Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Джуліан Томас і друзі
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
shyshkin
Ну і як вам?
tarqs
Виступили теж добре. Записав виступ.
Непогано, навіть дуже добре!
fist1
Теж круто мені вони ще Флюгерах сподобалисьwink.gif
AngelSID
Мені дуже сподобалось. Вони вміють передавати свою позитивну енергію людям. Я ніколи не думав, що мені таке може сподобатись! Було круто!!!!!!
JuMa
Віддалено згадався Sting... Уявляю як вони виступають розширеним складом ... Це мабуть щось!!!
shyshkin
Цитата(JuMa @ 21.5.2007, 11:01) *

Віддалено згадався Sting... Уявляю як вони виступають розширеним складом ... Це мабуть щось!!!

Це і є їхній склад. Бувають варіанти з деякими додатками, але не більше. Далеко не завжди і не у всіх кількість переходить в якість.
Sanjak
просто БОМБА!!!! такий заряд енергії оце круто......
то була Таниська.....хі
shyshkin
Цитата(Sanjak @ 22.5.2007, 22:43) *

просто БОМБА!!!! такий заряд енергії оце круто......
то була Таниська.....хі

А ще врахуйте, що ніч перед тим не спали. Потім переліт з пересадкою у Відні. Запізнення літака. 2 години їзди зі Львова. Відсутність саундчеку. І все це за свій рахунок ще й презента на 1000уе привезли.
vityska
чула Джуліана Томаса і друзів тільки в записах,але тим не менше,дуже сподобалося.
і взагалі,подумайте, далеко не кожне маленьке місто може привезти до себе музикантів такого рівня. а в нас вони вдруге. і це - досягнення smile.gif
shyshkin
Цитата(vityska @ 23.5.2007, 10:52) *

і це - досягнення smile.gif

І думаю, що після цього тепер вже спільного концерту буде ще цікаве продовження biggrin.gif
регустьєна
Ніколи в житті не слухала джаз і навіть вважала його нудним та якимось в"язким( тобто не дуже активним), але після того, як відвідала їх перший концерт у Володимирі, моя думка кардинально помінялась!Коли взнала, що вони приїдуть вдруге, то була впевнена, що буде круто, весело і енергійно!!!!!!!!!
shyshkin
Джуліан Томас дуже хотів приїхати на ,,Влодимира", але нажаль не виходить. Казав, що можливо десь під новий Рік, і що наш проект для них напріорітетніший smile.gif .
shyshkin
Been a long time.. not forgotten you my friend. Working on all here and will keep you
advised, ok. Hope to meet you later this year with Valeri, I can get you a coffee at last.

Expect some support with your project later this year ok.
________________________________________________-
Some crazy times here. Will explain when I see you next.

My love to you and your family. See you soon.Simon.
Власне після того, як після концерту в 2006му році Джуліан Томас обіцяв допомогти мені з обладнанням для молодих музикантів, я остаточно вирішив, що буду робити цей клуб. Наразі в спільному користуванні є фірмові бляхи для барабанів від англійців і примочки для весла від Bored"a з Бельгії. Ще ніхто не запустив дезу, що я їх вкрав разом з міліонами ЖП? biggrin.gif Дивно... А стільки громадських інспекторів на форумі... Причому дехто навіть має власні апарати. От і питається в задачі: чого англійці мають горбатитись на цей жлобський колгосп, в якому є гроші на свій апарат, на пиво і ще на багато шо? Може просто перенести це запитання в тему ,,Голота,, ? Це ж голоті весь час хтось щось винен: мобілку, цигарки, ще щось...
TUpolev95
А как он вообще попал в ВВ? Его кто-то пригласил?
shyshkin
Цитата(TUpolev95 @ 7.2.2008, 10:29) *

А как он вообще попал в ВВ? Его кто-то пригласил?

Як хто? Громадські інспектори звичйно biggrin.gif .
TUpolev95
Перевёл "громадськи инспекторы", всё равно не понимаю... Однако отрадно, что к нам заезжают заморские музыканты smile.gif
shyshkin
Цитата(TUpolev95 @ 12.2.2008, 0:31) *

Перевёл "громадськи инспекторы", всё равно не понимаю... Однако отрадно, что к нам заезжают заморские музыканты smile.gif

Якщо ввести в пошук ,,Джуліан Томас і друзі", то можна знеайти історію їх появи в Україні і у ВВ.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.