Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Гурт "Dispel"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
shyshkin
Вітаємо на Живому Погляді глибоко симпатичних мені колег і близьких по життєвому кредо.
dex_dispeL
rolleyes.gif
biggrin.gif
shyshkin
Цитата(dex_dispeL @ 4.5.2008, 11:14) *

rolleyes.gif
biggrin.gif

Нарешті ! biggrin.gif Вашій барабанщиці окремий респект. Треба мати дуже сильну фізичну підготовку, щоб витримати цілу програму. І прецеденти такі є : Етвас Андерс. Значить і в неї є ці можливрсті. А грати вона і так вже вміє Дай Бог!
Петровнич
Гурт Dispel дуже класно вписався в програму проекту.Особисто мені дуже сподобалось,надіюсь, що вам теж... clap.gif
Fyntik
Жалко дівчинку вашу.. так стараль стукати.. і весь час проблеми з барабанами у неї були!
А взагальному респект і уважуха!
dex_dispeL
Ги %) дякую, якщо все буде гуд, то приїдемо до вас без проблем, і відлабаємо на повну!
ррр
vladis
Було все суперово.Будемо ждати вашого приїзду drinks_cheers.gif
Akcionerr
Цитата(dex_dispeL @ 4.5.2008, 12:06) *

Ги %) дякую, якщо все буде гуд, то приїдемо до вас без проблем, і відлабаємо на повну!
ррр

це точно що приїдете або можливо ми до вас приїдемо)))
dex_dispeL
ми будемо раді в любому випадку))))

Akcionerr
Цитата(dex_dispeL @ 4.5.2008, 14:49) *

ми будемо раді в любому випадку))))
Взаємно)))
Burnt shadow
Гурт справді суперовий!найбільше мені сподобалося та позитивна енергія, яку нам хотів донести Dispel. А ще: барабанщиця - the best!!! я дуже тащуся від ударників, а те дівчина займається цим, то це безперечно плюс і особливий респект!дуже буду надіятися, що вони приїдуть до нас на день Володимира!!! це буде бумбезно clap.gif
dex_dispeL
уу)))
ну якщо нас ще запросять - ми тільки за!!!
Spiker
перш за все великий респект барабанщиці,наша справа нє із льогкіх,а на всі трабли,про які там згадувалось више - просто тра забити, вона (сорі ненаю як звати) отожгла! biggrin.gif І ше вокал ну блін...пілять...жірно,переходи і всьо такоє. Успіхів вам. І ше один великий респект від гурту Кнайпа Койота drinks_cheers.gif clap.gif
fist1
Малатси!!!!Ви прикольно відігралиwink.gif Лера-їй окремий респектушка)) Так держати!!!!!
ULCER
всіх щиро підтримую))
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.