Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Акція Живий Погляд
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
shyshkin
Рахунку ще поки нема, але є вже конкретні спонсорські рухи, можу додати всім просунутим форумчанам, що тусовка вимальовується явно закритого типу. Запрошення в обмеженій кількості підуть по навчальних закладах, але кому перепадуть, вирішуватимуть самі студкоми. Це для нас принципово. Але сподівадіваюсь пробити до сотні квитків на касу, щоб культура трохи заробила. Квитки, думаю , будуть 20грн. Якщо спрацює -- буде сенс робити це системно. Маємо власний слоган ,,Маленькі міста мають право на свою музику,, , навіть сьогодні вже почав пісню з цього приводу, чого вже давно не було.Пацани на підйомі -- відчули смак реалізації власного проекту . Гості з Червонограда і Сокаля теж рвуться в бій. Вони виступають на виїзді і за бабки, а вдома так само нікому не потрібні. Збираються продовжити проект в себе з запрошенням нас. Дякую всім за підтримку. Далі буде...

Офсайт акції: http://poglyad.net.ua
Фотогалерея акції: http://picasaweb.google.ru/alivelooking
Fyntik
Ребята.... оставте мені 2-4 білета... чи скажіть у кого можна взяти?
shyshkin
Цитата
Ребята.... оставте мені 2-4 білета... чи скажіть у кого можна взяти?

Ми до квитків причетні не будемо. Я лобіюю , щоб на касу РБК поставили 100 квитків орієнтовно по 20грн. Зрозумійте , мене у Володимирі знають майже всі. На фестивалі ,,Володимир,, коли він був на стадіоні , моя дружина ходила по квитках. Я свідомо створюю систему, при якій можна буде робити такі речі рентабельними не за рахунок горілки і т.д. Я давній музикант і перепробував все, але вижив. А багатьох вже нема. Тому мене не треба ні в чому переконувати. Я свідомо акцентую на тому, шо ,,Маленкі міста мають право на свою музику,, Я хочу піднімати наших пацанів і їм подібних, інакше вони ніколи не вийдуть на сцену. Не кожен ризикне повторити те, що зробив колись я. Але це можливо. Спонсорів ми вже в принципі знайшли. На цю акцію. Проте не можна безконечно побиратися. І звертатися до крутеликів зрештою можна. Але свої потреби вони задовольняють так, як вважають за потрібне. Самі все знаєте. Крім того моє глибоке переконання - шара розбещує. Згадайте вибори і ті концерти. Хіба після них хтось з маргиналів буде рватись на концерти за гроші ? Будемо думати, щоб після акції були регулярні живі тусні раз на місяць. Шукаємо рішення. Крісла в залі страшно знімати , можуть розвалитись. Але всерівно хочеться це зробити. Тусня має бути як тусня для вільних, але свідомих людей. Ну, я думаю, що на форумі інших нема. Сьогодні принесли 3 проекти лого. Буда змога -- покажу . BY...
Sanjak
100 квитків це 100 відвідувачів? А решта що?
shyshkin
Цитата
100 квитків це 100 відвідувачів? А решта що?

..Запрошення в обмеженій кількості підуть по навчальних закладах,..- було написано на початку теми (друге речення), в силу купи узгоджень та купи людей , потенційно задіяних в проекті , наразі є необхілність робити саме так. Виходимо з того , що в залі реально можна переварити близько 500 людей. Крім того, музиканти , техніки і т.д, ще близько 50 чоловік.. Деталі будуть по мірі просування проекту. Сьогодні ,,Інші,, виступали на Дні студента в РБК. З яким , до речі, всіх вітаю. Ходили і ми, слухали звук. Думав , що буде гірше. А потім радились зі звукорежисером. Є великі шанси зробити добрий звук і без варягів. Проблеми поки що з комбіками , особливо з басовим. Але щось придумаємо. До здибанки на Форумі....
Old
А як на рахунок екрану на площі? Така акція потребує широкої огласки. Цікаво скільки коштує година оренди такого обладнання?
Fyntik
shyshkin
20 грн. це занадто жирно!

9 числа у Львові буде 2 дений коцерт... ТОЛ, АННА, Скін Хейт і тд. тп.

Задумайтесь..
shyshkin
Цитата
9 числа у Львові буде 2 дений коцерт... ТОЛ, АННА, Скін Хейт і тд. тп.
Задумайтесь..

Зажирно в порівнянні з чим ? І для кого ? Поцікавтесь, скільки тепер коштує квиток на кіно в РБК ? При використанні чужої інтелектуальної власності невідомо на яких засадах... Задумався з приводу акції у Львові 9 числа , замало даних , щоби знайти зв"язок з нашою акцією 30 листопада у четвер. Я не один раз говорив з приводу концепції. Вдумайтесь. Щороку на " Володимира" приїжджає чужий апарат і чужі виконавці, а вивозять наш ресурс. З 94 року на сцені фесту було тільки два володимирські гурти. Коли я його починав, то сподівався , що це послужить поштовхом для молодняка. Послужило воно поштовхом для розвитку фанери. Хоча на фесті більшість грає тепер живцем. У всіх володимирсських кнайпах лабухи тупо ніби лабають під фанеру, ще й часто під чужу. А в нас всі гратимуть живцем і своє. І як ви думаєте, чи знайдеться у Володимирі 100 чоловік? Ми ж то виступаємо на щару. Гроші підуть на РБК, може навчаться заробляти. Зробимо добре -- буде сенс думати про регулярні рентабільні акціі. Особисто я привозив багато кого. Останніми були англійці. Ми теж можемо їздити, коли навчимось не тільки грати, а ще робити шоу і бути вільними. Не страшно бути вільним у Львові чи в Київі. А влома? Дякую що вболіваїте.
vityska
не думаю, шо
Цитата
...
в КиЙові двадцятка - то мінямальна вартість входу у всякі клюби з музикою сумнівної якості (стандартний набір діджеїв).
А ми чим гірші?
Тобто за живе треба живі гроші платити,ІМХО.
Люди ж грають, викладаються на всю силу...
shyshkin
Цитата
А як на рахунок екрану на площі? Така акція потребує широкої огласки. Цікаво скільки коштує година оренди такого обладнання?

про ціни ще поки не питав, але саму ідею вже розглядали. Є нюанси тому рішення поки нема
Chater
Всё. Ждём 30 числа smile.gif
shyshkin
Цитата
Всё. Ждём 30 числа smile.gif

Будьмо!!!
vityska
ги...завтра біу по квиточки на Володимир)))
А взагалі-то я теж жду-не діждуся..
тут уже в києві акцію піарю...аж народ вгості проситься, побачити-почути це все)))
shyshkin
Цитата
ги...завтра біу по квиточки на Володимир)))
А взагалі-то я теж жду-не діждуся..
тут уже в києві акцію піарю...аж народ вгості проситься, побачити-почути це все)))

Коли зустрінемось і розповім все в нюансах, ще й пісню заволаю, хто-хто , а Ти доженеш в чому суть всієї цієї фішки. І наше кохане місто можна буде пропіармтм по дорослому . Всі форумчани ж люблять Володимир. Я в цьому переконався!
kubik forever
Я тоже хочю билет,но учюсь не тут.
shyshkin
'kubik forever'

А ви часом не гітарний чи басовий. Бо тоді б ми Вас виписали в оренду. А сьогодні саходив Саша ,,Шепель,, ( не знаю, може і без лапок). Сказав, що дасть свій басовий апарат, хоча його гурт зараз не готовий . Каже , що підготується на весну. Ось будь ласка маєм вже преспективи. Переконував Саша, що проста людина не заплатить 20грн. Хоча сам Саша заплатить. Це значить , що Саша не простий. А нам таких якраз і треба. Заходив і Діма Жук. Почали писати гітарний трек в пісні ,,Маленькі міста,,
shyshkin

'kubik forever' - кубіком ще називають комбік квадратної форми. а в нас зараз це не топі.
Наспрправді відповідаю сам собі. Очевидно питання вичерпались. Пацани приносили макети запрошень, підключився Антон з форумчан. Зранку ходили з Дімою Жуком в ЦПО до Смаля. записали 6 голосових треків. Потім повернулись до мене , хотіли дописувати гітару . Але задзвонив телефон і пашла жара . Тобто пішли люди і всі чубаті. Навіть тверезі. А потім пішли всі на реретицію. А ми з Дімоном нарешті за комп. Тобто іде нормальний робочий процес.
vityska
Народ просив дізнатися з якого дня і де можна буде купувати квитки.
так шо,хто в курсі,напишіть будь ласка.
shyshkin
Народ просив дізнатися з якого дня і де можна буде купувати квитки.
[/quote]
зараз в РБК вирішують, як це краще зробити. вчора ми там були, вони просто не вміють працювати, але ми даємо їм шанс. там нарешті змінилось начальство і прийшли ті хто чогось ще хоче. Дам знати на форумі про квитки . крім того плануємо збори володимирських учасників акції, бо дехто з малосвідомих теж хоче шари і тим відразу задушить всі майбутні перспективи проекту.Але смішно -- ті хто паше по акії в плані організації чудово розуміють, чим закінчиться ця шара, тому збираються за свої бабки купити квитки своїм ближнім. Збори в п"ятницю 24 о 18,30
vityska
Мене просто лякають, шо поки я приїду квиточків уже не буде...
shyshkin
Мене просто лякають, шо поки я приїду квиточків уже не буде...
Так шановна, ви перша підтримати проект і тому , якщо наш спільний знайомий не збирається нічого рішати, буду рішати я... Але за гроші, як всі.
vityska
Цитата
Але за гроші, як всі.

тю,так без питань)))
я ніколи не відмовлялася заплалити гроші за таке ділоsmile.gif
shyshkin
vityska" НДдак я ж це не для Вас. Це ж зрозуміло.
742617000027
Народ, пояснiть плiз, shyshkin, то той самий Шишкiн шо його весь Володимир (i не тiльки) знае, той самий Шишкiн шо органiзатор усiляких шествий?
vityska
Цитата(742617000027 @ 23.11.2006, 1:10) *

Народ, пояснiть плiз, shyshkin, то той самий Шишкiн шо його весь Володимир (i не тiльки) знае, той самий Шишкiн шо органiзатор усiляких шествий?

угу
Nymphetamine
Так народ. Блін я так хочу сходити на той концерт, і як почитала шо квиточків так мало буде то аж злякалася шо мені не хвате, даже не зважаючи на то шо я живу в володимирі і не жалію заплати хоть 30 грн, не то шо 20! Дуже хочу знати точну дату(і навіть годину) коли можна буде купити квитки, ато мені вже оптом треба їх купляти...
І ше питаннячко - коли будуть розносити по навчальним закладам? Чи принесуть в 5 школу, і якшо да, то як їх можна буде дістати?????
castrum
це все шо тут розписано звичайно класно (і мені вже також туди хочеться) але якби хоть хтось ще розписав що то за акція і що там буде?????
vityska
Цитата(castrum @ 23.11.2006, 22:59) *

це все шо тут розписано звичайно класно (і мені вже також туди хочеться) але якби хоть хтось ще розписав що то за акція і що там буде?????

про це читай в темі про культуру та "що ви зробили для свого міста"
shyshkin
Братці"" ! Я той ШИшкін. Тільки я не по шествіях , особливо вперед ногами, я за життя в рідному Володимирі . Щоб воно було не гірше в сучасних його проявах. Щойно від мене пішов Калдун і завтра буде сайт з афішою і піснею , котра, дасть Бог, просуне нову тему в Україні.Лінк він кине десь в цій же темі. Тепер я вже не один І тепер вже легше . Дя кую , що повірили і підтримали. Зараз ми не можемо приняти всіх ..По концепції ми будемо бомбити тему боротьби зі СНІДом. Тобто за здоровий спосіб життя. І це була не просто фішка, щоб прив"язатись до дати і щоб дали зал. Це було свідоме бажання пацанів, котрі не ходять на галімі дискотеки. Першу акцію маємо зробити круто але акуратно . Щоб була можливість робити далі . Поставтеся з розумінням. Ми постараємось зробити трансляцію на площу для тих . хто не потрапить в середину.
shyshkin
нажаль з сайтом Калдун сьогодні не встиг .Доробляв афішу. Обіцяв завтра , хоч і вихідн.
vityska
читаю - і серце радуєцця)))
діло йде!!!Ура!!!
shyshkin

діло йде!!!Ура!!!
[/quote]
Тяжко але таки йде. всерівно уррра!!! Афіши оьіцяли навечір в понеділок. Хоча всі і так все знають.
kubik forever
Так хто там буде??????Или всем пофиг???Главное что что-то будет smile.gif
Ведь и так ничё небывает.
shyshkin
будуть ті , хто може зробити рух з живою музикою у Володимирі + гості з Червонограда та Сокаля. Калдун вже мав кинути інфу на сайт.
motorolkin
Згадайте рекламу Кока-коли....

"Свято наближається - свято наближається... Ох і наближається"

Побачимо, як піде пеший блінчик.
Nymphetamine
Побачим побачим.. дуже хотялося би це вживу побачити... а то судячи з кілько того народу шо СОБИРАЄТЬСЯ туда іти, то місця на всіх точно шо нехвате... а жаль((
Tanyska
А коли будуть квитки давати навчальним закладам, і яким саме навчальним закладам?? А то аж самій цікаво, хочеться все побачити!
shyshkin

"Свято наближається - свято наближається... Ох і наближається"

Побачимо, як піде пеший блінчик.
[/quote]
з вашим здоровим цинізмом ( хтось зробить , а ми опустимо) корисно спілкватись з одним володимирським киянином . Вам буде про що і кого. А в мене цей блінчік не перший. Останній був ,,Джуліан Томас і друзі,, А У Вас?
MaestRoma
Пропоную роздати (пардон - продати) квитки відвідувачам форуму в першу чергу!! Окрім того і електронний аукціон організувати теж можна... Як робити - то на всі 100, чи не так ?!
vityska
Цитата
Пропоную роздати (пардон - продати) квитки відвідувачам форуму в першу чергу!!

Фальсифікаціям - НІ! Махінаціям - НІ!))))
shyshkin
Цитата(Tanyska @ 27.11.2006, 16:34) *

А коли будуть квитки давати навчальним закладам, і яким саме навчальним закладам? самій

У вівторок зранку маємо забрати афіші і запрошення, значить завтра і попробуєм починати розносити. Щось не бачу сайту. Мабуть Калдун зашивається. Їздив до Луцька-- записав на середу передачу на обл т.б. і вийшов у прямий ефір на радіо Луцьк FM. Квитки постараємось дати всім навч. закладам. ДО речі це наша добра воля. Для тих , хто прийде по запрошеннях , запропонуємо скинутись на групу сколіозних дітей, шоб далі могли ходити у басейн. Але то справа добровільна. БІлети по 20грн. частково розберем для своїх. а решту пустимо у продаж. Де і коли --- дам знати на форумі. Гроші підуть на РБК, шоб потім можна було продовжити проект. Волію спілкуватись з тими , хто щось робить сам, або бажає щось зробити. Просто ,,коментаторам,, можна поспілкуватись біля під"їздів. І вдень , і вночі там знайдеться з ким. Зараз схеми міняти не будемо , як коней на переправі. Прийде той , хто хоче нарешті пабачити своіх та їхніх гостей на сцені. З ними і будемо спілкуватись. До зустрічі.
shyshkin
'vityska'
Цитата
Фальсифікаціям - НІ! Махінаціям - НІ!))))
VI
то про кого, чи про що , Чи то глюк кількаденної давносты?vityska' ! Чи то з теми про будун?
vityska
Цитата
shyshkin

Цитата
то про кого, чи про що ,

то було на чиюсь-там пропозицію роздати в першу чергу квитки форумчанамsmile.gif
ну в сенсі НІ блатнякуwink.gif
а взагалі то не зважайте..дитина перевчилася..мізки киплять...
shyshkin
Цитата
..дитина перевчилася..

дитина ще й пеервчить. А форумчани і так знають більше і раніше за будь- кого. я ж щодня на дроті. А самі пацани вже давно зрозуміли , чим закінчиться шара.Хоч нас багато хто до того спонукав. Я ж чорнухи сюди не закидаю. Ми послідовно робимо те,
що задумали . І двері відчиняються і чути, що Бозя над нами чуває.
vityska
http://www.jyvyj-poglyad.volodymyr.com.ua/
сайтsmile.gif
shyshkin
Цитата(vityska @ 27.11.2006, 22:41) *
ну десь приблизно так . для тих хто бачить тільки розвод лохів. ,, Хто не спрятался -- я не віноват,, слава зіні люліній , роману ,,іншому,, антону і калдуну.
kaldun
Сорі що зразу лінк на сайт не виклав, хоча там поки нема шо дивитись, тіки афіша, дасть Бог розберусь з кодуванням, то зроблю щоб можна було залишати коментарі та гостьову книгу звичайно ж, сьогодні заллю одну інтіресну пісеньку, хто качне - почує, а хто прийде на акцію то тимбільше smile.gif
Sanjak
Банерчига 468*60 зроби. Покрутим smile.gif
kaldun
о верняк, зроблю - скину
siakach
Шишкин -молодець! Ті, хто йому повірив і прийшов за підтримкою в організації цього дійства -не прогадали. Хоча фізично він не швидко рухається, але бачу що встигає скрізь. Дуже радий, що в нього це вдається, бо він це насправди хоче. Хоча , крім наших з ним розмов , я користі йому и компании щодо організації цьго заходу не приніс, але чомусь хочеться сподіватись, що він зробить це, бо вміє.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.