійки, маючи на аргументі те то А ЧИ НЕ ЗАЖРАЛИСЯ ЦІ АВТОРИ? (адже у них є мерсєдєс, а у мене має)
Не шукайте в моїх словах натяків на конкретних людей і на дії. Розумієте чому мене цікавить ця тема, тому що я з однієї сторони розумію, що красти це гріх і в якій би я формі це не робив... це гріх і все, адже я забираю і використовую чужу працю без дозволу автора.
З другої сторони я це роблю так, бо всі так роблять.... і це що я буду користуватися своїми дурними принципами зрештою мабуть зашкодить лише мені одному ДУРНЕВІ.