Ну що ж, якщо вже на те пішло, значить я мушу висловити подяку тим, хто підтримав і підсказав що не так.
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!! Що ж рахунок звуку, ми не маємо змоги звикнути і навчитися користуватися такими штуками, як мікрофони.

тому в наступний раз, обійдемося без них ))))))))).
це звісно ж жарт, а якщо серйозно, то дитина, коли вчиться ходити, спочатку повзає... сподіваюсь тут все зрозуміло.
На рахунок рухливої музики... значить це не просто тому, що це подобається мені. Зараз спробую пояснити. Ще з самого дитинства я починав розуміти, що знайшов той стиль музики, який надихає мене на рух. це було перше. 2. Хіп-Хоп- це все ж таки сила у тому, що це не РЕП, і слухати його можуть абсолютно всі верстви населення. А по-третє, чесно кажучи набридло слухати музику, в якій не можливо розібрати слів. (хоча це і моя проблемка із кульганням знання іншомовних мов) треба все ж таки старатись щось змінити.
Звичайно мені не байдуже що говорять про мене, мої таланти та здібності, але хочеться відчувати підтримку не тільки коли ми на сцені, а й просто на вулиці спілкуючись з вами.
Дякую ще раз всім, хто спостерігав за нами під час виступів, бажаю міцного здоров'я, успіхів та частіше Вас бачити. не можу також не подякувати своєм колегам MC Dumi & Nastyoni. Вам також респект!!!
P.S. Макс, глянь будь-ласка як пишеться "MC" і запам'ятай.

)))))))))