Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Записи пісень Володимирських гуртів
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Miki
Наперед вибачаюся, якщо я не уважний і десь на форумі пропустив ссилки на записи пісень Володимирських гурті... Якщо ваша ласка викладіть ссилки на пісні в цю тему.
Fyntik
тю smile.gif
http://knaipakoyota.ucoz.ua/load/
Але це перший виступ.. так шо на якість гри можеш не зважати wink.gif
Рон
http://tomorrow.at.ua/index/0-07
В нас так само якісних записів немає smile.gif
shyshkin
Цитата(Рон @ 4.6.2008, 16:07) *

http://tomorrow.at.ua/index/0-07
В нас так само якісних записів немає smile.gif

Знову те саме, музиканти мають бути бідні, а їх шанувальники будуть нашару дерибанити все. То дайте ще ссилку на ключі від квартири, де гроші лежать ...
Рон
Хочу сказати, що наших (гурту Tomorrow) пісень там не повні варіанти, тільки куплет і приспів, щоб можна було ознайоитись що це таке і з чим його їдять і не більше того smile.gif
Miki
Цитата(shyshkin @ 4.6.2008, 20:23) *

Знову те саме, музиканти мають бути бідні, а їх шанувальники будуть нашару дерибанити все. То дайте ще ссилку на ключі від квартири, де гроші лежать ...

мда приїхали... то де я маю їх почути(окрім ЖП), а тим більше купити СД... я не хочу халяви... я не хочу, як Ви виразилися дерибанити за рахунок бідних хлопців, але і не хочу купувати кота в мішку чи ходити на концерти гуртів, які мені впринципі можуть і не сподобатися, бо єдине що в них може бути цікавого, це те що вони з мого міста і тд і тп.

вибачте, але я не маю сили сьогодні дискутувати на тему авторського права...я дуже втомлений. biggrin.gif давайте обовязково поговоримо на цю тему взавтра.

Рон, Фунтік дякую за допомогу... доречі мені думаю вистачить і демок, аби скласти особисту думку про вашу творчість.

shyshkin
Цитата(Miki @ 4.6.2008, 22:40) *

мда приїхали... то де я маю їх почути(окрім ЖП), а тим більше купити СД... я не хочу халяви... я не хочу, як Ви виразилися дерибанити за рахунок бідних хлопців, але і не хочу купувати кота в мішку чи ходити на концерти гуртів, які мені впринципі можуть і не сподобатися, бо єдине що в них може бути цікавого, це те що вони з мого міста і тд і тп.

вибачте, але я не маю сили сьогодні дискутувати на тему авторського права...я дуже втомлений. biggrin.gif давайте обовязково поговоримо на цю тему взавтра.
Рон, Фунтік дякую за допомогу... доречі мені думаю вистачить і демок, аби скласти особисту думку про вашу творчість.

правильно, а пацанів нехай підтримують якісь чужі дяді, бо інакше вони - коти в мішку, А де вони вчитись на публіці мають? На Руті, на Бульбі? А як їм туди потрапити? Де обстрілятись, якщо вони і є - коти в мішку? Ще й демки свої віддали. Ну то приходьте вже і по ключі. Чи може ви їх просувати будете і для того демки взяли? Отак молодих і кидають...
Miki
Цитата(shyshkin @ 4.6.2008, 23:00) *

правильно, а пацанів нехай підтримують якісь чужі дяді, бо інакше вони - коти в мішку, А де вони вчитись на публіці мають? На Руті, на Бульбі? А як їм туди потрапити? Де обстрілятись, якщо вони і є - коти в мішку? Ще й демки свої віддали. Ну то приходьте вже і по ключі. Чи може ви їх просувати будете і для того демки взяли? Отак молодих і кидають...

О, Боже мій....
чому Ви схильні так все перекручувати так все ускладнювати???????? я просто хочу почути зараз ті гурти, хоч краєм вуха почути... аби в майбутньому піти із задоволенням на їхні концерти, купляти їхні СД. я дуже добре розумію, що аби хлопці випустили той сд їм потрібні гроші.
shyshkin
Цитата(Miki @ 4.6.2008, 23:34) *

О, Боже мій....
чому Ви схильні так все перекручувати так все ускладнювати???????? я просто хочу почути зараз ті гурти, хоч краєм вуха почути... аби в майбутньому піти із задоволенням на їхні концерти, купляти їхні СД. я дуже добре розумію, що аби хлопці випустили той сд їм потрібні гроші.

теппер можу погодитись, і не перекручую я.
Miki
Цитата(shyshkin @ 4.6.2008, 23:56) *

теппер можу погодитись

я радий. biggrin.gif
Miki
Цитата(shyshkin @ 4.6.2008, 23:56) *

теппер можу погодитись, і не перекручую я.

продовжим дискут. зараз я маю час і трішки більше сил і здоровя а ніж вчора (мені так здається, блін захворіти на грип, чи ангіну літом, це дурість sad.gif ).

Отже давайте відкинемо в сторони авторські права хлопців на їхні пісні. Воно в них є і це АКСІОМА.

Але чи правильний такий крок? Чи не буде заважати їхній розкрутці заборона роздавати власні пісні людям для ознайомлення з їхньою творчісттю, адже гурти ще дуже молоді і не продвинуті? Але демки мабуть треба робити?
shyshkin
Цитата(Miki @ 5.6.2008, 18:57) *

продовжим дискут. зараз я маю час і трішки більше сил і здоровя а ніж вчора (мені так здається, блін захворіти на грип, чи ангіну літом, це дурість sad.gif ).

Отже давайте відкинемо в сторони авторські права хлопців на їхні пісні. Воно в них є і це АКСІОМА.

Але чи правильний такий крок? Чи не буде заважати їхній розкрутці заборона роздавати власні пісні людям для ознайомлення з їхньою творчісттю, адже гурти ще дуже молоді і не продвинуті? Але демки мабуть треба робити?

Це настільки тонка штука - авторське право, що навіть не уявляєте. Сам від цього потерпаю, але обов"язково з тим треба розбиратись. ОБОВ"ЯЗКОВО! Якраз вивчаю це питання. І обов"язково поділюсь з пацанами даними. Тому і так гостро відреагував на самому початку. Але не на форумі! Люди за консультації, семінари і т.п. теж заробляють гроші. Це знання, отримаючи які, автор робиться ефективним. Знання теж коштують. Щоб їх отримати, витрачається час, зусилля, використовуються зв"язки. Той, хто отримує
їх нашару, так само до них і ставитться.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.