хм, чергова тема для г*вна??
але проте..
мені наприклад подобається те що там ми перший раз вийшли на сцену, після якої було ще 9 виступів, там ми перший раз дізнались що значить саундчек, і як важливо правильно настроїтись, там ми перший раз відчули отой драйв, після якого не хочеться сходити зі сцени, там ми відчули кайф виступу, коли коліна трясуться а душа радіє, і вопше, якби не було "Живого погляду" багато гуртів з ВВ сиділо б собі в андеграунді і думало б шо так треба.
Цитата(kaldun @ 9.4.2008, 7:53)

мені наприклад подобається те що там ми перший раз вийшли на сцену, після якої було ще 9 виступів, там ми перший раз дізнались що значить саундчек, і як важливо правильно настроїтись, там ми перший раз відчули отой драйв, після якого не хочеться сходити зі сцени, там ми відчули кайф виступу, коли коліна трясуться а душа радіє, і вопше, якби не було "Живого погляду" багато гуртів з ВВ сиділо б собі в андеграунді і думало б шо так треба.
Твої слова хоч над порозі Живого Погляду розміщай, десь над дверима, щоб всі задирали голови і дивились. І щоб далі ходили з піднятими головами.
Akcionerr
10.4.2008, 13:10
Цитата(shyshkin @ 9.4.2008, 10:28)

Твої слова хоч над порозі Живого Погляду розміщай, десь над дверима, щоб всі задирали голови і дивились. І щоб далі ходили з піднятими головами.
А чьо, варіант....
shyshkin
10.4.2008, 13:35
Цитата(Akcionerr @ 10.4.2008, 16:10)

А чьо, варіант....

( я собі просто уявив ). Декому страшно бути щасливими і самим те щастя забепечувати. А Живий Погляд вчить, як це робити. Повзаючи по землі, бачиш хробачків, бички, використані шприци, пляшки зпід пива і не тільки. Тому і страшно голову піднімати: а раптом там на горі - ані сонця, ані неба. Ось і кажуть : я тут ще трохи поповзаю, а ви, щоб доказати мені щось, опустіть і сонце, і небо сюди, ближчне до лайна. А я тоді, може, подумаю... Як казав один прапоршик: не фіг тут думати - трясти треба. ( ну він трохи реальніше казв )
Подобається тому що гопніків нема, класна музика і групи.
подобається бо у нашому місті лише на Жп і на фест Володимир можна щось дійсно послухати. для нашого Володимира це величезне досягнення, адже не всім є можливість поїхати в інше місто
shyshkin
28.4.2008, 15:43
Цитата(ULCER @ 28.4.2008, 18:33)

подобається бо у нашому місті лише на Жп і на фест Володимир можна щось дійсно послухати. для нашого Володимира це величезне досягнення, адже не всім є можливість поїхати в інше місто
А мені найбільше подобається, що музиканти навчились для початку самі себе поважати. Цілком реально , що і решта підтягнеться.
Мені цікаво, хто проголосував в пункті "Взагалі нічого не подобається"
shyshkin
28.4.2008, 20:41
Цитата(Рон @ 28.4.2008, 22:10)

Мені цікаво, хто проголосував в пункті "Взагалі нічого не подобається"
Нема сенсу до них докопуватись. Сенс є завжди робити ставку на активних: вони і хочуть, і роблять, і їм подобається, бо самі то робили. Перевірено практикою і життєвим досвідом.
о, всетаки я не дарма добавив ще один пункт до опитування
shyshkin
30.4.2008, 19:45
Цитата(kaldun @ 30.4.2008, 9:18)

о, всетаки я не дарма добавив ще один пункт до опитування

Найважливіший
Poloten4ik
1.5.2008, 9:40
Перша "акція" в ВВ на яку ідеш і знаєш що не побачиш купу бидло гопів.
Цитата
Перша "акція" в ВВ на яку ідеш і знаєш що не побачиш купу бидло гопів.
Які всетаки там були... але ж ті гопи.. заплатили по 25 грн
Burnt shadow
8.5.2008, 11:02
немає попси та гопніків!!!дуже радує, що крім "діскатєк" в ДК та "метелику" можна відриватися на повну!!!
Цитата
немає попси та гопніків
да ладно
Цитата(Chater @ 8.5.2008, 14:07)

да ладно
значить ціну треба піднімати
тогда никто не прийдёт..ыы
Цитата(Chater @ 8.5.2008, 22:51)

тогда никто не прийдёт..ыы
це сказав найефективніший розповсюджувач квитків, який ще й гостям дпоміг реалізувати їхню квоту, щоб могли повернути витрати на дорогу і на участь у проекті

!
хех...я не є постійним відвідувачем проекту ЖП, але мені він подобається тим що багато молодих та ініціативних людей можуть показати себе, дехто відкрив для себе майбутнє. А також велий плюс в тому що молодь може відпочити не тільки на одному фестивалі, який проводиться раз в рік і на якому можна побачити більшіст пяних., а не відпочиваючої молоді. На мою думку такі проекти як ЖП потрібні, адже це все йде для розвитку молоді, кожен має право на вільний відпочинок і ми його самі собі влаштовуємо....
мені ЖП подобається бо там можна заробити грошей.
Мені подобається музика,гурти і те ,що на ЖП завжди зустрічаєш багато класного народу)))
Obermensch
7.7.2008, 16:33
Мені подобається сама атмосфера...Погодьтесь, що рокери і металісти в основному взаємоввічливі і товариські люди
Цитата(Obermensch @ 7.7.2008, 19:33)

Мені подобається сама атмосфера...Погодьтесь, що рокери і металісти в основному взаємоввічливі і товариські люди

Дякую. Це тому, що вони самі за свої гоші роблять так, як вважають за потрібне.
Obermensch
12.7.2008, 15:50
Цитата(shyshkin @ 9.7.2008, 18:15)

Дякую. Це тому, що вони самі за свої гоші роблять так, як вважають за потрібне.
Ех, дати б нашим активістам багато-багато грошей, вони б розкрутили фест крутіший російського "Нашествия". Якби мав ті гроші, стопудово б віддав...
shyshkin
12.7.2008, 21:41
Цитата(Obermensch @ 12.7.2008, 18:50)

Ех, дати б нашим активістам багато-багато грошей, вони б розкрутили фест крутіший російського "Нашествия". Якби мав ті гроші, стопудово б віддав...
Та ні. Чужі гроші якраз профукати - нєфіг дєлать. Свої так профукувати не будеш
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.