Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Гурт "Кнайпа Койота"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
shyshkin
Цікавий володимирсько - луцький симбіоз smile.gif .Солістці свій респект висловив особисто. З вдалим дебютоам вас!
Akcionerr
Виступ видався непоганим, навіть приємним....ВОКАЛ- smile.gif БОМБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyntik
Фак, нарешті добрався!
Вельми вдячний всім, хто був, хто чув, і так просто wink.gif за підтримку!
Вцілому виступ непоганий.. те шо по стилю ми дуже виділились на ЖП, це я побачив тільки сьогодні як переглянув запис!
Загалом все було чудово, хоча до такої сцени треба звикати (я про звук).
Велике дякую Роману з ІНШИХ, дужо уж він допомігwink.gif Також дякує Євгеновичу за цей проект, а взагалі все круто багато чого навчились.. і знієм над чим працювати і шо змінити... кардинально доречі wink.gif
shyshkin
Цитата(Fyntik @ 4.5.2008, 12:31) *

Фак, нарешті добрався!
Вельми вдячний всім, хто був, хто чув, і так просто wink.gif за підтримку!
Вцілому виступ непоганий.. те шо по стилю ми дуже виділились на ЖП, це я побачив тільки сьогодні як переглянув запис!
Загалом все було чудово, хоча до такої сцени треба звикати (я про звук).
Велике дякую Роману з ІНШИХ, дужо уж він допомігwink.gif Також дякує Євгеновичу за цей проект, а взагалі все круто багато чого навчились.. і знієм над чим працювати і шо змінити... кардинально доречі wink.gif

Та на здоров"я! Тільки ж не кидайтесь, як всі, у тяжеляк. А то про нас і так думають, що Володимир - місто ображених нефорів. А Живий Погляд - виключно тяжкий по музі. У вас класний блюзовий гітарист і крута вокалістка-клавішниця. Підсильте це, знайдіть свою фішку.
Fyntik
Цитата
Підсильте це, знайдіть свою фішку.

Про це і думали.. вокал треба відділити від клавіш wink.gif Ну і ше дещо..
хоча мене дуже пре блуз smile.gif а блюз-метал.. ще більше wink.gif
vladis
Кнайпа Койота вітаю з класним виступом на сцені прикольно було вокалістка просто супер.Вітаю drinks_cheers.gif
Scotch
smile.gif Кнайпа була на фоні того металевого маразму(враження що люди виступають тільки заради себе) перспективним проектом. Звичайно, є багато зауважень(то по звуку скорше, ніж по виконанню), але назагал - чотко!
п.с. Вокалістку з відстані такої не розгледів, але , думаю, нічо такsmile.gifsmile.gifsmile.gif
п.п.с. працюйте над лірикою(текстами). Тут треба або світла голова в когось з учасників, або хтось зі сторони. Від себе пораджу покласти на музику вірші когось з класиків. А ля Козловський зі "Знаєш". Більш-менш відомі речі, але у вашому виконанніsmile.gif

а, і ще одне. Ви НІХТО зараз. Тому працюйте і не пишіть мемуари.
shyshkin
Цитата(Scotch @ 5.5.2008, 3:17) *

smile.gif Кнайпа була на фоні того металевого маразму(враження що люди виступають тільки заради себе)

Визначаюсь з приводу "маразму" - ІМХО чи банальне хамство... А люди і виступають за власні гроші перш за все заради себе. І бачив на власні очі, як їх підтримують. Бо якщо вже й собі не треба...
zooss
Цитата(shyshkin @ 5.5.2008, 9:07) *

Визначаюсь з приводу "маразму" - ІМХО чи банальне хамство... А люди і виступають за власні гроші перш за все заради себе. І бачив на власні очі, як їх підтримують. Бо якщо вже й собі не треба...

Тю, та якби не ЖП ніхто б ніколи не почув "маразму", а сиділи всі по своїх підвалах і інкубаторах.
Так, що хай спасибі скажуть.

А "Кнапіа", це сила. У Володимирі Два гурти - Краплі і Кнапіа, а все інше "ясількі"
shyshkin
Вітаю Кнайпу Койота з теледебютом! Навіть були цікаві шматки smile.gif
Spiker
Цитата(shyshkin @ 11.5.2008, 21:53) *

Вітаю Кнайпу Койота з теледебютом! Навіть були цікаві шматки smile.gif

Дякуємо за хороші слова, самі з захватом дивились телеверсію,і завдяки побаченому та деякій критиці знаємо над чим працювати, що підсилити!Дякуємо всім,будемо працювати і творити!Між іншим ніби то будемо мати виступ 24 травня в Острозі! smile.gif clap.gif
P.S.а ишо,хотілось би побачити повну версію ЖП на відео biggrin.gif І ше, респект хто працював над програмою,за накладені відео-ефекти під час виконання так званого барабанного соло у нашій другій пісні,я подивився на то всьо - блін, то я ше троха вмію стучать biggrin.gif wink.gif
shyshkin
Цитата(Spiker @ 11.5.2008, 23:30) *

Дякуємо за хороші слова, самі з захватом дивились телеверсію,і завдяки побаченому та деякій критиці знаємо над чим працювати, що підсилити!Дякуємо всім,будемо працювати і творити!Між іншим ніби то будемо мати виступ 24 травня в Острозі! smile.gif clap.gif
P.S.а ишо,хотілось би побачити повну версію ЖП на відео biggrin.gif І ше, респект хто працював над програмою,за накладені відео-ефекти під час виконання так званого барабанного соло у нашій другій пісні,я подивився на то всьо - блін, то я ше троха вмію стучать biggrin.gif wink.gif

вітаю з 1-м майбуинім виїздом ! А щодо твоїх соло - сам здивувався smile.gif . Бо під час акції було не до того. Там більше слухаєш загальний саунд і важливіше загальне сприйняття.
Electra
Я теж хотіла сказати, що ви умнічкі. Розвивайтеся,.. продовжуйте,успіху ВАм! smile.gif
Akcionerr
Цитата
А "Кнапіа", це сила. У Володимирі Два гурти - Краплі і Кнапіа, а все інше "ясількі"

A ти напевно спортсмен))) велики-великий або політик)))
zooss
Цитата(Akcionerr @ 14.5.2008, 20:53) *

A ти напевно спортсмен))) велики-великий або політик)))

Та мабуть, колись стану політиком. А ти ким будеш? Р.s. Як виростеш.
Akcionerr
Цитата(zooss @ 17.5.2008, 20:20) *

Та мабуть, колись стану політиком. А ти ким будеш? Р.s. Як виростеш.

Тебе навчати)))) і тебе так просто не пропущу, от...хоча навіщо ти мені здався?? незнаю...
Scotch
Цитата(shyshkin @ 5.5.2008, 10:07) *

Я Вас поважаю як організатора цього проектуsmile.gif і підтримую(в тому числі і "ногами"), але в кожному місті знайдеться пара-трійка груп аби просто собі в кайф поволати у мікрофон. То юнацтво. Чи Ви організовуєте гурток а ля художнє різьблення по дереву і не хочете аби проект став колискою своєрідною якогось гурту, що будуть знати в Україні, а не тільки у Володимирі?!
IKillerI
2 Scotch +1
Кнайпа - супер!!!
Fyntik
Цитата
Я Вас поважаю як організатора цього проекту і підтримую(в тому числі і "ногами"), але в кожному місті знайдеться пара-трійка груп аби просто собі в кайф поволати у мікрофон. То юнацтво. Чи Ви організовуєте гурток а ля художнє різьблення по дереву і не хочете аби проект став колискою своєрідною якогось гурту, що будуть знати в Україні, а не тільки у Володимирі?!

Може я шось не поняв.. але поясніть мну плз, як цей пост стосується Нас? Кнайпа Койота? smile.gif
Scotch
Цитата(Fyntik @ 18.5.2008, 22:41) *

Може я шось не поняв.. але поясніть мну плз, як цей пост стосується Нас? Кнайпа Койота? smile.gif

нє , то я до пана Шишкіна звертався.

До Койотів: працюйте над текстами, таваріщі. І буде Вам щастя!
SHNUR
Вятаю з новими барабанами!!!!)))) нехай гарно звучать і пилюкою не припадають))))
Spiker
Цитата(SHNUR @ 21.5.2008, 21:49) *

Вятаю з новими барабанами!!!!)))) нехай гарно звучать і пилюкою не припадають))))

дєкую biggrin.gif барабани пилюкою не припадуть,чєстноє піонєрскоє! wink.gif
P.S.дякую Шнуру за допомогу,ше якось це відсвяткуємо!!! drinks_cheers.gif
Miki
Цитата(shyshkin @ 4.5.2008, 12:36) *

У вас класний блюзовий гітарист і крута вокалістка-клавішниця. Підсильте це, знайдіть свою фішку.

Прослухавши ваші записи чомусь дійшов САМ до такого самого висновку rolleyes.gif ....Тепер дуже хочеться почути Вас в живу і вже тепер я знаю що не пожалкую.
shyshkin
Цитата(Scotch @ 19.5.2008, 23:19) *

нє , то я до пана Шишкіна звертався.

Якщо до мене, то ще чіткіше сформулюю свою позицію: я вважав за потрібне дати дітям шанс самореалізації, за який вони будуть вдячні перш за все самим собі. Тому і дбаю, щоб їх не збивали з пантелику ті, хто сам реально запропонувати нічого не може, а от скористатися або поставити "галочку" - скільки завгодно. Заодне і сам вчуся. А Кнайпа Койота багато що вже зробила сама. За це і респект.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.