Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Сергій Шишкін
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
bored_
ріспеґт, розпічатав на пам"ят, в аргхів smile.gif
JuMa
Вітаю!
shyshkin
Дякую smile.gif Це знімав Маестрома http://picasaweb.google.ru/vvmaestro/Syshkin30
KeNt
вітаю
просто вітаю
vova.rw
Так тримати!
tata
Цитата(shyshkin @ 26.10.2007, 1:01) *

а це не дивно, самому про себе створювати теми і т.д. Як на мене дивно
shyshkin
Цитата(tata @ 29.10.2007, 17:29) *

Міг би і не відповісти smile.gif Цей проект ( ,,Живий Погляд") існує рік. Я не раз виступав на ньому. Теми не створив ніхто і навіть той, хто поставив це запитання. Дякую за привітання biggrin.gif Просто це і був 6й ,,ЖП". З такими підходами під батьківськими ніками в мене не збільшується бажання робити цей проект для тих, хто тільки бореться за справедливість. Перепросин (як завжди) , я думаю, не дочекаюсь. smile.gif Це ж так ,,круто,, - псувати людині настрій власне на свято. Вчіться, дітки, бути людьми. Бо інакше я буду робити проекти, які цікаві тільки мені і тим, хто зі мною.
Kitty
Цитата(tata @ 29.10.2007, 17:29) *

А як на мене - не дивно!!!

По-перше, вітаю п. Сергія зі святом !!! smile.gif

По друге до tata: Якщо Вам не цікаво, не треба читати. Коли в людини радість їй хочеться поділитися і іншим від того стає теж радісно. Мені, наприклад було цікаво і дізнатися, і порадіти wink.gif
vityska
йолки...творчий вечір 27 жовтня? по-моєму,я шось завтикала..sad.gif (((((((((( cry_1.gif я ж навіть була в Володимирі... *рве волосся на голові і кусає лікті*
а з почесним громадянством ще раз вітаюsmile.gifто таки дійсно заслуженоsmile.gif
Chater
поздравляю

vityska, вход был платный smile.gif
shyshkin
Цитата(Chater @ 29.10.2007, 21:17) *

поздравляю

vityska, вход был платный smile.gif

Мої друзі на моє ж прохання скидалися. І ще й напахалися. За це і робив проект. І зробив саме так, як хотів. От для них я і виступав. Для тих, хто не здав мене ні за яких обставин. Дякую ще раз. smile.gif
Chater
Цитата
Мої друзі на моє ж прохання скидалися. І ще й напахалися. За це і робив проект. І зробив саме так, як хотів. От для них я і виступав. Для тих, хто не здав мене ні за яких обставин. Дякую ще раз.

Да незачто smile.gif
vityska
Цитата
vityska, вход был платный

тю. ти так говориш,ніби я заядла халявщица і ходжу тільки на бузплатне. думаєш,я би не заплатила? я платила за всі Живі Погляди,якщо ти пам"ятаєш,і з самого початку говорила про те, що за якісну музику треба платити.
Чатер,чесне слово,ти мене образив...
Chater
Цитата
тю. ти так говориш,ніби я заядла халявщица і ходжу тільки на бузплатне. думаєш,я би не заплатила? я платила за всі Живі Погляди,якщо ти пам"ятаєш,і з самого початку говорила про те, що за якісну музику треба платити.Чатер,чесне слово,ти мене образив...

я не в том плане, что ты не платишь по принцыпу. Просто я, не заплатил бы 50 грн для того, что бы посидеть и послушать то, что мне принцыпи не особенно то и нравиться..я не хотел никого обидеть, чесслово
Undead
ВІТАЮ!!!!!Так тримати!!!
shyshkin
Цитата(Undead @ 29.10.2007, 23:50) *

ВІТАЮ!!!!!Так тримати!!!

ДЯкую. Чатер заспокойся. Ти ж вже модер і мав би вести себе відповідною. По-перше я запрошував тільки тих, кого хотів і вони скидалися, щоб я міг зробити те, що хочу і можу, саме для них. Така в нас забава і ми можемо це собі дозволити. Відчуй різницю між цим і банальним продажем квитків для будь кого. Мої друзі розробляли дизайн і сценографію і ще багато чого, бо бачили і тому сенс. Я їм при нагоді віддячую тим самим. А тих, хто сенсу не бачить, там і бути не могло по замовченню. А взагалі то хочете подискутувати про шару і не шару - вперед в окрему тему.
arti
Цитата(shyshkin @ 29.10.2007, 22:59) *

ДЯкую. Чатер заспокойся. Ти ж вже модер і мав би вести себе відповідною. По-перше я запрошував тільки тих, кого хотів і вони скидалися, щоб я міг зробити те, що хочу і можу, саме для них. Така в нас забава і ми можемо це собі дозволити. Відчуй різницю між цим і банальним продажем квитків для будь кого. Мої друзі розробляли дизайн і сценографію і ще багато чого, бо бачили і тому сенс. Я їм при нагоді віддячую тим самим. А тих, хто сенсу не бачить, там і бути не могло по замовченню. А взагалі то хочете подискутувати про шару і не шару - вперед в окрему тему.

Искренне поздравляю, Сергей Евгениевич (простите, что на русском, у меня чё-то с украинской раскладкой), надеюсь, что отметите и 40 и 50 и 60 лет своей творческой деятельности. Но Вашего принципа организации меропреятий, вечеров и всего остального не понимаю. Наверное ещё юн, но если с возрастом я стану организовывать вечера с таким подходом, то желаю юным и остаться. Кстати именно поэтому молодёжь так и настроена, а у них огромная перспектива. Желаю вспомнить зачем Вы стали на творческий путь и не забывать про тех людей, которые искренне Вам доверяли и надеялись на поддержку. Так же желаю что бы Ваше творчество приобрело нового статуса уже в лице молодых и талантливых, поскольку писать для детей - я думаю это не Ваше.
tata
Міг би і не відповісти (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Це не було запитанням, там ніде немає знаку „?” Виключно моє бачення, а також, мабуть, професійна звичка. Підмітила те, що впало першим в око.

Цей проект ( ,,Живий Погляд") існує рік. Я не раз виступав на ньому. Теми не створив ніхто і навіть той, хто поставив це запитання.
Звучить як докір. Але іменні теми ств. чи повинні ств. не за самоініціативою, а саме Вашими друзями і колегами.

Дякую за привітання (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Просто це і був 6й ,,ЖП". З такими підходами під батьківськими ніками в мене не збільшується бажання робити цей проект для тих, хто тільки бореться за справедливість.
Не зрозуміла про батьківський нік? Мій нік - це моє ім*я, правда скорочений варіант. І за справедливість не борюся. Просто в очах дорослої людини такі речі виглядають як ілюстрація до одного укр.. прислів’я)

Перепросин (як завжди) , я думаю, не дочекаюсь. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Як завжди не може бути, навіть у дужках, так як раніше з Вами не стикалася і ніяк не могла образити.
Це ж так ,,круто,, - псувати людині настрій власне на свято.

Свято було 27, а мій пост – 28. Та це вже дрібниці.
Хоч Ви і цілком незнайома мені людина, а втім вітаю Вас з творчим доробком. Все таки 30 років це багато.

Вчіться, дітки, бути людьми.
Щиро дякую за пораду. А ще хочеться додати – вчіться, дітки, самокритичності та толерантності.
arti
Цитата(tata @ 30.10.2007, 10:51) *

Міг би і не відповісти (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Це не було запитанням, там ніде немає знаку „?” Виключно моє бачення, а також, мабуть, професійна звичка. Підмітила те, що впало першим в око.

Вчіться, дітки, бути людьми.
Щиро дякую за пораду. А ще хочеться додати – вчіться, дітки, самокритичності та толерантності.

Щиро вибачаюсь Сергіє Євгеновичу, що задаю це питання у цій темі, але це вже дістало. tata, що ж то за професія до слів та людей до""№;буватись? Тим паче не знаючи їх? А про толерантність я взагалі промовчу.
shyshkin
Дякую ще раз smile.gif ! Вчуся самокритичності і толерантності і ще багато чому. Щодо дитячих пісень дещо є в інтерв"ю.
OtherP
Як там життя, Євгенович? Що нового? Буде робитися щось цікаве у рок-культурі Володимира ближчим часом? drinks_cheers.gif
Tanyska
clap.gif
shyshkin
Ха! Кітті це зробила!!!
shyshkin
Цитата(OtherP @ 1.11.2007, 18:23) *

Як там життя, Євгенович? Що нового? Буде робитися щось цікаве у рок-культурі Володимира ближчим часом? drinks_cheers.gif

Залежить виключно від тих, хто до неї причетний. Акція ,,ЖП,, не закрита. Але маю знати, хто хоче її РОБИТИ для СЕБЕ. Тому , або тим і допомагатиму.
shyshkin
Відголоски події http://www.volyn.com.ua/?rub=11&article=0&arch=
регустьєна
Я без попередніх вітань бажаю здоров"я, бо це я ціную найбільше і тому хочу, щоб воно у вас було! До речі, мені вельми шкода, що я пропустила це дійство, незважаючи на те, що воно було для "наближених" людей, адже це чудово допомогло б мені у моїй науковій!
Chater
Цитата
Відголоски події http://www.volyn.com.ua/?rub=11&article=0&arch=

какое отношение имеет рязанов к этому топику?
shyshkin
Цитата(Chater @ 17.11.2007, 0:27) *

какое отношение имеет рязанов к этому топику?

ніякого biggrin.gif Просто матеріал перейшов в архів і очевидно тому змінилась адреса http://www.volyn.com.ua/?rub=11&article=0&arch=714
M@NGO
Говорили про "КМ", а сами??? Тоже забыли где интернет?
shyshkin
Цитата(M@NGO @ 9.1.2008, 9:06) *

Говорили про "КМ", а сами??? Тоже забыли где интернет?

Краплі Морзі мають свою тему і доступ до неї теж.
Кацапурык
smile.gif Огромный привет и наилучшие пожелания Сергею Шишкину и Иришке .Поздравляю с 30 летитием творческой деятельности . С теплотой вспоминаю летнюю зустрiч И сожалею что не смог выйти раньше на связь Володя Войтович пос.Быково Москва
Цитата(shyshkin @ 25.10.2007, 22:01) *

shyshkin
Цитата(Кацапурык @ 18.1.2008, 14:34) *

smile.gif Огромный привет и наилучшие пожелания Сергею Шишкину и Иришке .Поздравляю с 30 летитием творческой деятельности . С теплотой вспоминаю летнюю зустрiч И сожалею что не смог выйти раньше на связь Володя Войтович пос.Быково Москва

Дякую, Володя. Нам теж було приємно.
<<CAMEL>>
ХМ! Це піар самого себе? )))) А вот 30 років дійсно відзнака! ПАЗДРАВЛЯЮ!
shyshkin
Цитата(<<CAMEL>> @ 28.2.2008, 10:07) *

ХМ! Це піар самого себе? )))) А вот 30 років дійсно відзнака! ПАЗДРАВЛЯЮ!

ХМ! ПР - паблік рилейшн - зв"язки з громадськістю. Таким чином я з нею ( громадськістю ) зв"язуюсь biggrin.gif . За привітання дякую. Цирку ( вистави ) з розборками не буде. Вона буде у відповідному місці і за великі гроші biggrin.gif і тільки для тих, хто вміє то цінувати biggrin.gif.
<<CAMEL>>
Як я знаю то основна мета ПР Розкручувати людей і фірми а також бренди і тд тп. Я це на парах чув)

А сваритись теж не збираюсь)
shyshkin
Пропоную відкрити з цього приводу окрему тему у відповідному розділі.
shyshkin
Є новини: Сергій Шишкін «уже не є художнім керівником фестивалю «Володимир»

«Я вже не є художнім керівником фестивалю «Володимир», який цьогоріч відзначатиме своє 15-річчя. Там виросла молода, фахова команда, яка здатна робити цей фестиваль самостійно». Про це заявив під час прес-конференції в Луцьку 10 червня автор і композитор із Володимира-Волинського, бард Сергій Шишкін, – повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Зі слів Сергія Шишкіна, він як автор ідеї фестивалю «Володимир», позиціонував себе саме як художній керівник фестивалю, який ось уже майже 15 років показує свою життєздатність. Однак нещодавно з офіційного листа від місцевої влади він дізнався, що такої посади офіційно не існує, а він є лише художнім керівником Гала-концерту гостей. А концерт зірок, на його думку, організаторам цілком до снаги вибудувати й без його допомоги.

«Я радий із того, що тепер зможу зосередитися на тому, про що вже багато років мріяв, – на сольній кар’єрі», – додав Сергій Шишкін. Він наголосив, що в нього сьогодні достатньо пісенно-музичного матеріалу на 5 альбомів. Їх професійним записом та сольними концертами він і має намір зайнятись у найближчий рік.
Категорії: Бомонд, Дозвілля
та
Відбірний тур фестивалю «Срібна підкова» цьогоріч пройде у Володимирі

Волинський регіональний відбірний тур Всеукраїнського молодіжного фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Срібна підкова-2008» пройде у місті Володимирі-Волинському, що цьогоріч відзначає 1020-річчя з часу заснування. Про це заявив під час прес-конференції в Луцьку 10 червня голова оргкомітету фестивалю Андрій Саєнко, – повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Регіональний відбірний тур фестивалю «Срібна підкова» пройде 26 червня у приміщенні Володимир-Волинського районного Будинку культури. Цікаво, що він буде спільним для двох областей: у відборі візьмуть участь конкурсанти з Волині та Рівненщини.

Зі слів Андрія Саєнка, таке рішення є також своєрідним подарунком відомому володимирському автору і композитору, барду Сергію Шишкіну, котрий саме 26 червня відзначатиме своє 50-річчя.

Тур відбуватиметься також у рамках обласної програми святкування Дня молоді. Партнерами його проведення виступають Волинська та Рівненська ОДА та влада міста Володимира-Волинського, а сам фестиваль уже традиційно проводиться під патронатом Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України.
Категорії: Бомонд, Дозвілля
все тут http://www.pravda.lutsk.ua/?p=7335 і тут http://www.pravda.lutsk.ua/?p=7328
shyshkin
ще один короткий звіт про вчорашню поїздку http://www.voladm.gov.ua/news.php?id=3455&...y=&lang=ukr
Tjylja
Цитата(shyshkin @ 11.6.2008, 10:48) *

ще один короткий звіт про вчорашню поїздку http://www.voladm.gov.ua/news.php?id=3455&...y=&lang=ukr

clap.gif вітаю wink.gif
shyshkin
Цитата(Tjylja @ 12.6.2008, 8:31) *

clap.gif вітаю wink.gif

дякую smile.gif
Akcionerr
Дивіться не пожалкуєте))) тут все гарно, а головне приємно smile.gif http://www.youtube.com/watch?v=pMYpW5i91Lc
shyshkin
Цитата(Akcionerr @ 12.6.2008, 23:22) *

Дивіться не пожалкуєте))) тут все гарно, а головне приємно smile.gif http://www.youtube.com/watch?v=pMYpW5i91Lc

А ось такий прикіл бачили? http://www.mobus.com/89375.html Є можливість грошенят зрубати на ткомбіки для ЖП biggrin.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.