Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "ElliS"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
yak-yulia
Прикольненька група...слухати мона ...особливо десь у затишному джаз клубі ... smile.gif
ULCER
это музыка на любителя конечно..
Dimentor
Мені їхній перший виступ якось сподобався більше чим цей, незнаю чому. А взагалі я юблю послухать рокенрольчик і блюз smile.gif
shyshkin
Мені подобається. А побажання висловив Олі особисто.
ElliS
дякуємо за хороші відгуки тільки одна поправочка назва команди пишеться ось так
ElliS biggrin.gif
kaldun
Цитата(ElliS @ 23.4.2007, 12:59) *
дякуємо за хороші відгуки тільки одна поправочка назва команди пишеться ось так
ElliS biggrin.gif

будь ласка... доречі назву теми поміняв wink.gif
vityska
в музиці ЕЛЛІС є троха психоделіки...особливо в текстах. такий собі глючний задзеркальний світ. дуже гарно))
мене дуже проперли ваші пісніsmile.gif
Sanjak
Дайте й мені послухать що ви там співаєте
mop
стиль музики чесно кажучи не дуже мені подобається, але вони мають свій стиль і роблять якісну музику
Galitskiy
.крім того, вони ще й на сцені непогано дивляться.. подорослішали дуже.. про те що було згадувати не буду, бо маємо зара симпатичний дуже гурт
ElliS
Якщо Вас є бажаня послухати команду "ElliS" в затишному клубі то не прогавте таку можливість 21 червня у клубі Лялька м.Львів "ElliS" з командою "Дистанція Спокою" має бути файно!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif alc.gif
Zloo
Я даже не слышал а такой групе...
kaTapakTa
Еліси мають бути на фесті "Володимир"
shyshkin
І мають, і будуть. У вівторок були у ВВ на предмет узгодження. smile.gif
<<CAMEL>>
Вот ця група мені найбільш сподобалась!!! СУПЕР ГРУППА !!! І почала подобатись з першого їхнёго виступу начебто на живому погляді puke.gif
yak-yulia
Класно виступили на ВВ!!!Молодці!!!
Undead
Прикольний гурт!Мені сподобався)))
Chater
Малацы. Так держатьsmile.gif Только, пожалуйста, поменяйте свой стиль. Играйте блек..плиз
shyshkin
Цитата(Chater @ 11.8.2007, 1:24) *

Малацы. Так держатьsmile.gif Только, пожалуйста, поменяйте свой стиль. Играйте блек..плиз

А також поміняйте солістку і музикантів, а заодне і назву. Н у хоча б на ,,прометеусів,,,,,,laugh.gif Це був жарт (уточнення для найбільш обдарованих).
ElliS
Спасибі за компліменти! music_band.gif
shyshkin
Цитата(ElliS @ 18.8.2007, 11:03) *

Спасибі за компліменти! music_band.gif

Приходьте ще biggrin.gif .
ElliS
Обов`язково прийдем music_band.gif
zooss
Та молоці, я бачив вас тільки один раз на першому ЖП. Рубете фішку. Аля, блюз, рока-білі, трішки фанку і софт-року, деякі нотки джазу (зокрема трішки свінгу), багато бугі. Молодці більше людей грали такий стиль то можеб і була якась музкультура.
ElliS
Нововолинськ 29 червня день молоді-ElliS!
shyshkin
Маєте крутий сайт. Вітаю!!! smile.gif
<<CAMEL>>
Офигенно выступили в киеве!!! Правда с инцедентами! Но прошли отборочный тур! Поздравляю!
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.