Цікавить в якій послідовності форумчани хотіли б бачити гурти на сцені 9 квітня на концерті живого погляду. Як на вашу думку краще? Виступати будуть 9 виконавців. Роподіліть графік виходячи з своїх міркувань
будуть; Краплі морзу, Апатія,Прометеус, Сейворі, Вияв тиску, Славко Смайл, Модерн, Фотаріо, Еліс
від найлегшого до найтяжчого, думаю, буде найліпше.
тобто почати з Модерну, Смайла і Фотаріо, а на кінець пустити Апатію
спочатку тяжеляк пожалуста - шоб послухати те що цікавить і піти
Первый блок:
Модерн
Фотарио
Славко
Второй блок:
вияв тиску
Сейаори
елис
Третий:
Прометеус
Крапли
Апатия
На мою думку краще так(так більш правельніше по наростаючому):
Модерн
Славко
Фотаріо
Еліс
Сейворі
ВИЯВ ТИСКУ
Краплі Морзу
Прометеус
Апатия
Цитата
Еліс
Сейворі
ВИЯВ ТИСКУ
Бла, вот как ты можешь судить про сейвори ниразу их не слышав?
Вияв тиску должен быть первым в этой группе
Chater
Ти дурень все має бути по наростаючому)
А Сейворі як вони сказали грають ню метал і новачки взагалі ідуть на початок тому що ми їх не чули.
І взагалі не тобі і не мені вирішувати хто який буде по списку, мені всерівно яка буде моя група хоть і перша мені всеодно. Я своє діло зроблю і постараюсь публіку розігріти своїм голосом
ну то і старайся, нема чого тут сваритись і пальці вєєром крутити
AngelSID
Дык мож их лучше перед модерном? Хм. а вы не выступали первые, значит у вас будет сейчас реабилитация! Будете после модерна выступать..кул вариант
Насправді реальнішу картину може показати саундчек. Але то теж ще не все. Я можу приїхати, якщо мене привезуть, коли все буде готове. Інакше ви там пересваритесь. Але тільки в якості художнього керівника. Решту відповідальності несуть ті, хто вніс зміни в концепцію, як вони того і хотіли. Про необхідність моєї присутності треба попередити мене заздалегідь тим, хто тепер у вас за старшого. А взагалі то логіка в обох варіантах є.
SEPULTURA
6.4.2007, 23:52
Цитата(AngelSID @ 6.4.2007, 23:20)

Модерн
Славко
Фотаріо
Еліс
Сейворі
ВИЯВ ТИСКУ
Краплі Морзу
Прометеус
Апатия
Підтримую!!!!!!
Думаю - це був би найкращий варіант.
Але ясне діло на саундчеку картина більш проясниться.
Але я за те щоб від найлегшого до найтяжчого.
на мою думку кращий варіант це поміняти имісцями Модерн і Славко. Також поміняти місцями Еліс і Сейворі. Але на чеку побачимо
Модерн
Фотаріо
Славко
Сейворі
ВИЯВ ТИСКУ
Еліс
Краплі Морзу
Прометеус
Апатия
Nymphetamine
7.4.2007, 16:19
Головне шоб остані були крапі прометеус і апатія
Цитата(castrum @ 6.4.2007, 19:29)

спочатку тяжеляк пожалуста - шоб послухати те що цікавить і піти
якщо вже така тема пішла, то можна вааще дома сидіти і слухати тікі те що цікавить і нікуди не йти. Але якщо хоцця підтримати ті банди що грають тяжеляк (апатія і вияв тиску вроді?) то мона підійти саме тоді коли вони будуть грати (бо вони походу будуть грати в кінці).
Цитата
(апатія і вияв тиску вроді?)
из этого списка только апатия
Chater
В оновленовому скаладі ти ще нас не чув. Будиш мати змогу почути нас то тоді скажиш що ми граєм тіжиляк чи ще шось...
Хм..По-моему из-за вокала стиль группы не особо поменяеться. Музыка то таже
Блін, ви такі смішні! шо,якшо менш "тяжелее" чим Апатія, то все, купець? А вам не поф? Головне що хороші групи, стараються, роблять шось...Порядок - то фігня.
Если менее тяжёлое чем апатия, значит должны выступать перед ней. А не, круче когда будет выступать фотарио после апатии..кул придумано!
Нда. Ти так думаєш?

Я просто кажу шо не нада на цьому заморочуватись і навіть сваритись!
То який там список був?
(на ЖП не ввийшло побувати, взагалі тоді в Володимирі не був

)
Цитата(SHNUR @ 5.4.2007, 12:00)

Цікавить в якій послідовності форумчани хотіли б бачити гурти на сцені 9 квітня на концерті живого погляду. Як на вашу думку краще? Виступати будуть 9 виконавців. Роподіліть графік виходячи з своїх міркувань
будуть; Краплі морзу, Апатія,Прометеус, Сейворі, Вияв тиску, Славко Смайл, Модерн, Фотаріо, Еліс
Як завжди мені здається має бути... тобто від новачків до профі... та від найлегшого до найважчого..аби не було перепадів

)))))
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.