Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Живий погляд на радіо Сокаль
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
kuzka
ваший дорогий юрій петрович своїхм тупим розумом закрив ту програму через те що на нова фм зробув ефір де і рговорилося про Живий погляд і спонсор який фондував гроші на запис пісні на професійній студії відмовився від програми через те що на двох родіостанціях йшлась мова про те що і на Сокалі а це для спонсорів капець,
Кому ви повірили йому? чим ви думаєте? я тій людині дав роботу я його завіз на погляд а тепер він іде проти мене недумаючи про наслідки
ви недумаєте що він так само піде і проти вас як пішов проти мене, він вам дав єфір а ви на це повелись на Сокалі тільки це гнабирало обертів як його тупість взяла і все зіпсувала тепер йому подякуйте
небуде тепер запису на студії
Dimentor
мдя.... нічого сказати....
shyshkin
Прошу висловитись тих, хто вже їздив на це радіо і тих, хто чув обіцянки Ігорка і про що вони були.
Dimentor
Ага, Петро вже висловлювався нарахунок цього на зборах. Тобі Ігорко тре часіше на збори приїжати, знаю що ти неможеш але іншого варіанту нема, неможливо робити дві справи відразу. Такщо вибачай
Fyntik
Ти, Ігорко, такий умний.. пришов би на збори і розказав.. а не зара, коли вже все зроблено, починаєш тут доказувати нам шо ми не праві..
Mc Andjey
Ну що ж шановні мешканці даного форуму....кузька мудак....гигигиги

якщо чесно...я ніколи не вірив в те що можна записатись на Сокалі...ги....так само і в Нововолинську, так само і у Львові....ги.....

ладно....я на зборах не був ні разу.......хоча частенько мене туди запрошували........але так склались обставини шо не зміг.....можливо колись......

Живий Погляд це справді хороша річ.... але власне я дотримуюсь того що давши ідею ти не є співорганізатором даного фесту....я думаю ви зрозуміли про що я.....

Саме цікаво те що я піду до мера і скажу давай готель замутим....... а він візьме і замутить...а я тут дійсно не при ділах....так шо ша новний Кузька(заміть з великої літери тебе написав) пішов би ти широкою доро%

а це будемо вважати як P.S. спочатку зроби і скажи а ніж скажи і зроби.....
shyshkin
Ідея Ігорка полягала в тому, щоб зробити акцію. Моя ідея - створити самодостатню структуру для регулярних акцій. Зараз ми готуєму 4ту . З них тільки 1ша була зі спонсорами. Натсупні при підтримці багатоьох, але без зовнішніх фінанслвих вливань. Різничку відчуваєте? Але Ігорко міг би продовжити це в Червонограді і Сокалі. Бо після 1ї акції багато хто з тієї сторони мав бажання це зробити. Але то треба зробити, а не ... Я не хочу виймати на форум всі обіцянки, що були оприлюднені. Це й без мене відомо. Хто хоче - може висловитись. Згодом я закрию цю тему. Бо розділ створений не для розборок, а для просування музики в нашому регіоні. Покриття в Радіо-Нова куди більше. А власник в обох станцій один. І рішення це його. Щоб мати вплив в цьому проекті, треба весь час бути в курсі того, що відбувається. ВЕСЬ ЧАС. Завтра я цю тему закрию.
kuzka
невже до мене так всі почали ставитись анти. дивно. но гаразд буде по вашому бажаю погляду лише правди і розуміння а для людей які беруть там участь менше слухати непотрібних слів на конференції а добитися вищого рівня,прощавайте нескажу що буду сумувати.
надіюсь пройде час і ви почнете де що розуміти
неживіть брехнею.
а ви незакривайте кожну тему де обговорюється правда.
і ще раз прощавайте
shyshkin
Ну так є бажаючі висловити правду? Може дійсно нехай повисить трохи ця тема. Щоб не казали, що глушу правдолюбиве Радіо-Сокаль. Можна ж і цитати сюди поприности з тем нашого правдолюбця. Десь вони ще тут є на форумі. І в пам"яті народній теж є.
Dimentor
Щось мені навітьт шкода Ігорка, він надіявся на підтримку, теж можна сказати трохи в клав в це проект, запрошував гурти. І цим всім ми тобі вдячні (покрайній мірі я). Але проблема в тому що ти далеко від нас і неможеш зараз нам допомагати, без користі то все. неображайся якщо що не так, з твоєї строни дивитися тобі все не так.
А тема я важаю хай залишається, в кожного своя правда і кожен бачить її по своєму, в Ігорка вона така. Тому нестоїть так поводитися.
shyshkin
Якби я не знав настроїв щодо нього. От зрозумійте: відкриває людина тему з образи, і це вже друга подібна тема в цьому розділі. А ще в нього по форуму ,,шедеврів" правдивої і об"єктивної інфи трохи накидано. Так і що в них мають писати? Будуть йому ж нагадувати те, що йому якраз не хочеться згадувати. Так а хіба він хоче зрозуміти причини, які зрозумілі всім, крім нього? Суцільний садомазохізм. І все це має тут висіти і милувати око? Він провокує дискусію про те, що я обманюю музикантів і фанів. Таких дискусій вже тут було і не тільки тут. Так дійсно він засилає до нас гурти. Дійсно розповсюджує про нас інфу. Але це робить не тільки він. Це роблять і самі музиканти, і СіД, і Чатер, і Фіст, і кожен,
хто вважає за потрібне. Але вони весь час спілкуються і в житті, і в межах самого проекту. Нє, ми все і всіх маємо придушити ( а особливо Юрія Петровича ), бо колись може знову приїде Ігорко і знову щось пообіцяє. І будемо це називати правдою. Бо йому там в Сокалі образливо. Ніби хтось його туди засилав подалі від проекту. Ігорку! Ми знаємо і пам"ятаємо ТВОЇ заслуги. Але акція відбувається ТУТ. Якщо ти дісно хочеш бути абсолютно відповідальним, то хроби в Соклі або Чевонограді те що і обіцяв. Ти ж хнаєш, як ми тут все робили.
Mc Andjey
Великий респект пану Шишкіну.....

shyshkin
Цитата(Mc Andjey @ 20.3.2007, 15:24) *

Великий респект пану Шишкіну.....

Та будь ласка. Ні в мене, ні в будь кого немає бажання роздувати цю тему. А людина не розуміє і хоче, щоб це висіло і ятрило душу. А почне мене, чи будь кого, виводити на ,,чисту воду" - доведеться все ставити на свої місця. От і питається: кому потрібен цей садомазохізм? Що дійсно повиймати зараз ті перли, що висіли на сайті ,,Інших"? Я не хочу затівати війну компроматів, але і за хлопчика теж не підставлюсь. Невже не ясно, що ліквідація цієї теми перш за все в інтересах самого Ігорка? Чи вона має висіти під гаслом типу ,,Так Будет с Каждим"? Мені це не потрібно.
shyshkin
Щойно з подачі Ігорка на нас знову вийшла Оля з ,,Еліс". Якщо не кіпішувати, то можна буде синхронізувати передачі на обох радіо і ця тема набере конструктиву. Тоді її не варто буде закривати, а відкрити ще одну по Радіо-Нова. Виграють всі. На цей проект ніхто не може мати монополії, навіть я. А виграє більшість. Бо тоді ми дійсно зробимо рух в нашому регіоні. Це моє глибоке переконання. Маленькі міста дійсно мають на це право. І це буде наша відповідь глобалізації. Зрештою Ігорко починав двіжняк на Радіо-Нова. То логічно було б, щоб там це теж розвивалось. А 2 впливових радіо - завжди краще ніж одне, або жодного.
vityska
з чого кіпіш? з того,що ігорко хоче мати монополію на Живий Погляд в радіоефірі? Але ж він - не єдиний і не найголовніший творець ації. ЇЇ робили всі - в тому власне й фішка.
І що поганого в тому, що передачі про ЖП звучать на двох радіостанціях? Для акції,мені здається, то чудово, тим більше, що радіо Сокаль не так добре ловиться на Волині,на відміну від РАдіо-Нова. І тут наголос повинен іти на тому,що важливіше для акції,а не для конкретних людей. І якщо Ігорко так вболіває за ЖП, то він повинен це розуміти.
Crash™
vityska
+1)) В нього є свій інтерес, який для нього точно переважає над інтересами ЖП. Я не знаю чому виникла така ситуація, але як я розумію то чіткої домовленості з радіо Сокаль не було про такі ситуації...тому які можуть бути зараз претензії, образи чи погрози? а те шо kuzka не виконав своїх обіцянок я думаю всім видно
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.