Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Знову за старе!!!
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2
Akcionerr
Ми добре знаємо, що теке Живий Погляд, багато зроблено, залишилось скористатись готовим...

Давайте но ми візьмемо і забудемо всілякі конфлікти усі вже давно хочуть потрапити на ЖП, як виконавці(я зокрема) так і слухачі, То як на рахунок цього думаєте ви усі???? Пишіть не соромтесь!!!
MeMoRy_StIcK
ААААААА!!!!!! clap.gif Я б дуже хтіла як слухач! clap.gif
Chater
хех. уже прошло около 2 месяцев после собрания. никакой инициативы от организатора я не увидел...
shyshkin
Цитата(Chater @ 10.1.2008, 22:49) *

никакой инициативы от организатора я не увидел...

А сенс? Ось знову ,,Інші" ініціюють почати ще раз. Я виконав всі свої зобов"язання. А це мені тепер треба на сцену? Просив на тих зборах список гуртів. Хтось його дав? Якщо від мене вимагаєтья професійних послуг - то і підхід має бути професійний. Ніякої ініціативи від мене і не буде. Зобов"язання брав на себе не тільки я. І їх треба виконувати. Знаєте про що і про кого я кажу. А малолітнього хамства і критиканства мені було достатньо і минулого разу. Жоден ні за що не вибачився. Можна скласти поіменний список мудрагелів, котрі знали - як краще. Чергової жертви від мене теж не буде. Я вже років з 30 не слухаю важкої музики, хіба тільки по роботі. То чому і заради чого маю стелитися перед малолітніми хамами? За всі свої знання і вміння я платив сам. Навчіться ще щось цінувати , окрім власного ІМХО. Тоді може поговоримо про майбутнє. Вже був і Новий рік - час повернення боргів для всіх нормальних і порядних людей. Зобов"язання виконувати доведеться полюбе. А говорити зі мною мовою пред"яв - марна справа. Чи може я ще комусь, наприклад Чатеру, щось винен?
Chater
Ну если на этом ваши обязательства кончаються, то я не знаю, что дальше будет. Я - не музыкант, мне на сцену не очень то и нада, да и несчем. Хм, а на одном собрании можна составить список групп, решить все вопросы? Это нереально. А может за одно собрание можно сделать всё, что б не осталось вопрос к рассмотрению?
Кто это? Если это я, то прошу сказать прямо. Хамы..хм. Скажите кто это, мне очень интерестно.

Ы. Я вроди не предьявлял никому ничего. Не говорил, что мне кто-то что-то должен. Или я ошибаюсь?
shyshkin
Цитата(Chater @ 11.1.2008, 1:20) *

Ну если на этом ваши обязательства кончаються, то я не знаю, что дальше будет. Я - не музыкант, мне на сцену не очень то и нада, да и несчем. Хм, а на одном собрании можна составить список групп, решить все вопросы? Это нереально. А может за одно собрание можно сделать всё, что б не осталось вопрос к рассмотрению?
Кто это? Если это я, то прошу сказать прямо. Хамы..хм. Скажите кто это, мне очень интерестно.

Ы. Я вроди не предьявлял никому ничего. Не говорил, что мне кто-то что-то должен. Или я ошибаюсь?

За сезон хтось щось зробив в плані запису демки чи просування себе на конкурс? В тему наших ,,зірок,, гидко заходити. То я за них все це маю робити, а вони будуть ображатись і хляти пиво і не тільки? А плодити гидоту, на яку тут вистачає фахівців, теж не буду. Музиканти мають самі захотіти, а не я перед ними клоуном стрибати. Клоуни себе самі анонсують. Тобі ж приватно дещо поясню.
Akcionerr
smile.gif Хочу розповісти одну історію про те як розпочалося те, що всі звикли називати *ЖИВИЙ ПОГЛЯД*, якось одного разу була звичайна репетиція у однієї банди, котра недавно була на концерті в якому брала участь, і всіх її учасників переповнював просто особливо кльовий настрій, від того що вони там були і вишли на сцену, показали свою творчість і побачили, що крім них самих вона сподобалась і слухачам...СУПЕР...
-Хлопці давайте ми зробими, щось таке, де покажимо себе, зберемо людей, спитаємо своїх друзів підтримки і ми точно влаштуємо концерт, що сподобається усім. (сказав один з учасників)
...хлопці почали думати, де? як? ....??? була величезна купа питань...і відповідь знайшлася.
...в результаті хлопакі пішли до одного *дядька* якого і трішки боялися, і хотіли поспілкуватися, та й іншої підходіщої людини небуло, (якщо хтось має іншу думку прошу висловити tongue.gif )
...почали думати, вирішувати, придумувати ...
...було декілька умов: 1(основна) це не на один раз (багаторазово це робити)
2(основна) ми це робимо для в першу чергу для себе, а потім для всіх інших...
ЗГОДА!!!!
і ніхто нікому нічого небув винен від самого по чатку.... vertag.gif
Akcionerr
і я дуже хотів би продовжити всі наші початки в такому дусі, як вони започаткувались!!!!!!!!!
shyshkin
Цитата(Akcionerr @ 11.1.2008, 12:52) *

smile.gif Хочу розповісти одну історію про те як розпочалося те, що всі звикли називати *ЖИВИЙ ПОГЛЯД*, якось одного разу була звичайна репетиція у однієї банди, котра недавно була на концерті в якому брала участь, і всіх її учасників переповнював просто особливо кльовий настрій, від того що вони там були і вишли на сцену, показали свою творчість і побачили, що крім них самих вона сподобалась і слухачам...СУПЕР...
-Хлопці давайте ми зробими, щось таке, де покажимо себе, зберемо людей, спитаємо своїх друзів підтримки і ми точно влаштуємо концерт, що сподобається усім. (сказав один з учасників)
...хлопці почали думати, де? як? ....??? була величезна купа питань...і відповідь знайшлася.
...в результаті хлопакі пішли до одного *дядька* якого і трішки боялися, і хотіли поспілкуватися, та й іншої підходіщої людини небуло, (якщо хтось має іншу думку прошу висловити tongue.gif )
...почали думати, вирішувати, придумувати ...
...було декілька умов: 1(основна) це не на один раз (багаторазово це робити)
2(основна) ми це робимо для в першу чергу для себе, а потім для всіх інших...
ЗГОДА!!!!
і ніхто нікому нічого небув винен від самого по чатку.... vertag.gif

Квінтесенція всього, що сказано - всіх її учасників переповнював просто особливо кльовий настрій!!! А без цього нічого позитивного і не буває. За що особливе і щире дякую! Тому з ,,борцями,, і ,,опущеними,, більше не хочу мати справи. В них просто нема потрібного настрою))). Це невдахи і це ЗАРАЗНО. А заражатися треба УСПІХОМ!
Akcionerr
отож, справи у нас покищо бачу просуваються --- ніяк,... та це нічого, тому що все, навіть і з проблемами в результаті буде суперово!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Akcionerr
наразі відгукніться ті хто знає, що таке Живий Погляд!!! vertag.gif
і хто знає що таке організувати концерт!
пишіть усі і усе що бажаєте висловити. а знайду усі відповіді... vertag.gif

наразі відгукніться ті хто знає, що таке Живий Погляд!!! vertag.gif
і хто знає що таке організувати концерт!
пишіть усі і усе що бажаєте висловити. а знайду усі відповіді... vertag.gif
Akcionerr
а хто може щось робити окрім, як говорити!!! alc.gif
shyshkin
Цитата(Akcionerr @ 4.2.2008, 12:52) *

а хто може щось робити окрім, як говорити!!! alc.gif

І я про те...
Spiker
То все таки, чи є перспектива проведення нового ЖП?Місту потрібен якийсь рух!Доречі чи чув хтось на рахунок фесту Бандер Штат,який по-слухам мав би проводитись цього року у Володимирі?
P.S.прикро це казати, але ініціатива завжди "має" свого ініціатора! puke.gif А шоб весь рух продовжити слід переступити через себе,через свої амбіції, іробити шось далі ібо все зроблене до цього не виправдовує себе і виходить кудись під хвіст... music_band.gif
shyshkin
Цитата(Spiker @ 5.2.2008, 17:38) *

То все таки, чи є перспектива проведення нового ЖП?Місту потрібен якийсь рух!Доречі чи чув хтось на рахунок фесту Бандер Штат,який по-слухам мав би проводитись цього року у Володимирі?
P.S.прикро це казати, але ініціатива завжди "має" свого ініціатора! puke.gif А шоб весь рух продовжити слід переступити через себе,через свої амбіції, іробити шось далі ібо все зроблене до цього не виправдовує себе і виходить кудись під хвіст... music_band.gif

Хто саме має переступати через себе? З музикантів бажання висловили тільки ,,Інші,,. Решта на форумі мовчить... Перспектива є завжди. Але тільки для тих, хто її бачить і щось для цього робить. Знаю, що ,,Краплі,, виступили перед арт-клубом. А публіка та сама. Іншої у ВВ нема. За оренду, чи будь, що хтось платив? Ні! Черговий раз погодували безкоштовним сиром. Так само, як і на день Молоді. Значить всіх це влаштовує: і тих, хто його дав ( сир ), і тих, хто його споживав. Як цінувати людей, які самі себе не цінують? І не треба через амбіції переступати... за їх відсутністю.
shyshkin
Дивно... Саме сьогодні отрима листа від ... Джуліана Томаса: Been a long time.. not forgotten you my friend. Working on all here and will keep you
advised, ok. Hope to meet you later this year with Valeri, I can get you a coffee at last.

Expect some support with your project later this year ok.
________________________________________________-
Some crazy times here. Will explain when I see you next.

My love to you and your family. See you soon.
Simon.
TUpolev95
А кто такой этот Джулиан?
Spiker
Цитата(shyshkin @ 5.2.2008, 21:18) *

Хто саме має переступати через себе? З музикантів бажання висловили тільки ,,Інші,,. Решта на форумі мовчить... Перспектива є завжди. Але тільки для тих, хто її бачить і щось для цього робить. Знаю, що ,,Краплі,, виступили перед арт-клубом. А публіка та сама. Іншої у ВВ нема. За оренду, чи будь, що хтось платив? Ні! Черговий раз погодували безкоштовним сиром. Так само, як і на день Молоді. Значить всіх це влаштовує: і тих, хто його дав ( сир ), і тих, хто його споживав. Як цінувати людей, які самі себе не цінують? І не треба через амбіції переступати... за їх відсутністю.

А переступити через себе мають всі ті хто був і буде пречетний до вже нового ЖП. Остання акція (ЖП) проводилась вже давненько,я думаю шо народ навіть той самий який заповнював кожен раз зал, а потім казав що ЖП це Ф*гня,вже скучив за цим дійством.Такі акції збагачують наше місто. Краще піти на концерт, ніж десь тихенько на сходах якоїсь організації нажратись. А ініціатива мабуть є у кожного хто хоч щось може показати на сцені - одна біда, не всі її можуть виразити. Багато чого змінилось, гурти зазнали реформації -це вже щось нове,з'явились нові яких ще ніхто нечув - отже новий ЖП має право на життя, але повторюсь він має бути НОВИМ, кардинально зміненим, а от що змінити треба подумати...
shyshkin
Думаю, що через себе переступати не варто. Мені не йшлося про те, щоб когось засадити по саме ,,німагу,,. Але є реалії, які краще знати наперед і враховувати, ніж гуляти по граблях. Хіба - це вже звичка. Є східна мудрість: Коли Учень Готовий - Вчитель приходить сам... Якщо учень приходить до вчителя, щоб вчителя й повчити - то він не учень і все може зробити самостійно. Тому або граємо за правилами, або не граємо взагалі. Веду переговори вже кілька років і з ким тільки не говорив - комбіків так і нема. Позатим музиканти потихеньку збирають собі апарат і не хочуть давати його навіть в оренду. Тобто моєї роботи не існує взагалі і все має бути нашару, а своє має бути тільки для себе. І це вважається чесним підходом. Крім того після 4го проекту тишком - нишком з проекту без попередження були вийняті гроші. Перед виступом на ,,Володимирі,, було обіцяно їх повернути або зробити проект за власні кошти. Про це знають всі. І через це я переступати не збираюсь. Є можливість виправити власну помилку - то треба це зробити. Позатим після 1го альтернативного дня фестивлю ,,Володимир,, було прохання організувти лист у виконком, на противагу тому, що був зареєстрований від ветерана. Цього ніхто не зробив. Значить люди просто не захотіли відстояти власні інтереси. Значить нехай вигрібає голова оргкомітету і художній керівник - мабуть найбільші шанувальники важкої альтернавтиви у ВВ. І це теж вважається чесним підходом? То може не варто говорити по закутках що хтось краде? Тоді й в самого не буде причини красти. На 5му акустичному ЖП разом з Джуліаном Томасом, Неонілою Лагодюк та модифікованими Краплями Морзу ми заробили 444 грн на наступний проект. І я це маю віддати на поталу тим, хто проковтне і навіть не засміється? Визначайтесь хто ви: учні чи вчителі? Тоді будете знати: що і як вам робити. Живий Погляд - це жива музика для живих самодостаніх ( читай ,,ВІДПОВІДАЛЬНИХ,, ) людей по ОБИДВА боки сцени. А по щось інше треба звертатись в доброчинні організації або ходити на рекламні акції. Словом туди, де роздають і подають.
Spiker
А чи можна було б вивести це все на вищий рівень щоб озвучка була не наші порепані комбіки, за які соромно (це я про власні) а щось солідне, якесь спонсорство можливе чи це швидше міф?
shyshkin
Цитата(Spiker @ 6.2.2008, 13:01) *

А чи можна було б вивести це все на вищий рівень щоб озвучка була не наші порепані комбіки, за які соромно (це я про власні) а щось солідне, якесь спонсорство можливе чи це швидше міф?

Пречитайте доповнений попередній пост.
shyshkin
Цитата(shyshkin @ 6.2.2008, 13:02) *

Пречитайте доповнений попередній пост.

Спонсорство було на 1му проекті, щоб його запустити. Чого я - дорослий дядько - маю ходити побиратись? Щоб малолєтки могли потащитись від музики, від якої тому спонсорові робиться недобре? Мені набридло все безконечно розжовувати. Де ви бачили людину в моєму віці із моїм досвідом, щоб постійно зависала на форумах і все розжовувала, і терпіла хамство від малоліток? Шари НЕ БУДЕ. Кожен платитиме за СВОЮ забаву САМ. А хто знає і вміє краще - йде, домовляється і робить. Я з Іншими починав клуб за інтересами. Це і є ЖП. Щось інше має іншу концепцію і інші способи її реалізації.
Chater
Цитата
Краще піти на концерт, ніж десь тихенько на сходах якоїсь організації нажратись.

Это воспринимать как намёк или оскорбление?
shyshkin
Цитата(Chater @ 6.2.2008, 15:44) *

Это воспринимать как или оскорбление?

Думаю як ,,намёк,, . Але кожна вільна людина сприймає так, як хоче. Особливо, коли бачить наклеп. А це наклеп?
Akcionerr
НАРЕШТІ ЗЯВИЛИСЬ ЯКІСЬ РОЗМОВИ....
але чи буде від них хоч якиїсь толк?????????
незнаю......
але ця ідея обовязково буде продовжена, незалежно від того, що тут буде написано.... laugh.gif
Fyntik
Знаєте шо я подумав... всежтаки хочеться отого драйву під час організації.. + те що ми маєм всежтаки новий гурт, який хоче на сцену! wink.gif
Chater
Цитата
Думаю як ,,намёк,, . Але кожна вільна людина сприймає так, як хоче. Особливо, коли бачить наклеп. А це наклеп?

А с кем имею дело общаться? Я воспринял это как намёк на то, что я могу продолжать дальше заниматься этим...ШЫшкин,а вы уже вижу всё узнали раньше всех.
shyshkin
Цитата(Chater @ 7.2.2008, 22:12) *

А с кем имею дело общаться? Я воспринял это как намёк на то, что я могу продолжать дальше заниматься этим...ШЫшкин,а вы уже вижу всё узнали раньше всех.

А Ви, Костятнтине, тут на форумі модератор чи хто? Людина констатувала факти, які у центрі ВВ бачать всі. І тілки Ви за це зачепилися. А тепер є бажання пофлудити? Ну то робіть це у контрольованих Вами темах. А інакше - я спеціально створив тему ,,критика,. І дехто туди вже напросився. Можна скласти йому компанію. Тільки що там буде робити людина, котра чи не більше за інших підтримувала ЖП конкретними ділами, мені не зрозуміло. На тему бухла моя позиція відома. Не треба тішити себе ілюзією, що вона змінилась. Право на бухло прошу відстоювати в інших темах. Прізвище моє обома мовами пишеться через ,,И,,.
Chater
Цитата
А Ви, Костятнтине, тут на форумі модератор чи хто? Людина констатувала факти, які у центрі ВВ бачать всі. І тілки Ви за це зачепилися. А тепер є бажання пофлудити? Ну то робіть це у контрольованих Вами темах. А інакше - я спеціально створив тему ,,критика,. І дехто туди вже напросився. Можна скласти йому компанію. Тільки що там буде робити людина, котра чи не більше за інших підтримувала ЖП конкретними ділами, мені не зрозуміло. На тему бухла моя позиція відома. Не треба тішити себе ілюзією, що вона змінилась. Право на бухло прошу відстоювати в інших темах. Прізвище моє обома мовами пишеться через ,,И,,.

Я не модер, оно мне и не надо. Я не хочу превращать общение, в обязанности. Вы всего значит не знаете, что может знать он, так что обсуждать эту тему не вижу смысла. Можете тереть мои сообщения, мне от этого хуже не станет. Вобщем как считаете нужным. Ну и что с того, что я поддерживал ЖП, у меня не может быть мнения отличающегося от вашего? Да я знаю что через "и", поэтому Ы написал с большой буквы.
shyshkin
Цитата(Chater @ 8.2.2008, 0:26) *

Я не модер, оно мне и не надо. Я не хочу превращать общение, в обязанности. Вы всего значит не знаете, что может знать он, так что обсуждать эту тему не вижу смысла. Можете тереть мои сообщения, мне от этого хуже не станет. Вобщем как считаете нужным. Ну и что с того, что я поддерживал ЖП, у меня не может быть мнения отличающегося от вашего? Да я знаю что через "и", поэтому Ы написал с большой буквы.

А я тим паче не зобов"язаний це все толерувати. Крім того треба уважніше перечитати свій підпис, де написано: група модератори. І якби Чатер не розвивав цю тему - не було б тут ні перекручених прізвищ, ні коментарів до цього. Ну то де ж цей сенс - робити наступний ЖП? Воістину ,,знову за старе,,... Ех! Не буду я допомагати створювати черговий бардак. Це вже якось без мене.
bored_
пля, народ, я часом вас не розумію. як вам ото охота ср@тися, охота з жиру біситися? Ага, давайте ше мені толкніть мол, ти тут не живеш і нічого не бачиш. То є правда, але я живу десь дальше і бачу шей не таке. У вас у всіх синдром в стилі две коллеги мне похлопали и я звездою стал. и сразу начинаются терки. То стосується не тільки тих хто грає а всіх. Місто маленьке, креативних людей, раз два і обчелся. Шо мали б шось робити разум то серуться із за фігні.

В одній з моїх груп, був один музикант, який вмів пускати пилюку в очі, а також знаходити проблеми там де їх не було. І починались терки. Але то було зпровоковано тим що він ніц не був вартий, от і звалював все на інших. Пробував свій недостаток заповнити наїжджанням на інших. Поки його якось не опустили так шо не показалось мало.

Дивлюсь на ваші проекти і все шось не клеїться. Вроді з початку все добре а потім знов старе. Що це? Слабкість? Не думаю.

Може то скоріше бажання підняти себе, ніж бажання підняти, місто, край, проект? скоріше всього.

"Врешь, сцукко, крім ЖеПе були і інші проекти де все добре йшло!". [b]
Ну тож, так, не потрібне моє еґо тут, то може там чи сям комусь вдасться його задовілнити i може я там чи сям засвічуся і зможу повипендрюватись...

shyshkin
Дякую bored. Так може висловитись лише людина, яка дійсно щось бачила в цьому житті і має з чим порівняти. Отже. Оголошую сьогодні збори, на яких вирішиться остаточно: чи буду я продовжувати цей сегмент - важка альтернативна музика - в рамках ЖП. Запрошуються виключно представники гуртів і лише активні члени команди групи підтримки ( це ті, хто не зістрибнув з теми до останнього ЖП і готовий далі брати на себе відповідальність ). Нікого особисто обдзвонювати не буду. Поч. 18.30 Мати кожному папір і ручку.
Tjylja
Цитата(shyshkin @ 8.2.2008, 7:44) *

Нікого особисто обдзвонювати не буду. Поч. 18.30 Мати кожному папір і ручку.

Ну і коли чекати наступний Ж.П.?Чи панове "немають бажання" напрягатись ізза "малалеток"???Чи е ще надія побачити і почути ,як В-В розвиваеться культурно?
Dimentor
Як кажуть "без труда не выташиш рыбки из пруда" або "якщо впав то підіймайся і спробуй знову"
Те що наступили на перешкоди це не зачитеме що тре плюватися піною і вс%E
motorolkin
Згадайте одну мудрість: престижність заходу визначається престижністю його поціновувачів.

shyshkin
Цитата(motorolkin @ 10.2.2008, 12:44) *

Згадайте одну мудрість: престижність заходу визначається престижністю його поціновувачів.

Мудро сказано. Якщо є бажання підтримати, то час і місце ми оголосимо додатково.
Fyntik
Пане Шишкін.. скажіть плз дату на яку розраховувати.. бо на зборах невирішили не одного запитання smile.gif
shyshkin
Бо для того ще не весь список. Ти чув пропозицію Романа. Було б прикольно. Але хто ще встигне - то питання. Тому і мовчу поки.
Spiker
На рахунок бухла на сходах, тут не перехожу на конкретних людей, це окреме діло кожного, тимбільше шо сам не раз таким займався - є якась в цьому рамантіка. А це сказано було дла того шоб був крім цих вечорів відпочинку ще якийсь рух. Тепер лише хочеться конкретної визначеності з НОВИМ ЖП. Дійсно хочеться на сцену, набридла каптьорка 3х2, хочеться більшого. А як відомо - головне аби було бажання, а воно є. clap.gif

На рахунок бухла на сходах, тут не перехожу на конкретних людей, це окреме діло кожного, тимбільше шо сам не раз таким займався - є якась в цьому рамантіка. А це сказано було дла того шоб був крім цих вечорів відпочинку ще якийсь рух. Тепер лише хочеться конкретної визначеності з НОВИМ ЖП. Дійсно хочеться на сцену, набридла каптьорка 3х2, хочеться більшого. А як відомо - головне аби було бажання, а воно є. clap.gif
MEYER
Як називаэться в@ш гурт?
Spiker
Цитата(MEYER @ 14.2.2008, 14:21) *

Як називаэться в@ш гурт?

Наш гурт називається hooch (Хуч - не плутати з іншим словом).Гурт молодий та надіємось перспективний. Головне є бажання працювати і різноплановість нашої музики. ПАЗІТІФФ clap.gif
Odarka
Цитата(Spiker @ 14.2.2008, 21:11) *

Наш гурт називається hooch (Хуч - не плутати з іншим словом).Гурт молодий та надіємось перспективний. Головне є бажання працювати і різноплановість нашої музики. ПАЗІТІФФ clap.gif

Мну сьоні сподобалосьsmile.gif Так тримати clap.gif Спікер, ти віртуоз smile.gif Як і всі члени гурту, А настеньку можу похвалити за освоєння чогось новенького wink.gif
Tjylja
Цитата(Odarka @ 14.2.2008, 21:35) *

Мну сьоні сподобалосьsmile.gif Так тримати clap.gif Спікер, ти віртуоз smile.gif Як і всі члени гурту, А настеньку можу похвалити за освоєння чогось новенького wink.gif

дуже вдячні за підтримку!!!!
Fyntik
Цитата
Спікер, ти віртуоз Як і всі члени гурту,

Віртуозили всі, так як перед самим виступом нам зламали дві мочки і порвали мені шнурок wink.gif Ну от Рома з ІНШИХ бачив в яких умовах пришлось грати smile.gif

А так дякую всім хто кричав і хто мичав.. бо були й такі wink.gif
kaldun
гии, мені наприклад сподобалось, правда були моменти, ну це таке, а Настя малацца! ниажидав, та і Вовка тоже, і ваще малацци!
MEYER
Був вчора,бачив...Класссс,ви молодцi / Файно що з вами Настя,вона прiкольно вписуэться.
Tiylia- чого тебе угораздiло пiдiйти саме до Мечнiчкi,було ж море iньших людей?(:
Tjylja
Цитата(MEYER @ 15.2.2008, 10:25) *

Був вчора,бачив...Класссс,ви молодцi / Файно що з вами Настя,вона прiкольно вписуэться.
Tiylia- чого тебе угораздiло пiдiйти саме до Мечнiчкi,було ж море iньших людей?(:

хто ж знав....зате з іі вуст почув небувалу похалу-"вас можна слухати тільки під 4-ма табетками дімідрола" і -"ця музика викликае неадекватну реакцію".....хоч щось хороше почув від ціеі людини...
Кукуся
ЦЕ КЛАС!!!!ВИ ВЖЕ МАЄТЕ СВОЇХ ФАНАТІВ!!! Я В СПИСКУ ПЕРШИХ! МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ. Я З ОСТАННІХ РЯДІВ КРИЧАЛА "ФУНТІК" І "НАСТЯ". clap.gif ЖАЛЬ ІНШИХ НЕЗНАЮ. А ДЕКОГО ЗНАЮ ТИКО З ВИГЛЯДУ. ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЬ. ВЗАГАЛІ СУПЕР. clap.gif clap.gif говорили потом з мєчнік ми з Honey, так вона сказала, шо більш вони навіть порога не переступлять. і на них великий жирний хрест стоїть. а жаль...гурт дійсно хороший. чекаю наступного "живого погляду". буду кричати вже за два гурти. взагалі супер. чесно. чуть голос я незірвала. а придставляю як їм на сцені..перший раз. clap.gif clap.gif я за вас!
Fyntik
Єсть ідея... на збори треба ходити двум представникам.. так як інколи хосб один не зможе прийти, а інший буде вже вкурсі всіх справ.. ак шо ми з Спікером бум ходити вдвох wink.gif
Spiker
Цитата(Fyntik @ 17.2.2008, 12:56) *

ми з Спікером бум ходити вдвох wink.gif

Повністю підтримую Фунта! smile.gif Як то кажуть одна голова харашо, а дві харашо-харашо wink.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.