Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Група "Вуха":-)
Володимир-Волинський форум > Загальний > Галявина флудера
Сторінки: 1, 2
ULCER
Що сказати... хай говорять самі учасники гурту...
Chater
Гыыы.. Спасибо, дорогая, что создала тему про нашу группу smile.gif)))
Не знаю даже что написать, задавайте вопросыsmile.gif
ULCER
для вас стараюсь, будуть питання чи проблеми - звертайтесь до мене smile.gif
bored_
не понял... чатер ты че играть на чем то умеешь?
ULCER
он очень крутой басист! кто не слышал как он играет-многое потерял...
Dimentor
Бугагагга biggrin.gif Круто
Чатер я тобі казав на рахунок диска з самоучітільом по басухі. Ти мовчиш. Нущож як хоч.
Crash™
Dimentor
Так скинь йому того самоучителя!
Доречі, тема то флудерська, наразі, і до ЖП також поки ніякого відношення немає)

З.І. тепер звісно в мою сторону полетить багато каміння))) я ж теж до вас приписувався, а ви навіть не згадали...блін
Dimentor
Цитата(Crash™ @ 23.3.2007, 8:51) *

Dimentor
Так скинь йому того самоучителя!
Доречі, тема то флудерська, наразі, і до ЖП також поки ніякого відношення немає)

З.І. тепер звісно в мою сторону полетить багато каміння))) я ж теж до вас приписувався, а ви навіть не згадали...блін

Ну капець кинь, куди йому його кинути, в лоба? гиги biggrin.gif Він навіть непросив в мене його, я йому все чітко написав що все є даєш тільки диск і запишу, а він це проігнорував, то я так зрозумві що йому це непотрібно. Я що буду бігати "тож на Чатер візьми диск, я тобі записав, щоб ти навчався і т.д.
Хоча я вже придумав обмін... Чатер записуєш нам диск з відео там з авторуном ти як казав а я тобі самоучітель по басу теж з всім понтами і авторуном smile.gif То що гуд ?
Nymphetamine
А самоучітєля гри на барабанах часом немаєш? або хоча б на клавішах?
Dimentor
В Артема є, але відеошкола
Electra
Група наша класна. І як вокалістка гурту - хочу запросити всіх бажаючих до нас. Нас правда вже 39 человек. Ну нічо. Ще э трикутник, і губна гармошка. Граєм експромтом. biggrin.gif
Crash™
ТОПІК В ТРЕШ!!!

або в галявину))
SEPULTURA
Цитата(Chater @ 22.3.2007, 23:26) *

Гыыы.. Спасибо, дорогая, что создала тему про нашу группу smile.gif)))
Не знаю даже что написать, задавайте вопросыsmile.gif

Що за Вуха)), а чому вуха?? Що за гурт. Який стиль? Скільки людей, коли заснована??
yak-yulia
А на рахунок назви...ви то стибзили ідею В CAMEL'a
Nymphetamine
Хочу грати на свістулькі.. Візьмете мене до себе?
yak-yulia
А я граю на нервах..."отлічно" так!!!!!!!! grin.gif
Chater
Цитата
А на рахунок назви...ви то стибзили ідею В CAMEL'a

Пиво ему поставим.

Цитата
Що за Вуха)), а чому вуха?? Що за гурт. Який стиль? Скільки людей, коли заснована??

ГрупаВуха. Играем всё что не обычно и не ординарно..

Цитата
Бугагагга Круто Чатер я тобі казав на рахунок диска з самоучітільом по басухі. Ти мовчиш. Нущож як хоч.

На собрание принеси, я диск запишу с видеоsmile.gif)
tarqs
я прийду послухаю коли вони будуть виступати
казали шо нічо так грають
AngelSID
yak-yulia
Камел в нас на 3 літрових банках грає! Можиш в нього спитати.
Chater
Цитата
yak-yuliaКамел в нас на 3 літрових банках грає! Можиш в нього спитати.

Можно спросить у кого???? У нас??
Odarka
Ой і я хочу! я вмію грати на столових приборах, і ше нявкати і гавкати майже натурально clap.gif
AngelSID
В нас в групі ВУХА, я там вроді з електрой на вокалі був чи ви мене вже вигнали ?
Chater
Цитата
В нас в групі ВУХА, я там вроді з електрой на вокалі був чи ви мене вже вигнали ?

Иди в свой выяв тыску, нам предателей не нада. :р

Цитата
Ой і я хочу! я вмію грати на столових приборах, і ше нявкати і гавкати майже натурально

бездарных не берём. сорри
Crash™
Chater
Цитата
бездарных не берём. сорри

Вот шо правда то правда laugh.gif !!!
Цитата
Иди в свой выяв тыску, нам предателей не нада. :р

жжош! drinks_cheers.gif
vityska
я теж хочу в групуВУХА! вмію грати на клавішах,гітарі, барабанах (однією рукою),скрипці,трєугольнічку,маракасіку,кастаньяєтах і інших струнно-клавіно-ударних інструментах)))
Chater
А теперь поподробнее о маракасікахsmile.gif
vityska
в смислі? шо таке маракасік,чи як я на ньому граю?))
Chater
Мне интерестно всё о этом экзотическом инструментеsmile.gif
Dimentor
Цитата(Chater @ 23.3.2007, 21:51) *

На собрание принеси, я диск запишу с видеоsmile.gif)

Відео я вже маю, і що ви думаєте там побачив?! НІЧОГО! mad.gif Незаписали ні Прометеусів ні Апатії sad.gif sad.gif Непотібне мені таке відео
Chater
апатия естьsmile.gif!!!! Тада фотки запишу ваши)) нада?
Crash™
Апатія тільки з першого ЖП...а хотілось би з 3-го(
shyshkin
Цитата(Crash™ @ 26.3.2007, 15:09) *

Апатія тільки з першого ЖП...а хотілось би з 3-го(

і з 4го, і з 5го, і з ... А тепер може хто пояснить мені, як трохи причетному і до музики, і до розділу, що то за тема? І якщо ви вже тут бавитесь в майбутню чи реальну прикольну групу, то Чатер мабуть свій меседж про відео не туди втулив. (я так думаю)
Crash™
shyshkin
Насправді тема повністю флудерська і я вже про це писав))) Нема такої групи...то такий прикол, який зародився на зборах ЖП! От і думайте тепер шо з цим топіком робити))
Dimentor
Цитата(Chater @ 26.3.2007, 14:08) *

апатия естьsmile.gif!!!! Тада фотки запишу ваши)) нада?

Так Апатію я бачив але не з 3-го погляду а з першого і другого. З третього там тільки Славко Вияв тиску і ще щось там яке я прокручував sad.gif
Дуже розстоєний, як так могли чому не нас ні Апатії незняли ?!

ПС - фотки в мене вже давно є
ULCER
Цитата(Crash™ @ 26.3.2007, 12:39) *

shyshkin
Насправді тема повністю флудерська і я вже про це писав))) Нема такої групи...то такий прикол, який зародився на зборах ЖП! От і думайте тепер шо з цим топіком робити))

злісний брюнет... більше нічого добавити...
Crash™
ULCER
ой німагу))) жжош)
ULCER
Crash™
взагалі то я реально хотіла їх на ЖП пробити... я про це електрі намікала... і все було цілком серйозно... але не судилось...а те що тобе не взяли у групу, то я не винна... :-р
Crash™
ULCER
Мене туди взяли! А ти навіть не знала...я там одразу був) питай в чатера))
ULCER
А чому ж я як "менеджер" нічого не знаю? і як тоді на рахунок виступити?! хочеться вас послухати...
PrizRak
а я вити вмію)))
ULCER
Цитата(PrizRak @ 30.3.2007, 17:29) *

а я вити вмію)))

ми раді за тебе!
PrizRak
Цитата(ULCER @ 1.4.2007, 22:33) *

ми раді за тебе!

я знаю tongue.gif
ULCER
а якщо реально, то фани групи "Вуха" єднаймося!!!!!! gathering.gif
MAL"VA
Цитата(Electra @ 23.3.2007, 13:09) *

хочу запросити всіх бажаючих до нас.

Візьміть мене!!!Хочу на трикутничку грати!В мене навіть музична освіта є... wink.gif
ULCER
Добре, ти прийнята! Ще хтось бажає приєднатись???????!!!!!!
ULCER
люди не втрачайте свій шанс!!!!! Група "Вуха" буде відома вже дуже скороsmile.gif невже ви не хочете трохи слави й грошей smile.gif?
MAL"VA
А може вже досить? В нашій групі і так понад 40 чоловік... smile.gif
ULCER
НІ! нам люди потрібні!!!! а ще б добре якби спонсори... давайте створимо найбільшу музичну групу у світі!!!!!!!!
4ebyrek
=-((( я хачу скачать но не знаю де ... гденить вылажили? ссылка есть?
ULCER
эх.. мы ведь только собираем групу, но почему то никто к нам особо не тянется.. но как только мы запустимся, обещаю что продукт будет качественныйsmile.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.