Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Гурт "Янгольська Тиша"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
shyshkin
СіД! Ти зі своїми колєгами здивував нас ( Я про членів журі ) smile.gif ! Це було круто! Навіть страшно давати тобі мікрофон надовго . biggrin.gif Сказав би, що для дебюту це Закруто!
Akcionerr
Було приємно чти і бачити і знати точно що є хлпакі котрі назвались "Янгольська Тиша" wink.gif
MeMento_MoRi
"Аплодую стоячи"
Удачі вам народ!!! Я особисто вболіваю за кожну групу нашого міста бо то справді могутнє самовираження!!!
Петровнич
Хлопаки модці!!!!!Так тримати! biggrin.gif
shyshkin
Цитата(Петровнич @ 4.5.2008, 1:10) *

Хлопаки модці!!!!!Так тримати! biggrin.gif

Пам"ятаю, як рік тому, коли ще не мав машини, то СіД регулярно заходив за мною, щоб разом піти на збори. Він ділився мрією - мати свій гурт. Тоді це виглядало маловірогідно, але минув лише рік... biggrin.gif Хвацький пацан виявився... Треба мріяти ще сміливіше smile.gif !
immortal
о!!! вот і тема наша появилась! ура!!!
ми ще покажем на що ми здатні.

P.S. дякую всім тим хто підтримав нас на ЖП
Akcionerr
Цитата(immortal @ 4.5.2008, 21:25) *

ми ще покажем на що ми здатні.

ми всі це усім покажемо і можете бути у цьому внпевнені!!!
PrizRak
Гурт КЛАСНИЙ. Респект вам всім!!!!!
immortal
Цитата(PrizRak @ 5.5.2008, 14:01) *

Гурт КЛАСНИЙ. Респект вам всім!!!!!

clap.gif , так для кого ж старались smile.gif ...

Цитата(Akcionerr @ 4.5.2008, 22:20) *

ми всі це усім покажемо і можете бути у цьому внпевнені!!!

ну так вам простіше. а ми ще тільки більш менш зігрались music_band.gif
Burnt shadow
Гурт справді виправдав свою назву!!! scream - те, що треба!!! clap.gif ех, де і коли можна буде почути їх?
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Музика дуже сподобалася!
а перед їхнім виступом я побачила хлопця з перев'язаними бинтом руками. мені його так жаль стало smile.gif
вже потім зрозуміла, шо то за прикол! особливо гарно виглядало, як фронтмен рвав це все !!!
immortal
Цитата(Burnt shadow @ 7.5.2008, 13:23) *

Гурт справді виправдав свою назву!!! scream - те, що треба!!! clap.gif ех, де і коли можна буде почути їх?
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Музика дуже сподобалася!
а перед їхнім виступом я побачила хлопця з перев'язаними бинтом руками. мені його так жаль стало smile.gif
вже потім зрозуміла, шо то за прикол! особливо гарно виглядало, як фронтмен рвав це все !!!

ой, на рахунок нас почути --- то нинаю dry.gif , хібашо ше шось вивчим (новий матеріал взагаліто вже є) то прийдеш на репетицію wink.gif , послухаєш
immortal
приємно читати що є люди котрим ми сподабались!!!!!!!!!! дуже Вам дякуємо!!!!!!!!!!!!!!
Crash™
Йов хлопаки! Ви для мене рідні і вболівав як за рідних!!! А стіну замутив,як і обіцяв)))
Burnt shadow
Цитата(immortal @ 7.5.2008, 20:21) *

ой, на рахунок нас почути --- то нинаю dry.gif , хібашо ше шось вивчим (новий матеріал взагаліто вже є) то прийдеш на репетицію wink.gif , послухаєш

А коли можна буде прийти? unsure.gif і куди?я прям цяс вмру від радості!!!! clap.gif
shyshkin
Цитата(Burnt shadow @ 8.5.2008, 13:57) *

А коли можна буде прийти? unsure.gif і куди?я прям цяс вмру від радості!!!! clap.gif

А далі прошу в приват smile.gif
immortal
Цитата(Crash™ @ 7.5.2008, 21:43) *

Йов хлопаки! Ви для мене рідні і вболівав як за рідних!!! А стіну замутив,як і обіцяв)))

cool1.gif cool1.gif cool1.gif cool1.gif notworthy.gif
Electra
Це було і справді щось! Я особисто закохалася у пісню "скажи "ні" війні!"Просто супер!!
immortal
Цитата(Electra @ 11.5.2008, 8:03) *

Це було і справді щось! Я особисто закохалася у пісню "скажи "ні" війні!"Просто супер!!

clap.gif clap.gif clap.gif
ого!!!!! wink.gif сама істьорія написання цієї пісні весела laugh.gif ...
Obermensch
Так тримати, хлопці! Покажіть всім, що не все котові 8 березня! biggrin.gif
immortal
Цитата(Obermensch @ 7.7.2008, 16:30) *

Так тримати, хлопці! Покажіть всім, що не все котові 8 березня! biggrin.gif

та стараємось, дякуем за підтримку!!!!!!!!
nolik
clap.gif виступ просто ссссссссупер
immortal
Цитата(nolik @ 29.12.2008, 11:24) *

clap.gif виступ просто ссссссссупер

brows.gif пасіб))))))
shyshkin
Цитата(immortal @ 29.12.2008, 15:11) *

brows.gif пасіб))))))

Ростіть великі і нескромні!!! smile.gif А з Наталкою ше класніше!!!
immortal
Ростіть великі і нескромні!!! smile.gif А з Наталкою ше класніше!!!

дякуєм)))))))) мало бути ще не так... але є як є)))) clap.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.