Я подумала що варто створити окрему тему, а не писати щось у "Знову за старе".

Хто бачив, хто чув, як вам? А хто не в курсі, то певно скоро довідаєтесь.

Давайте хто там з членів, я ж не зовсім все знаю, пишіть хто на чому грає і взагалі якесь інфо
Гурт був створений 22 січня 2008 року.Склад:Діма-барабани,Паша-соло гітара,Фунтік-бас,Павел Петрович(харізматічний мужчина,по словам завуча пед.училища)-ритм гітара,Настя-вокал та тексти,Тюля-вокал та тексти.Всім ,хто був в Педучилищі ми дуже вдячні за підтримку.Нам самим наш виступ не дуже сподобався,бо якась "шволошь" зламала нам обидві мочки та бас,тому якість була "не очень".
Кукуся!
дякуемо за підтримку!а насчет мечнік-то фігня.головне ми хоч попробували що таке сцена,бо я на ній ше не разу не був,тож дуже переживав(адреналіном замазав всю педуху)....
Ото пішу до всіх вас я драмєр гурту hoooch (самогонщик з палочками), в чаті Spiker!А якшо серйозно дуже всім дякуємо за теплу підтримку, можна вважати шо так би мовити бойовоє крєщєніє ми прошли хоч і в складних умовах.Справді не чекав шо нас так сприймуть!Ті кому сподобалось - знайте ми старались для Вас,і будемо працювати далі.Окреме дякую всім ти хто залишив свої пости з хорошими словами в нашу сторону у цій темі та у темі "знову за старе",низький уклін,аж до колін
Шо буде далі - Хуч його знає,

НАДІЄМОСЬ НІКОГО НЕ РОЗЧАРУВАТИ!Сайонара, до зустрічі!
кароч,я в педусіт ож тоді була.на мою думку ваще ВЕЩЬ!!!!супер,я якшо чесно думала то буде очередна групка "аля поарать"а вишло ваще супер.особливо класно шо всі пісні різні,не схожі одна на одну як це виходить в більшості.канешно були люди які сиділи і демонстратівно даже не похлопали(в том числе друг і одногрупник фунтіка)але то їхні проблеми.кароч ніяка апатія протів вас не вспливае!а з мечнічькой то ваще було круто!сліст така лапочка а Настюні я всьо лічно скажу.ну Фунтік канешно маладца справився та й всі ви супер! кароч жду нових пісень і виступів!а пісня про самальота то ваше ульот!
immortal
16.2.2008, 13:41
хотів запитати: а яку музику ви граете? напрям про що співаете, звісно якщо не влом сказати? просто прочитав про гурт, а що за гурт незнаю,...
Цитата(immortal @ 16.2.2008, 15:41)

хотів запитати: а яку музику ви граете? напрям про що співаете, звісно якщо не влом сказати? просто прочитав про гурт, а що за гурт незнаю,...
ну вони ще будуть виступати, матимеш шанс послухати
Цитата
особливо класно шо всі пісні різні
Дик тут ми вгадали.. й на далі у нас всі пісні будуть різних стилів.. але не скажу яких

Цитата
канешно були люди які сиділи і демонстратівно даже не похлопали(в том числе друг і одногрупник фунтіка)
А в мене там одні гопніки.. нема чого переживати

Цитата
Фунтік канешно маладца справився та й всі ви супер!
Да я сам з себе трохи удівляюсь.. як я так бистро встиг шнурок примотать

Жаль канечно шо пришлось сидіти.. я так хтів по сцені погасать

Цитата
пісня про самальота то ваше ульот!
Пісня називаєтццо "Вжльот"! Взагалі пісня задумалась якби тупо поржать..но потом внеслись корективи і вишло отаке

А ваще хочу подякувать.. за підтримку

Музика різнопланова настільки, шо часом важко уявити.Пробуємо себе у різному. Тобто є і хеві-метал,є рокабілі, є психоделіка, пробували себе у треші, але темка ше не готова для слухання народом, - взагалі послухаєш тоді сам собі дасиш відповідь на це питання!P.S.а після сьогоднішньої репетиції з'явилась ше одна ідейка, але це буде сюрпризом,запевняю - такого Володимир не чув!

Музика різнопланова настільки, шо часом важко уявити.Пробуємо себе у різному. Тобто є і хеві-метал,є рокабілі, є психоделіка, пробували себе у треші, але темка ше не готова для слухання народом, - взагалі послухаєш тоді сам собі дасиш відповідь на це питання!P.S.а після сьогоднішньої репетиції з'явилась ше одна ідейка, але це буде сюрпризом,запевняю - такого Володимир не чув!
Цитата
НюМетал, Психоделік, і ишо єсть такий стиль.. хз як назвать.. тупо поржать з елементами металу

ишшо єсть в запасі Трешова пісенька....
Вот хфоточка їхня:
shyshkin
17.2.2008, 10:22
Цитата(Odarka @ 17.2.2008, 0:23)

Вот хфоточка їхня:

Ну дууууууууже занайомі фейси

! Послухаємо - послухаємо...
Цитата(shyshkin @ 17.2.2008, 12:22)

Ну дууууууууже занайомі фейси

! Послухаємо - послухаємо...
Надіємось Вам сподобається, принаймні обіцяємо шоу!
WhiteBlood
18.2.2008, 12:23
Великий ріспект всім учасникам гурту. Так тримати! Музика, як то кажуть, "башню рвет")
Р.S. Фунт, жду треки в мп3 варіанті)
Цитата(WhiteBlood @ 18.2.2008, 12:23)

Великий ріспект всім учасникам гурту. Так тримати! Музика, як то кажуть, "башню рвет")
Р.S. Фунт, жду треки в мп3 варіанті)
фунтік і я тоже!!!
Да народ, маладци!, мені виступ сподобався, респект великий, а Настя то ващеееее, я в шоці, аж мороз по шкірі пішов, маладци кароче
yak-yulia
19.2.2008, 19:43
мені сподобався "взльот"...з реггі наклонностями...а так ше треба рости!))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ну як на мене, вони і так достатньо "високі"
Сторінками життя гурту "hooch".
Ще раз дякую за хороші відгуку, за хорошу критику! Після нашого виступу в педусі пішла мова шо ми почали і конкретно заснували революцію у стінах цього закладу. Тобто наша музика і близько не того формату який можуть сприймати всі люди (слова колективу коледжу). З однієї сторони це радує,тому шо ми намагаємось вилазити з будь-якого формату, і граємо свій ПАЗІТІФНИЙ неформат!

Думали шо все закінчиться мовою, ніхуча, як то кажуть! Буквально вчора тих самих революціонерів, цебто пак "hooch-ів" поперли з каптьорки де ми репетували, ми після слів: - Ви тут більше не граєте! - м'яко кажучи були в попі, але не тут то било, буквально вчора ми перебрались у нове приміщення - це справжній, всією своєю красою андерграунд! Тому революція не померла, з кожним дне вона все більше назріває!Всім великий респект - ми не розчаруємо!
Akcionerr
20.2.2008, 9:08
Цікаво те шо ми (хуч) гурт який намагається вибитись сам по-соб!Утворився гурт сам по-собі, живе за своїми законами,за своїми тємами,І творить шось своє,таке якого зараз дуже мало,не хочемо робити тофтології (тобто грати шось буденне яке грає більшість)!Революціонери родяться в бідних районах, в підвалах, ось і ми теж народились, і творимо своє багатство у підвалі,і скоро виплескнемо це все на поверхню!Самі по-собі!СУВОРО?А шо дєлать?
Цитата(yak-yulia @ 19.2.2008, 19:43)

мені сподобався "взльот"...
а мну всі понравились!!!!! взагалі супер пєсні!!!!!
Цитата(Spiker @ 20.2.2008, 8:36)

Сторінками життя гурту "hooch".
як на мну, вам тут мона утворити свій щоденник...гг. писати ваші досягнення. прикиньте як ви продвинетесь по карьєрі, будете добре відомими і тут вас будуть свої фанати (типу мну) і ті фанати захочуть почитати історії троха.....це ж прикольно буде.
Цитата(Spiker @ 20.2.2008, 9:11)

Цікаво те шо ми (хуч) гурт який намагається вибитись сам по-соб!Утворився гурт сам по-собі, живе за своїми законами,за своїми тємами,І творить шось своє,таке якого зараз дуже мало,не хочемо робити тофтології (тобто грати шось буденне яке грає більшість)!Революціонери родяться в бідних районах, в підвалах, ось і ми теж народились, і творимо своє багатство у підвалі,і скоро виплескнемо це все на поверхню!Самі по-собі!СУВОРО?А шо дєлать?
РЕСПЕКТ!!!!!!!!правильно! нічого, ви все зможите! ви проб"єтися. головне вам вірити в себе. багато людей є які вас підтримують. а на своїх одногрупників(про яких нагадувала Honey в свому пості), які кривились і ржали з подругами своїми на концерті можете не зважать уваги. в них тош є свої недоліки. вони б точно не змогли отак вийти і заграти і заспівати, чи взагалі вийти на сцену.А якщо їм не сподобалось, то їх ніхто не заставляв слухати. могли ж сразу йти гулять.а взагалі могли б і підтримати хоть для прілічія вони...
Цитата
які кривились і ржали з подругами своїми на концерті можете не зважать уваги. в них тош є свої недоліки. вони б точно не змогли отак вийти і заграти і заспівати, чи взагалі вийти на сцену.А якщо їм не сподобалось, то їх ніхто не заставляв слухати. могли ж сразу йти гулять.а взагалі могли б і підтримати хоть для прілічія вони...
Можна було набагато простіше сказати

ГОПнеги
Цитата(Fyntik @ 20.2.2008, 10:51)

Можна було набагато простіше сказати

ГОПнеги

мона і так назвати..... тико так люди нармальні не роблять, як вони ...
immortal
20.2.2008, 20:17
мав нагоду подивитись відео з Вашим виступом ,правда трохи чути погано але прикольно, навіть класно... реальна музика...і Ви реальні люди а то бува стоять на сцені як вкопані....
Цитата(immortal @ 20.2.2008, 22:17)

мав нагоду подивитись відео з Вашим виступом ,правда трохи чути погано але прикольно, навіть класно... реальна музика...і Ви реальні люди а то бува стоять на сцені як вкопані....
Раді шо тобі сподобалось,але чисто на нашу думку на рахунок наших рухів на сцені,то ми покишо дійсно трохи стояли,і нажальне виклали того всього шо готували.Але на найближчому концерті ми це виправимо!
Що нового ви б хотіли почути і побачити від наших гуртів, а зокрема від гурту hooch?Пишіть свої ідеї, і можливо вони стануть реальністю.P.S.це питаю чисто зі своїх інтересів,бо хочеться зробити шось нове і охученне,даби во всіх челюсті повідпадали
Мені сподобався гурт але після пісні Ведьма Мешнік не допустить щоб ви співали в педусі, шкода.
А що за гурт? Ніколи не чув.[color=#FFCC66]
Цитата(TriNet @ 23.2.2008, 12:28)

А що за гурт? Ніколи не чув.[color=#FFCC66]
Прочитай в постах на першій сторінці,там трошки розказується про нас!Найшвидше можна буде нас почути на ЖП.
АГА!!!!Ми вчора рішили "погнать" і вийшло дві нові пісні...реггі та панк напряму....я й досі не можу не посміхнутись вспоминаючи пісеньку.....
називаеться "пісенька соньця"
павук в павутинні на мушку чекае
буде іі він ловет
весна ші настала у нашому краі
хоче іі він тойво

Цитата(Ola @ 23.2.2008, 10:09)

Мені сподобався гурт але після пісні Ведьма Мешнік не допустить щоб ви співали в педусі, шкода.
ну і хуч з нею з Меснік,з педухою,з цілим світом і нами...Головне те,що нам подобаеться те ,що ми робимо...А якщо ще комусь подобаеться,то вопше ми МАЛАДЦИ!!!!Во
Цитата(Ola @ 23.2.2008, 10:09)

ну і хуч з нею з Меснік,з педухою,з цілим світом і нами...Головне те,що нам подобаеться те ,що ми робимо...А якщо ще комусь подобаеться,то вопше ми МАЛАДЦИ!!!!Во
[quote name='Ola' date='23.2.2008, 10:09' post='106733']
Мені сподобався гурт але після пісні Ведьма Мешнік не допустить щоб %
критика нам дає поштовх рухатись далі,товрити нові темкі і дає нам зрозуміти шо те шо ми робимо видно,хтось його чує.А послухати нас можна буде,повторюсь ше раз на ЖП,як з ти ми піснями шо виконувались,але вже з тим звучанням яке має бути насправді,так і зновими які вже на даний момент на завершальному етапі.Доречі вже є гімн гурту,який з'явився сам собою,ну це інша історія!
Цитата(Spiker @ 24.2.2008, 17:39)

критика нам дає поштовх рухатись далі,товрити нові темкі і дає нам зрозуміти шо те шо ми робимо видно,хтось його чує.А послухати нас можна буде,повторюсь ше раз на ЖП,як з ти ми піснями шо виконувались,але вже з тим звучанням яке має бути насправді,так і зновими які вже на даний момент на завершальному етапі.Доречі вже є гімн гурту,який з'явився сам собою,ну це інша історія!
я сказав-би ,що вже не тільки на ЖП,жителі общаги одного із навчальних закладів можуть (і слухають,бо нема куди діватись)насолодитись нашими "творіннями"...Тихо матюжачи гурт "Хуч",общагу і весь світ...
Як це не сумно констатувати,але нас знову поперли з приміщення

Невже це чорна полоса в житті гурту,хз...Але на таких доброжелатєлєй ми хуч клали,надіємось нас попривсе пітдримають на ЖП
Цитата(Spiker @ 27.2.2008, 12:09)

Як це не сумно констатувати,але нас знову поперли з приміщення

Невже це чорна полоса в житті гурту,хз...Але на таких доброжелатєлєй ми хуч клали,надіємось нас попривсе пітдримають на ЖП

Щастить вам. Скооперуйтесь з Сіда гуртом та знімайте щось, вони теж шукають.
Цитата(arti @ 27.2.2008, 13:24)

Щастить вам. Скооперуйтесь з Сіда гуртом та знімайте щось, вони теж шукають.
з власного досвіду знаю шо коли в одному приміщенні репетує два гурти - толку великого з того не буде!тому хочемо репетувати самі = несприймати це як гордість чи тому подобноє!
immortal
27.2.2008, 18:56
прально прально!!! я один з СІДового гурта... і ми репетували вже так, то не геть добре... поки розібрались хто коли , поки з апаратурою розібрались.. ой було весело, правда гранням то не назвеш.... а зараз висимо над прірвою... повна параша...
Цитата(Spiker @ 20.2.2008, 9:11)

Ви класні!!!Після концерту всі називали мене відьмою.
Лариса Сепанівна? Це Ви? )))))
<<CAMEL>>
28.2.2008, 10:26
А чого саме самагон?
Цитата(<<CAMEL>> @ 28.2.2008, 12:26)

А чого саме самагон?
самогон - томушо самі "гонимо",робимо свою музику,і вона нас вставляє.А взагалі назва з'явилась випадково,ми з Фунтом як обично переписувались в асі,і завели мову шо гурту потрібна назва,вирішили взяти англ.словник,Фунт сказав номер сторінки,а я комер слова на цій сторінці - hooch,слово яке випало,і прочитали ми таку вєшч hooch , hootch /hu:tÐ/ [uncountable] especially American English informal
DFD strong alcohol, especially alcohol that has been made illegally synonym moonshine,по простому - переклад самогон,отак то тойво!
<<CAMEL>>
28.2.2008, 12:48
Пняна )))
привед!!!!! ось це хотів запитати як звати ту дівчинку що на фото в червоному... не Настя?
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.