Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Гурт TomorroW
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3
Інший
Гурт TomorroW

Зображення

Грищук Євген - бас
Роман Лех - вокал, гітара
Назарій Каляпух - гітара
Станіслав Кузнєчихін - ударні

Офіційний сайт гурту: http://tomorrow.at.ua
Історія "Tomorrow" розпочалась у 2006-му році з того, що Лех Роман і Назар Каляпух почали слухати рок-музику, а саме гурт The Rasmus, який їм дуже сподобався і який і наштовхнув їх на думку створити СВІЙ гурт. Хлопці записались на уроки по грі на гітарі і сумлінно почали відвідувати їх. Спочатку вони грали різні кавери на пісні інших гуртів. В 2007-му році хлопці вирішили придумати щось своє і написали першу пісню, яка мала назву "Butterfly in my life". З нею вони виступили на шкільному Новому році.
Ближче до літа хлопці закинули музику на другий план, бо здавали в школі випускні екзамени, що потребувало багато часу на підготовку, але після екзаменів вони...
>> продовження тут <<

===

Як ви відноситесь до нашого, Володимир-Волинського, гурту TomorroW?
Сьогодні вперше почув їхні пісні і мені сподобалось.
Tjylja
хотів-би почути,побачити...це можливо?як і де?
Fyntik
Йопт.. невже назву придумали? Банда СІДа?
Інший
ні, це не банда СІДа.
А нарахунок почути, то можливо скоро почуєте (покрайній мірі хлопці так казали)
Але в них музика на любітєля, бо вони важкого не грають... В них щось типу, навіть не знаю що написати, щось типу Холодне сонце, Ліміт, Інші
Fyntik
А йопт.. де грають? репетиції де проводять? невже у педусі? )))
Інший
Де вийде. А шо таке? Ти знаєш хто це?
Fyntik
Йоамаё... це ж шеодна банда на Живий Погляд
+1
Давай но звяжись якось зімною... бажано в асю чи в приват пиши!
Рон
Опа на! Вже і про нас тема є.
Це хто вже постарався?
Tjylja
ти гітарист?чув з апаратом і приміщенням напряг...пиши в асю 391730772,або звони 80937995686-Вова
Рон
Дякую, але вже все нормально
Spiker
Цитата(Рон @ 24.2.2008, 16:49) *

Дякую, але вже все нормально

ну смотрітє,ет ваша справа!
yak-yulia
ёптить blink.gif blink.gif blink.gif
Рон
Цитата(yak-yulia @ 26.2.2008, 14:43) *

ёптить blink.gif blink.gif blink.gif

Тобто...
Undead
Обана....Вже і тема є....Ну і як там -прогреси?
Рон
Цитата(Undead @ 26.2.2008, 18:59) *

Обана....Вже і тема є....Ну і як там -прогреси?

Працюємо
immortal
вооо... реально тако подивитись: Володимир стає все більш прогресивним на гурти місяць назад ніхто нічого не знав... не чув і не бачив а тут гурти я к гриби ... то ж прикольно як... всім нам УСПІХУ !!!!!!!!
<<CAMEL>>
Цікаво! А скіко чоловік в групі?
yak-yulia
Цитата(Рон @ 26.2.2008, 17:36) *

Тобто...

Та у ВВ вже стільки груп розвелося...ппц...А ептить , бо вже в фотошопі емблему придумали (ше фотосесію зробіть)))))))))))) а вас ще ніхто не чув))
vladis
Цитата(yak-yulia @ 28.2.2008, 13:58) *

Та у ВВ вже стільки груп розвелося...ппц...А ептить , бо вже в фотошопі емблему придумали (ше фотосесію зробіть)))))))))))) а вас ще ніхто не чув))

Ви ще нас почуєте)))))))))))))))

Цитата(<<CAMEL>> @ 28.2.2008, 13:29) *

Цікаво! А скіко чоловік в групі?

4

d_e_m_o
То коли і де вас можна почути...? якшо не секрет smile.gif
регустьєна
А я їх пісню маю! Ха! Класні хлопці і музика, величезна перспектива! Успіху вам!
Рон
"А я їх пісню маю! Ха! Класні хлопці і музика, величезна перспектива! Успіху вам!"

Дякуєм.
Fedot92
прікольно мені сподобалось, я впевнений шо нетікі мені... music_band.gif punk.gif
Кукуся
ну мну концерт цілий був класний. але кінець особливо понравився. хлопці добре постарались. багато чула про вас. але то шо чула порівняти з тим шо сама побачила немона. класно виступили. соліст класний голос має. і стаса непривично було бачити за барабанами. але всі справились класно. всіх інших незнаю. но надіюсь ше час буде.. wink.gif молодці фопці!
Fedot92
Ага, пацаны АТАЖГЛИ!
Odarka
Знаєте, якшо вже й тема є, то могли б про себе інформацію виложити, а то приходиться із вас все кліщами витягувати! Тож може троха розкажіть про себе, нє? vertag.gif
Chater
ыыы
Fyntik
панк-рок кажете граєте? )))))))))
Рон
Цитата
прікольно мені сподобалось, я впевнений шо нетікі мені...

Цитата
ну мну концерт цілий був класний. але кінець особливо понравився. хлопці добре постарались. багато чула про вас. але то шо чула порівняти з тим шо сама побачила немона. класно виступили. соліст класний голос має. і стаса непривично було бачити за барабанами. але всі справились класно. всіх інших незнаю. но надіюсь ше час буде.. молодці фопці!

Дякуємо. Стараємось для вас.

Цитата
Знаєте, якшо вже й тема є, то могли б про себе інформацію виложити, а то приходиться із вас все кліщами витягувати! Тож може троха розкажіть про себе, нє?

Скоро викладемо.
kaldun
ги, знаю цих пацанчиків, успіху вам хлопці. А Стасу на рахунок пластика-перезвони якось
Akcionerr
Чесно кажучи хлопці молодці!!! Чому, тому, що вони за відносно короткий проміжок часу, малу кількість репетицій і взагалі покищо *малий* проміжок часу, що вони займаються музикою...показали непоганий результат!!!
Чесно кажучи є і свої недоліки і неодин, але є і богато кльових речей по типу музика, тексти, мелодія, чіткість партій (покищо в них ненайкраще виконання) і все вищеперечислене гарно переплітається одне з одним, так що хлопаки ПРАЦЮЙТЕ, НЕЗУПИНЯЙТЕСЬ І ВСЕ БУДЕ СУПЕР
(...скоро будем купувати квитки на ваші концерти...зі скидками хоч мені продасте кілька штучок?)
Старайтесь і НЕзАбИвАйТе!!!
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sad.gif smile.gif
Ola
Класний гурт, мені сподобався голос соліста.НА БІС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif
vladis
Спасибі всім за хороші привітання.Я гадаю що скоро ми себе ще краще представим.І дякуємо гурту ІншІ
за допомогу)))))))))
Рон
Так, дійсно, без гурту "ІншІ" ми б не справились. Дуже дякуємо за підтримку і допомогу.

Цитата
зі скидками хоч мені продасте кілька штучок?

За безкоштовно віддамо smile.gif
регустьєна
Виступ був класний! Не знаю, що там Ромі (солісту) не сподобалось.........Тексти, музика, все кльово! Респект!
Рон
Для тих хто хотів більше інформації про нас, презентуємо
>>НАШ САЙТ<<
Інший
Прикольно
Chater
вы эмо?
Рон
В нас немає визначеного стилю
Chater
знач эмаки
vladis
Цитата(Chater @ 10.3.2008, 0:35) *

знач эмаки

ЕМО- НІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chater
Цитата
ЕМО- НІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

эмаки именно так и говорят. вы трушные. респект
Рон
Цитата(Chater @ 10.3.2008, 17:00) *

вы трушные

Не зрозумів...
vladis
Я також ??????????????????????????????????7
Crash™
"трушные" - означає справжні...
Рон
Зрозуміло...
Tjylja
Слухав нещодавно ваші теми...Якість записуpuke.gif ...на мою думку не треба було іх заливати на сайт....Краще записати окремо всі дорожки на комп і звести все докупи...Ну і з вокалістом ше тра працювати і працювати.....
Crash™
Tjylja
Пісєц...ти вже на стадії давати поради? Та щей по запису демок?
Tjylja
я раджу пацанам забрати демки,бо на мою думку викладати тра те,що нормальноі якості...(музика,манера гри,вокал і т.п.)подумай сам. ти випадково заходиш на сайт,качаеш пісню.....яке враження в тебе складеться про групу?+ нафіг моральний груз коли ти чуеш,що говорять люди і сам розуміеш ,що це не те....

P.S:хотів допомогти,порадити,взяли і наіхали на мене sad.gif ....
Crash™
то тре так і сказати, шо демки фуфло, чого соромитись? І я згоден з тим шо вони такими і є...а про яку якістьзапису можна взагалі говорити в дом. умовах? Як їм записувати кожен інструмент окремо - вони ж не фірмачі)) тим більше, що я кшо я правильно зрозумів, то всіх інструментів ще й нема..
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.