Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Хочете засвітитись на Живому Погляді -
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2
shyshkin
Оськільки Живий Погляд створювався для початківців, то не бачу причин для ускладнень. Всіх бажаючих взяти участь у цьому проекті прошу зайти в цю тему і представитись.
Н-44_Кот
Привіт!! Скажи, коли буде провдитись фест? Ми гурт з Луцька, граємо поп-панк, на кшталт Блінк-182, Нофкс, Грін Дей і т.д. Хотіли б приїхати, транспорт имаємо, демкі маємо. Чекаю на відповідь. Дякую
shyshkin
Якщо вдасться вирішити питання з обладнанням, хотіли би зробити проект ближче до Дня молоді, але не на сам День. А назва у гурту є?
Н-44_Кот
Гурт "Н-44". Ми існували 5 років під іншою назвою. В нас ритм-гітара, соло-гітара, бас, ударні. Грали з Флітами, на всіх "Руханках" в Луцьку, на Червоній Руті, GBOB, Перлини Сезону...багато чого. Сподіваюсь, у ВАс все вийде. smile.gif))
shyshkin
Цитата(Н-44_Кот @ 27.5.2007, 11:31) *

Гурт "Н-44". Ми існували 5 років під іншою назвою. В нас ритм-гітара, соло-гітара, бас, ударні. Грали з Флітами, на всіх "Руханках" в Луцьку, на Червоній Руті, GBOB, Перлини Сезону...багато чого. Сподіваюсь, у ВАс все вийде. smile.gif))

То ви вже з нормальним досвідом biggrin.gif Постараємось і у нас у всіх все вийде.
Н-44_Кот
Засмущавsmile.gif)) гг. Якщо треба ще якийсь гурт з Луцька (скажи тільки стиль який потрібен), то спроюуєм домовитисьsmile.gif Головне не сидіти на містіsmile.gif На якій стадії йде підготовка?
Chater
slap пригласитеsmile.gif
потяжелее нада!!!ухsmile.gif
Н-44_Кот
Слеп можемо. Ми з ними в гарних стосунках, закінчували одну щколу, працюємо разом з вокалістом. Якщо організатори не проти, то звичайно і ми з ниим модемо поговорити. Мені тільки потрібен тех.райдер, дата, час виступу, кількість пісень.
Chater
не думаю что организаторы будут противsmile.gif)
да?smile.gif
Н-44_Кот
Якщо шо, то можете розраховувати на 2 гурти з Луцьку -Н-44 (поп-панк), "Slap" (тяжеляк smile.gif)
AngelSID
З Люцька ще Dispel буде, мої друзяки!

Н-44_Кот
Спитай ще в станкідів чи вони захочуть до нас!
Н-44_Кот
Я б запитав, але треба знати в деталях, що це буде за дійство, якиа апарат і т.д. Всі умови, щоб з ниим предметно говорити drinks_cheers.gif
shyshkin
Всі, хто до нас їздить, знають, що все ми робимо своїми силами. Виключно для того, щоб тут була нормальна чесна музика. Всілякі розчепірювання пальців не доречні. Якщо є багато виступів, то не варто себе первтомлювати. Учасники ЖП мають шанси потрапити на ,,Володимир- 2007". ,,Володимир" відбувається з 1994 року. Луцьких тут було не багато і не тому, що не хотіли. Але якщо є бажання пограти на хорошу позитивно налаштовану публіку - то ласкаво просимо. До нас їдуть початківці, які часом не мають шансів взагалі вийти на сцену. Снобізм луцький, львівський, червоноградський чи будь-який інший не вітається. Вітаються нормальні людські стосунки. По технічному райдеру можу сказати відразу, що кіловатних ,,Маршалів" в нас не буде.
Перш за все ми це робимо для себе. Хочете - приєднуйтесь. Можете -зробіть собі самі. І коли зайдеш в мій профіль, то зрозумієш, що звернення на ,,ти" , навіть по нетівських заморочках до керівника проекту в моєму віці теж не доречні. biggrin.gif
Н-44_Кот
З радістю приїдемо потусуємось, пограємо, поспілкуємось та вип"ємо пива! drinks_cheers.gif Десь там твій номерок телефонний дістати можна? smile.gif
Dimentor
Кот булоб добре якби хтось з вас приїхали на збори, тоді все стане ясніше.
Н-44_Кот
А коли зборі ці будуть?
Dimentor
кожної п"ятниці в м. Володимир Волинський в приміщені РБК о 18.30 (якщо я непомиляюся з того часу як я їх відвідував кожен раз) пан Шишкін більш точніше напише якщо я в чомусь помилився
madman
г) Котяра уже нас записав smile.gif
Говорив зі своїми - вони не проти...
можна дізнатись приблизний конфіг апарату? (щоб знати на що розраховувати)
Н-44_Кот
Ну я не записував, сказав, що можу поговрити з вамиsmile.gif було б класно разом поїхати і віступитиsmile.gif
Dimentor
Цитата(madman @ 30.5.2007, 1:32) *

г) Котяра уже нас записав smile.gif
Говорив зі своїми - вони не проти...
можна дізнатись приблизний конфіг апарату? (щоб знати на що розраховувати)

так ви хто ? який гурт ? Слеп як я зрозумів ?
madman
правильно мислиш Dimentor, ми SLAP.
детальна інфа на http://slap.name/
Mc Andjey
Я так зрозумів що ЖП оживає?
це радує...
удачі
якщо чимось можу допомогти ось мої контакти
+380979066126
+380931401030
mcandjey@sport.com.ua
Н-44_Кот
Скорей бы конец июняsmile.gif))

2 McAndjey: а ты являешься организатором? drinks_cheers.gif
Mc Andjey
ні! але пропоную свою допомогу...
Dimentor
Цитата(madman @ 30.5.2007, 14:09) *
ми SLAP

В якому стилі ви граєте ? На що схожа ваша музика?
До Н-44 аналогічне запитання.
Н-44_Кот
Ми граємо поп-панк. Весело та драйвовоsmile.gif Якщо чув гурти Блінк-182, Нофкс, Грін Дей, то це тіпа такого.
madman
Цитата(Н-44_Кот @ 31.5.2007, 11:05) *

Ми граємо поп-панк. Весело та драйвовоsmile.gif Якщо чув гурти Блінк-182, Нофкс, Грін Дей, то це тіпа такого.

ГГГ. )

Dimentor качни демки, я не в змозі казати на що схоже (на відміну від Н-44 smile.gif )
А стиль metalcore.
Dimentor
Цитата(madman @ 31.5.2007, 11:49) *

ГГГ. )

Dimentor качни демки, я не в змозі казати на що схоже (на відміну від Н-44 smile.gif )
А стиль metalcore.

скачую wink.gif В мене ще питання які в Луцьку є ще цікаві банди ? Особливо мені цікавлять стилі Блек, Дум, Дез ? Чи щось тому схоже.
Н-44_Кот
Нажаль діючого ані думу,ані дезу ,ані блеку нема...кор, альтернатива, психоделікаsmile.gif) Слеп тобі має сподобатися!
Nymphetamine
Є. Я знаю. там мій максік стукає. Але не памятаю як група називається. Вони дум грають. Треба буде з ним поговорити=)
madman
певно глубокий андерграунд )
я чув шо десь дез мають у нас грати.... але це слухи..
bored_
Цитата(Mc Andjey @ 31.5.2007, 6:54) *

ні! але пропоную свою допомогу...

Ем Сі то добре. Але Анджей? Нашо отак під поляків косити? Хоча нє, мовчу... в самого нік на американський манер...

Цитата(Н-44_Кот @ 31.5.2007, 9:29) *

Нажаль діючого ані думу,ані дезу ,ані блеку нема...кор, альтернатива, психоделікаsmile.gif) Слеп тобі має сподобатися!

шось не зовсім зрозумів, то у вас там в луцьку нічого діючого нема? да ну, я помню по якихось сайтах лазив, і як мені здалося, там у вас купа банд які теж шо хоч грають.
bored_
Цитата(madman @ 30.5.2007, 11:09) *

правильно мислиш Dimentor, ми SLAP.
детальна інфа на http://slap.name/

ех бляха сидів і офіґівав, ох хтось вас файно записав. музика рульна. Горло соліст файно дире. От тільки тексти блін... занадто корректна мова. Бракує дикості, ріжте слова, жорстокіше вимовляйте. Ми ж люди з заходу, нефіґ цуратися свого акценту. Він в нас самий рульний :-) тим більше граєте не тру-норведжіан блек метал де без середньовікової сверх-поетичної мови ніяк не обійтися. Добавте більш урбан настрою. А так особисто придертись нема до чого. Успіхів вам хлопці.
madman
а писались то дома smile.gif
дякуємо за побажання!
Dimentor
Цитата(bored_ @ 1.6.2007, 0:32) *
тим більше граєте не тру-норведжіан блек метал де без середньовікової сверх-поетичної мови ніяк не обійтися.

music_band.gif згоден wink.gif
Н-44_Кот
Йоу, прикольно у Вас там, мабуть,в Володимиріsmile.gif
madman
Dimentor а у вас є деми??
граєте "тру-норведжіан блек метал" ?? )))
2 Кот: з чого такі висноки?)
AngelSID
SLAP - просто супер слів нема.
Н-44 Кот а у вас є десь в неті виложені демкі? хтілось послухати також і ваші демкі!
Dimentor
Цитата(madman @ 1.6.2007, 12:44) *

Dimentor а у вас є деми??
граєте "тру-норведжіан блек метал" ?? )))
2 Кот: з чого такі висноки?)

Ну до тру ми мабуть ще недоросли smile.gif норведжіан теж буде стати непрото smile.gif ну а блек метал старємося гати smile.gif.
А демок в нас нема sad.gif Якщо розкажете як ви добилися такої якості запису в домашніх умовах... то можна буде нам постаратися над демками smile.gif Правда є поганеньки запис ... але я його нікуди некидаю... стидно rolleyes.gif .
Н-44_Кот
Наші пісні зараз зводяться на студії. Через 2 тижні будуть повністю готові.
dex_dispeL
Всем привет! кто-то может узнать когда последняя маршрутка из Володимира едет в Луцк?))
заранее Спасибо!

Попередження від модератора Sanjak
А яким боком це торкається теми?
shyshkin
Цитата(dex_dispeL @ 1.6.2007, 16:07) *

Всем привет! кто-то может узнать когда последняя маршрутка из Володимира едет в Луцк?))
заранее Спасибо!

Попередження від модератора Sanjak
А яким боком це торкається теми?

Думаю, що йдеться про можливість повернення луцьких команд додому. smile.gif
dex_dispeL
Совершенно верно)). Потому что на след. день кому на работу, а кому ещё куда-то..

:: так скажите или это тайна))?

shyshkin
Якщо ми вирішимо питання технічного забезпечення і дійде до реалізації проекту, то будемо узгоджувати і можливості повернення додому. А щоб було зрозуміліше - що таке ,,Живий Погляд", варто почитати саму першу тему.
Mc Andjey
Ем Сі то добре. Але Анджей? Нашо отак під поляків косити?

розкажу тобі як виник цей нік і це прізвисько... так як я бачу свого батька не більше 2-х разів на рік... це і є заради нього....розумієш.... колись він їздив на заробітки до Польщі...і коли приїзджав то говорив на мене Анджей.... мені якось так прикольно було....просто подумки кожного дня з ним,
...
а кому не подобається той іде....кхкхкх....всі напевно зрозуміли.....
shyshkin
Цитата(Mc Andjey @ 5.6.2007, 16:58) *

Ем Сі то добре. Але Анджей? Нашо отак під поляків косити?

розкажу тобі як виник цей нік і це прізвисько... так як я бачу свого батька не більше 2-х разів на рік... це і є заради нього....розумієш.... колись він їздив на заробітки до Польщі...і коли приїзджав то говорив на мене Анджей.... мені якось так прикольно було....просто подумки кожного дня з ним,
...
а кому не подобається той іде....кхкхкх....всі напевно зрозуміли.....

А цей пост навіть я при всій своїй лояльності до теми притягнути не можу biggrin.gif Колєги! Ви всі на своїх форумах знаєте правила. Будь ласка, наші правила принципово не відрізняються. На тему ніків і їх походження є окрема тема. biggrin.gif Перепрошую за тавтологію.
Mc Andjey
блін...шо за фігля...я пишу пост а він друкується не повністю? написав на пів листка...а нічого немає?
отже
пишу ще раз
я просто пояснив людині як виник мій нік в цій темі...по одній простій причині... що саме в цій темі він задав мені питання, якби я відпов%B
bored_
Цитата(shyshkin @ 5.6.2007, 18:15) *

А цей пост навіть я при всій своїй лояльності до теми притягнути не можу biggrin.gif Колєги! Ви всі на своїх форумах знаєте правила. Будь ласка, наші правила принципово не відрізняються. На тему ніків і їх походження є окрема тема. biggrin.gif Перепрошую за тавтологію.

blush.gif
Діман
розкажіть мені будьласка, що таке Живий погляд. а то я , типу, новеньки не в темі
shyshkin
Цитата(Діман @ 5.6.2007, 23:36) *

розкажіть мені будьласка, що таке Живий погляд. а то я , типу, новеньки не в темі

http://forum.volodymyr.com.ua/index.php?showforum=38 Якщо сюди зайти, то відкриється багато тем. А серед них перша ,,Акція ,,Живий Погляд". Якщо не полінуватись і почитати, то можна довідатись багато цікавого.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.