shyshkin
14.11.2006, 22:26
Рахунку ще поки нема, але є вже конкретні спонсорські рухи, можу додати всім просунутим форумчанам, що тусовка вимальовується явно закритого типу. Запрошення в обмеженій кількості підуть по навчальних закладах, але кому перепадуть, вирішуватимуть самі студкоми. Це для нас принципово. Але сподівадіваюсь пробити до сотні квитків на касу, щоб культура трохи заробила. Квитки, думаю , будуть 20грн. Якщо спрацює -- буде сенс робити це системно. Маємо власний слоган ,,Маленькі міста мають право на свою музику,, , навіть сьогодні вже почав пісню з цього приводу, чого вже давно не було.Пацани на підйомі -- відчули смак реалізації власного проекту . Гості з Червонограда і Сокаля теж рвуться в бій. Вони виступають на виїзді і за бабки, а вдома так само нікому не потрібні. Збираються продовжити проект в себе з запрошенням нас. Дякую всім за підтримку. Далі буде...
Офсайт акції:
http://poglyad.net.uaФотогалерея акції:
http://picasaweb.google.ru/alivelooking
Ребята.... оставте мені 2-4 білета... чи скажіть у кого можна взяти?
shyshkin
15.11.2006, 21:50
Цитата
Ребята.... оставте мені 2-4 білета... чи скажіть у кого можна взяти?
Ми до квитків причетні не будемо. Я лобіюю , щоб на касу РБК поставили 100 квитків орієнтовно по 20грн. Зрозумійте , мене у Володимирі знають майже всі. На фестивалі ,,Володимир,, коли він був на стадіоні , моя дружина ходила по квитках. Я свідомо створюю систему, при якій можна буде робити такі речі рентабельними не за рахунок горілки і т.д. Я давній музикант і перепробував все, але вижив. А багатьох вже нема. Тому мене не треба ні в чому переконувати. Я свідомо акцентую на тому, шо ,,Маленкі міста мають право на свою музику,, Я хочу піднімати наших пацанів і їм подібних, інакше вони ніколи не вийдуть на сцену. Не кожен ризикне повторити те, що зробив колись я. Але це можливо. Спонсорів ми вже в принципі знайшли. На цю акцію. Проте не можна безконечно побиратися. І звертатися до крутеликів зрештою можна. Але свої потреби вони задовольняють так, як вважають за потрібне. Самі все знаєте. Крім того моє глибоке переконання - шара розбещує. Згадайте вибори і ті концерти. Хіба після них хтось з маргиналів буде рватись на концерти за гроші ? Будемо думати, щоб після акції були регулярні живі тусні раз на місяць. Шукаємо рішення. Крісла в залі страшно знімати , можуть розвалитись. Але всерівно хочеться це зробити. Тусня має бути як тусня для вільних, але свідомих людей. Ну, я думаю, що на форумі інших нема. Сьогодні принесли 3 проекти лого. Буда змога -- покажу . BY...
100 квитків це 100 відвідувачів? А решта що?
shyshkin
16.11.2006, 22:49
Цитата
100 квитків це 100 відвідувачів? А решта що?
..Запрошення в обмеженій кількості підуть по навчальних закладах,..- було написано на початку теми (друге речення), в силу купи узгоджень та купи людей , потенційно задіяних в проекті , наразі є необхілність робити саме так. Виходимо з того , що в залі реально можна переварити близько 500 людей. Крім того, музиканти , техніки і т.д, ще близько 50 чоловік.. Деталі будуть по мірі просування проекту. Сьогодні ,,Інші,, виступали на Дні студента в РБК. З яким , до речі, всіх вітаю. Ходили і ми, слухали звук. Думав , що буде гірше. А потім радились зі звукорежисером. Є великі шанси зробити добрий звук і без варягів. Проблеми поки що з комбіками , особливо з басовим. Але щось придумаємо. До здибанки на Форумі....
А як на рахунок екрану на площі? Така акція потребує широкої огласки. Цікаво скільки коштує година оренди такого обладнання?
shyshkin
20 грн. це занадто жирно!
9 числа у Львові буде 2 дений коцерт... ТОЛ, АННА, Скін Хейт і тд. тп.
Задумайтесь..
shyshkin
17.11.2006, 21:54
Цитата
9 числа у Львові буде 2 дений коцерт... ТОЛ, АННА, Скін Хейт і тд. тп.
Задумайтесь..
Зажирно в порівнянні з чим ? І для кого ? Поцікавтесь, скільки тепер коштує квиток на кіно в РБК ? При використанні чужої інтелектуальної власності невідомо на яких засадах... Задумався з приводу акції у Львові 9 числа , замало даних , щоби знайти зв"язок з нашою акцією 30 листопада у четвер. Я не один раз говорив з приводу концепції. Вдумайтесь. Щороку на " Володимира" приїжджає чужий апарат і чужі виконавці, а вивозять наш ресурс. З 94 року на сцені фесту було тільки два володимирські гурти. Коли я його починав, то сподівався , що це послужить поштовхом для молодняка. Послужило воно поштовхом для розвитку фанери. Хоча на фесті більшість грає тепер живцем. У всіх володимирсських кнайпах лабухи тупо ніби лабають під фанеру, ще й часто під чужу. А в нас всі гратимуть живцем і своє. І як ви думаєте, чи знайдеться у Володимирі 100 чоловік? Ми ж то виступаємо на щару. Гроші підуть на РБК, може навчаться заробляти. Зробимо добре -- буде сенс думати про регулярні рентабільні акціі. Особисто я привозив багато кого. Останніми були англійці. Ми теж можемо їздити, коли навчимось не тільки грати, а ще робити шоу і бути вільними. Не страшно бути вільним у Львові чи в Київі. А влома? Дякую що вболіваїте.
vityska
17.11.2006, 22:22
не думаю, шо
Цитата
...
в КиЙові двадцятка - то мінямальна вартість входу у всякі клюби з музикою сумнівної якості (стандартний набір діджеїв).
А ми чим гірші?
Тобто за живе треба живі гроші платити,ІМХО.
Люди ж грають, викладаються на всю силу...
shyshkin
17.11.2006, 22:53
Цитата
А як на рахунок екрану на площі? Така акція потребує широкої огласки. Цікаво скільки коштує година оренди такого обладнання?
про ціни ще поки не питав, але саму ідею вже розглядали. Є нюанси тому рішення поки нема
Всё. Ждём 30 числа
shyshkin
17.11.2006, 23:05
Цитата
Всё. Ждём 30 числа

Будьмо!!!
vityska
17.11.2006, 23:08
ги...завтра біу по квиточки на Володимир)))
А взагалі-то я теж жду-не діждуся..
тут уже в києві акцію піарю...аж народ вгості проситься, побачити-почути це все)))
shyshkin
17.11.2006, 23:18
Цитата
ги...завтра біу по квиточки на Володимир)))
А взагалі-то я теж жду-не діждуся..
тут уже в києві акцію піарю...аж народ вгості проситься, побачити-почути це все)))
Коли зустрінемось і розповім все в нюансах, ще й пісню заволаю, хто-хто , а Ти доженеш в чому суть всієї цієї фішки. І наше кохане місто можна буде пропіармтм по дорослому . Всі форумчани ж люблять Володимир. Я в цьому переконався!
kubik forever
18.11.2006, 22:42
Я тоже хочю билет,но учюсь не тут.
shyshkin
18.11.2006, 23:10
'kubik forever'
А ви часом не гітарний чи басовий. Бо тоді б ми Вас виписали в оренду. А сьогодні саходив Саша ,,Шепель,, ( не знаю, може і без лапок). Сказав, що дасть свій басовий апарат, хоча його гурт зараз не готовий . Каже , що підготується на весну. Ось будь ласка маєм вже преспективи. Переконував Саша, що проста людина не заплатить 20грн. Хоча сам Саша заплатить. Це значить , що Саша не простий. А нам таких якраз і треба. Заходив і Діма Жук. Почали писати гітарний трек в пісні ,,Маленькі міста,,
shyshkin
19.11.2006, 22:22
'kubik forever' - кубіком ще називають комбік квадратної форми. а в нас зараз це не топі.
Наспрправді відповідаю сам собі. Очевидно питання вичерпались. Пацани приносили макети запрошень, підключився Антон з форумчан. Зранку ходили з Дімою Жуком в ЦПО до Смаля. записали 6 голосових треків. Потім повернулись до мене , хотіли дописувати гітару . Але задзвонив телефон і пашла жара . Тобто пішли люди і всі чубаті. Навіть тверезі. А потім пішли всі на реретицію. А ми з Дімоном нарешті за комп. Тобто іде нормальний робочий процес.
vityska
22.11.2006, 14:36
Народ просив дізнатися з якого дня і де можна буде купувати квитки.
так шо,хто в курсі,напишіть будь ласка.
shyshkin
22.11.2006, 20:09
Народ просив дізнатися з якого дня і де можна буде купувати квитки.
[/quote]
зараз в РБК вирішують, як це краще зробити. вчора ми там були, вони просто не вміють працювати, але ми даємо їм шанс. там нарешті змінилось начальство і прийшли ті хто чогось ще хоче. Дам знати на форумі про квитки . крім того плануємо збори володимирських учасників акції, бо дехто з малосвідомих теж хоче шари і тим відразу задушить всі майбутні перспективи проекту.Але смішно -- ті хто паше по акії в плані організації чудово розуміють, чим закінчиться ця шара, тому збираються за свої бабки купити квитки своїм ближнім. Збори в п"ятницю 24 о 18,30
vityska
22.11.2006, 22:08
Мене просто лякають, шо поки я приїду квиточків уже не буде...
shyshkin
22.11.2006, 22:16
Мене просто лякають, шо поки я приїду квиточків уже не буде...
Так шановна, ви перша підтримати проект і тому , якщо наш спільний знайомий не збирається нічого рішати, буду рішати я... Але за гроші, як всі.
vityska
22.11.2006, 22:19
Цитата
Але за гроші, як всі.
тю,так без питань)))
я ніколи не відмовлялася заплалити гроші за таке діло
shyshkin
22.11.2006, 22:27
vityska" НДдак я ж це не для Вас. Це ж зрозуміло.
742617000027
22.11.2006, 23:10
Народ, пояснiть плiз, shyshkin, то той самий Шишкiн шо його весь Володимир (i не тiльки) знае, той самий Шишкiн шо органiзатор усiляких шествий?
Цитата(742617000027 @ 23.11.2006, 1:10)

Народ, пояснiть плiз, shyshkin, то той самий Шишкiн шо його весь Володимир (i не тiльки) знае, той самий Шишкiн шо органiзатор усiляких шествий?
угу
Nymphetamine
23.11.2006, 14:34
Так народ. Блін я так хочу сходити на той концерт, і як почитала шо квиточків так мало буде то аж злякалася шо мені не хвате, даже не зважаючи на то шо я живу в володимирі і не жалію заплати хоть 30 грн, не то шо 20! Дуже хочу знати точну дату(і навіть годину) коли можна буде купити квитки, ато мені вже оптом треба їх купляти...
І ше питаннячко - коли будуть розносити по навчальним закладам? Чи принесуть в 5 школу, і якшо да, то як їх можна буде дістати?????
castrum
23.11.2006, 20:59
це все шо тут розписано звичайно класно (і мені вже також туди хочеться) але якби хоть хтось ще розписав що то за акція і що там буде?????
vityska
23.11.2006, 21:13
Цитата(castrum @ 23.11.2006, 22:59)

це все шо тут розписано звичайно класно (і мені вже також туди хочеться) але якби хоть хтось ще розписав що то за акція і що там буде?????
про це читай в темі про культуру та "що ви зробили для свого міста"
shyshkin
23.11.2006, 22:48
Братці"" ! Я той ШИшкін. Тільки я не по шествіях , особливо вперед ногами, я за життя в рідному Володимирі . Щоб воно було не гірше в сучасних його проявах. Щойно від мене пішов Калдун і завтра буде сайт з афішою і піснею , котра, дасть Бог, просуне нову тему в Україні.Лінк він кине десь в цій же темі. Тепер я вже не один І тепер вже легше . Дя кую , що повірили і підтримали. Зараз ми не можемо приняти всіх ..По концепції ми будемо бомбити тему боротьби зі СНІДом. Тобто за здоровий спосіб життя. І це була не просто фішка, щоб прив"язатись до дати і щоб дали зал. Це було свідоме бажання пацанів, котрі не ходять на галімі дискотеки. Першу акцію маємо зробити круто але акуратно . Щоб була можливість робити далі . Поставтеся з розумінням. Ми постараємось зробити трансляцію на площу для тих . хто не потрапить в середину.
shyshkin
24.11.2006, 21:47
нажаль з сайтом Калдун сьогодні не встиг .Доробляв афішу. Обіцяв завтра , хоч і вихідн.
vityska
24.11.2006, 22:08
читаю - і серце радуєцця)))
діло йде!!!Ура!!!
shyshkin
25.11.2006, 18:30
діло йде!!!Ура!!!
[/quote]
Тяжко але таки йде. всерівно уррра!!! Афіши оьіцяли навечір в понеділок. Хоча всі і так все знають.
kubik forever
26.11.2006, 2:18
Так хто там буде??????Или всем пофиг???Главное что что-то будет
Ведь и так ничё небывает.
shyshkin
26.11.2006, 23:16
будуть ті , хто може зробити рух з живою музикою у Володимирі + гості з Червонограда та Сокаля. Калдун вже мав кинути інфу на сайт.
motorolkin
27.11.2006, 9:53
Згадайте рекламу Кока-коли....
"Свято наближається - свято наближається... Ох і наближається"
Побачимо, як піде пеший блінчик.
Nymphetamine
27.11.2006, 14:01
Побачим побачим.. дуже хотялося би це вживу побачити... а то судячи з кілько того народу шо СОБИРАЄТЬСЯ туда іти, то місця на всіх точно шо нехвате... а жаль((
Tanyska
27.11.2006, 16:34
А коли будуть квитки давати навчальним закладам, і яким саме навчальним закладам?? А то аж самій цікаво, хочеться все побачити!
shyshkin
27.11.2006, 20:34
"Свято наближається - свято наближається... Ох і наближається"
Побачимо, як піде пеший блінчик.
[/quote]
з вашим здоровим цинізмом ( хтось зробить , а ми опустимо) корисно спілкватись з одним володимирським киянином . Вам буде про що і кого. А в мене цей блінчік не перший. Останній був ,,Джуліан Томас і друзі,, А У Вас?
MaestRoma
27.11.2006, 20:46
Пропоную роздати (пардон - продати) квитки відвідувачам форуму в першу чергу!! Окрім того і електронний аукціон організувати теж можна... Як робити - то на всі 100, чи не так ?!
vityska
27.11.2006, 20:49
Цитата
Пропоную роздати (пардон - продати) квитки відвідувачам форуму в першу чергу!!
Фальсифікаціям - НІ! Махінаціям - НІ!))))
shyshkin
27.11.2006, 20:57
Цитата(Tanyska @ 27.11.2006, 16:34)

А коли будуть квитки давати навчальним закладам, і яким саме навчальним закладам? самій
У вівторок зранку маємо забрати афіші і запрошення, значить завтра і попробуєм починати розносити. Щось не бачу сайту. Мабуть Калдун зашивається. Їздив до Луцька-- записав на середу передачу на обл т.б. і вийшов у прямий ефір на радіо Луцьк FM. Квитки постараємось дати всім навч. закладам. ДО речі це наша добра воля. Для тих , хто прийде по запрошеннях , запропонуємо скинутись на групу сколіозних дітей, шоб далі могли ходити у басейн. Але то справа добровільна. БІлети по 20грн. частково розберем для своїх. а решту пустимо у продаж. Де і коли --- дам знати на форумі. Гроші підуть на РБК, шоб потім можна було продовжити проект. Волію спілкуватись з тими , хто щось робить сам, або бажає щось зробити. Просто ,,коментаторам,, можна поспілкуватись біля під"їздів. І вдень , і вночі там знайдеться з ким. Зараз схеми міняти не будемо , як коней на переправі. Прийде той , хто хоче нарешті пабачити своіх та їхніх гостей на сцені. З ними і будемо спілкуватись. До зустрічі.
shyshkin
27.11.2006, 21:10
'vityska'
Цитата
Фальсифікаціям - НІ! Махінаціям - НІ!))))
VI
то про кого, чи про що , Чи то глюк кількаденної давносты?vityska' ! Чи то з теми про будун?
vityska
27.11.2006, 21:13
Цитата
shyshkin
Цитата
то про кого, чи про що ,
то було на чиюсь-там пропозицію роздати в першу чергу квитки форумчанам

ну в сенсі НІ блатняку

а взагалі то не зважайте..дитина перевчилася..мізки киплять...
shyshkin
27.11.2006, 21:34
Цитата
..дитина перевчилася..
дитина ще й пеервчить. А форумчани і так знають більше і раніше за будь- кого. я ж щодня на дроті. А самі пацани вже давно зрозуміли , чим закінчиться шара.Хоч нас багато хто до того спонукав. Я ж чорнухи сюди не закидаю. Ми послідовно робимо те,
що задумали . І двері відчиняються і чути, що Бозя над нами чуває.
vityska
27.11.2006, 22:41
shyshkin
27.11.2006, 22:59
Цитата(vityska @ 27.11.2006, 22:41)

ну десь приблизно так . для тих хто бачить тільки розвод лохів. ,, Хто не спрятался -- я не віноват,, слава зіні люліній , роману ,,іншому,, антону і калдуну.
Сорі що зразу лінк на сайт не виклав, хоча там поки нема шо дивитись, тіки афіша, дасть Бог розберусь з кодуванням, то зроблю щоб можна було залишати коментарі та гостьову книгу звичайно ж, сьогодні заллю одну інтіресну пісеньку, хто качне - почує, а хто прийде на акцію то тимбільше
Банерчига 468*60 зроби. Покрутим
siakach
28.11.2006, 16:32
Шишкин -молодець! Ті, хто йому повірив і прийшов за підтримкою в організації цього дійства -не прогадали. Хоча фізично він не швидко рухається, але бачу що встигає скрізь. Дуже радий, що в нього це вдається, бо він це насправди хоче. Хоча , крім наших з ним розмов , я користі йому и компании щодо організації цьго заходу не приніс, але чомусь хочеться сподіватись, що він зробить це, бо вміє.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.