Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "FOTARIO"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2
Odarka
У "Фотаріо" співає моя подруга Настьона, і вона зажди питає мене, що про них говорять smile.gif Ну то напишіть шо ви про них говорите, шоб я знала rolleyes.gif І ще, он тут теми про інші гурти є, то треба щоб і про "Фотаріо" щось було. vertag.gif
shyshkin
Цілком слушно. Я свідомо не спішу відкривати нові теми, щоб виконавці хоч якось вчились займатись просуванням самих себе. В часи інтернету ігнорувати цей засіб комунікації просто не розумно. Паблік Рилейшн (так званий PR) - це зв"язки з громадскістю. Коли це робиш за них, вони далі сидять на своїх диванах і чекають того пресловутого халявного сиру. Хто з виконавцій відкрив тут свої теми? Тільки нововолинці. Решту зробили ми з групою підтримки. Я особисто добре ставлюсь до Фотаріо, але щоб отримати відповідь, треба для початку поставити запитання. Значить що, ми одне одному будемо ставити запитання і одне одному будемо на них відповідати? biggrin.gif А наші шановні музиканти будуть ходити якимись іншими шляхами і на щось сподіватись? Так а я хто? Я діючий музикант, що виступає мабуть частіше за решту. То може є якийсь сенс в тому, що я їм кажу biggrin.gif
Fyntik
Чесно скажу... їх рНб проканавби класно на хороших паті.. дискотеки.. клуби.. але аж ніяк наші ДК і Шеваченко..

Респегт вам!
Odarka
Мені особисто їх пісні так нічо smile.gif Правда було б в 100 раз краще, якби в них була жива музика, інструменти...Тре найти спонсора smile.gif
DENIM
Насправді спасибі тобі Іра за нашу тему,а на рахунок що цього ми не зробили самі,є одна причина що в нас нема постійного доступу до інтернету,але зараз я над цим працюю!
shyshkin
Цитата(DENIM @ 12.3.2007, 17:03) *

Насправді спасибі тобі Іра за нашу тему,а на рахунок що цього ми не зробили самі,є одна причина що в нас нема постійного доступу до інтернету,але зараз я над цим працюю!

Вітаю з появою на форумі і у власній темі. Це тільки початок. biggrin.gif
регустьєна
Мені фотаріо теж сподобались!!!!!!!!!!!!!! Приємно під таку музику похитати головою, або ж навіть потанцювати! А Настя взагалі the best! А ще те, що вони виступали у вишиванках, одразу завоювали мою прихильність!
Odarka
Цитата(регустьєна @ 12.3.2007, 20:46) *

Мені фотаріо теж сподобались!!!!!!!!!!!!!! Приємно під таку музику похитати головою, або ж навіть потанцювати! А Настя взагалі the best! А ще те, що вони виступали у вишиванках, одразу завоювали мою прихильність!

Гг, ти навіть не уявляєш як Настюшка буде скакати від цих слів! biggrin.gif
До речі, вони сьогодні їздили в Нововолинськ записувати нову пісню....Ну принаймні повинні були б smile.gif
Fyntik
Зер гуд... треба їх трекі які вони співали на ЖП!
Odarka
Упс, я помилилась...Вони шось там помагали записувати Славку пісеньку...
А "Не забувай мене" в мене вже давно на телефоні стоїть smile.gif
DENIM
Цитата(shyshkin @ 12.3.2007, 18:17) *

Вітаю з появою на форумі і у власній темі. Це тільки початок. biggrin.gif

Спасибі,доволі не звичьно перебувати у своїй темі smile.gif

І ще скоріше всього з завтрішнього дня в мене з'явиться постійний доступ до інтернету,так що якісь питання чі пропозиції ЗВЕРТАЙТЕСЬ!!!

Це стосується всіх!!!!!!!!!!!!
Odarka
Перш за все виклади інформацію про склад, дату заснування і т.д і т.п. smile.gif
DENIM
Цитата(Odarka @ 13.3.2007, 18:10) *

Перш за все виклади інформацію про склад, дату заснування і т.д і т.п. smile.gif

Заснувались,десь пів року тому,спочатку пробували писати хіп-хоп,трохи переключилися на рнб.З самого початку нас було 5-ро ,були ще двоє пацанів,один із за власних бажань не захотів йти далі,другий із за роботи,і в висновку гурт 'FOTARIO" складає Я,4ернік і Настьона!Перші пісні писалися літом безсонними ночами перед комп'ютером(Це зовсім друга історія,і було доволі весело,думаю кожен гурт це переносив на собі).Це був період коли ми робили щось разом,потім обставини змінились,більшу частину роботи тепер виконує 4ернік!На даний чяс ми пробуємо працювати з живою гітарою,дуже цим задоволені, ефект зовсім інший!Ну і все ніби,говорити можна багато я вибрав основне!Кого ще що цікавить,запитуйте!!!
Tanyska
СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР СУПЕР СУПЕР! Я просто в захваті від їхньої групи!також маю їхні пісні на телефоні, побільше б їм класних пісеньsmile.gif
Odarka
Цитата(DENIM @ 13.3.2007, 21:03) *

Кого ще що цікавить,запитуйте!!!

Розкажи про ваші пісні! Скільки їх, коли і кому і чому вони прийшли в голову smile.gif smile.gif smile.gif
Dimentor
Цитата(DENIM @ 13.3.2007, 21:03) *
На даний чяс ми пробуємо працювати з живою гітарою,дуже цим задоволені, ефект зовсім інший!Ну і все ніби,говорити можна багато я вибрав основне!Кого ще що цікавить,запитуйте!!!

В мене питаня на рахунок гітари... Що ви для цього маєте? Яка гітара яикй звук ? Ефект? І хто в вас гріє і чи добре гає ?
Може то я забагато питаня задав tongue.gif
Odarka
О! Я ж знаю що Настька там трохи бренькає, але вона певно не грає, не? unsure.gif smile.gif
DENIM
Цитата(Odarka @ 13.3.2007, 21:04) *

Розкажи про ваші пісні! Скільки їх, коли і кому і чому вони прийшли в голову smile.gif smile.gif smile.gif

Це питання сумнівне,тому що й, я не знаю скільки їх є,але десь з 4єрніком ми говорили на цю тему,і він шось казав 11!Коли і чому сказати не можу все пишим коли є час,тобто коли вийде!!!Теми пісень вибираємо спонтанно,або які актуальні на сьогодення!Ось!!!

Цитата(Dimentor @ 14.3.2007, 8:17) *

В мене питаня на рахунок гітари... Що ви для цього маєте? Яка гітара яикй звук ? Ефект? І хто в вас гріє і чи добре гає ?
Може то я забагато питаня задав tongue.gif

Маєм гітару biggrin.gif ,насправді все маєм ну не ми,а музикант.Електрогітара(ARIA),примочька GRUNG,але ми стараїмся без неї!Ефект,(я мав на увазі враження),які зовсім інші від того що ми робим,а саме з живим інструментом!МИ співпрацюємо з Малюгою Сергієм,дуже творча людина я вам скажу!!!Питань хватає biggrin.gif

Цитата(Odarka @ 14.3.2007, 13:57) *

О! Я ж знаю що Настька там трохи бренькає, але вона певно не грає, не? unsure.gif smile.gif

нє,неграє!!!
Odarka
Ну так коли вийде нова пісня? smile.gif
DENIM
Цитата(Odarka @ 23.3.2007, 21:40) *

Ну так коли вийде нова пісня? smile.gif

Десь, напевно з квітня, сподіваємось. Якщо все буде добре і
буде час відрепетувати, то 9 квітня на ЖП зможем її виконати.
D@w1lll
Фотаріо рулить. В мене 4 пісні. Так круто лабають. 4ernik rulez
Crash™
Вони не лабають, а співають) Мені з дається там Настя найбільш потрібна особа, і то вона рулить там найбільше...
Tanyska
ага, всі Настя да Настя, а там ше такий Чернік є і половина цього гурту це його заслуги....і співає він також класно, кароче Фотаріо супер
DENIM
Цитата(Tanyska @ 29.3.2007, 17:16) *

ага, всі Настя да Настя, а там ше такий Чернік є і половина цього гурту це його заслуги....і співає він також класно, кароче Фотаріо супер

Там ще й і я є biggrin.gif ,та це таке!Насправді я згідний,що 4ернік половина гурту,скажу навіть більше,без нього і не буде гурту.В цьому я впевнений на всі 100%!Отже,давайте надалі закриєм розмову,щодо того хто кращий в гурті.Ця тема створена насамперед для того,щоб говорити про гурт в цілому.Тому я хотів би ,щоб ви підтримали мою думку!Дякую!

P.S.Моя вічна повага 4єрніку wink.gif ,все чого ми добились наданий час це його заслуга!!!
Crash™
Хм...я судив, так сказать, зі своєї "колокольни" і насправді то не мені виршувати хто там найбільше зробив у гурті...то була моя чисто суб"єктивна думка, оскільки в такій музиці я не сильно шарю) я судив чисто по вокалу, так шо нікого не хотів образити. А загалом - якшо хвалять когось одного, значить хвалять весь гурт - саме так має бути у справжньому колективі! У свому стилі ви дость таки оригінально виглядаєте, такшо рухайтесь далі, і успіхів вам!
Bunny
А я взагалі не чув Цього гурту. Вибачаюсь, але з задоволенням хотів би почути. Може хтось скине мені уривок пісеньки по ММS на трубу (номер 80979370729) biggrin.gif
4ernik
ну, номер труби і я тобі можу дати, а от на рахунок уривочка, поки що ні. можем, як то кажуть домовитись. проблема полягає в тому, що почувши кусочок, враження, та з рештою і розуміння даного матеріалу буде не те!!!
4ernik
Народ, не соромтесь, задавайте питання. Ми дамо відповідь (якщо тільки це буде реально).
Bunny
Цитата(4ernik @ 30.3.2007, 16:04) *

ну, номер труби і я тобі можу дати, а от на рахунок уривочка, поки що ні. можем, як то кажуть домовитись. проблема полягає в тому, що почувши кусочок, враження, та з рештою і розуміння даного матеріалу буде не те!!!

Старенький!!! biggrin.gif Я приїду на паску в ВВ, бо працюю в Дубровиці (Рівненська область). Скинь номер і я тобі зателефоную якось! ОК? drinks_cheers.gif
DENIM
Цитата(Bunny @ 30.3.2007, 16:17) *

Старенький!!! biggrin.gif Я приїду на паску в ВВ, бо працюю в Дубровиці (Рівненська область). Скинь номер і я тобі зателефоную якось! ОК? drinks_cheers.gif

Ок...во 4ерніка номер 80937205205,диви ловим на слові drinks_cheers.gif wink.gif
shyshkin
А чого б Фотаріо не спробувати виступати з живим гітаристом biggrin.gif
DENIM
Цитата(shyshkin @ 2.4.2007, 16:52) *

А чого б Фотаріо не спробувати виступати з живим гітаристом biggrin.gif

Ця пропозиція доволі слушна,ми вже давно про це думали,та та якось це в думках і залишається.
Наданий час ми нечасто репетируєм з гітарою,можливо тому,що часу мало.Та й незавжди у всіх виходить.На цей Живий Погляд я думаю з гітарою в нас вже невийде ну ніяк,нажаль!!!Та дуже хотілось би.Я часто говорю про це з 4ерніком,та не все віднього залежить,але якось треба вирішити це питання надалі!Дякую.
XATA
DENIM
Как вам пришла мысль создать групу ???
вообще как ты познакомился с 4ерником, и этой девушкой ???

РС.Ты же вроди футболист (за Вик играеш) )))
DENIM
Цитата(XATA @ 2.4.2007, 21:13) *

DENIM
Как вам пришла мысль создать групу ???
вообще как ты познакомился с 4ерником, и этой девушкой ???
РС.Ты же вроди футболист (за Вик играеш) )))

Це була навіть не думка,а проста випадковість!З 4ерніком і з Настьою ми живем в одному дворі,тому я думаю далі все зрозуміло!Почалось все так.Я виходячи в двір,часто бачив Андрєя,і в нього завжди на телефоні грала якась музика.Питаючи його,що це?І чиє це?Він відповідав,що сам склав.Мені подобалась ця музика і я попросив його,щоб він роздуплив мене в тій прозі...За один раз це не вийшло,так він бував в мене частенько.В мене 4ернік складав всілякі мелодії і пробував щось під них співати.Виходило доволі непогано,і так написалась перша пісня!Ну далі ми скінули ту пісню на телефон,і почали включати всім бажаючим,Настя почувши пісню захотіла до нас,а так ,як вона закінчила музичну і має хороший голос ми її взялиsmile.gif.Ось так в принципі це все трапилось!!!

P.S.Щодо футболу,то тут нема про що говорити,я давно через травми не хожу,і вже нема чого ходити!!!Я обрав менш травмонебезпечне хоббіsmile.gif,а може це буде мій хліб,хто його знає!
Odarka
Класно виступили! На цей раз мікрофон грав голосніше, кульно! smile.gif clap.gif Жаль правда що вас поставили рано, навіть перед виступом того тріо-квартету... dry.gif
Дороблюйте вже свою нову пісню!
DENIM
Взагалом я думаю наш виступ був кращий за минулий,але казусу з мікрофоном уникнути не вдалось biggrin.gif.
Та всетаки ми незадоволені нема підтримки публікиsad.gif (ну...майже biggrin.gif).З одного боку це зрозуміло,цей фест більш до живої тяжкої музики,наш стиль не дуже танцювальний,ну нічьо,якщо нам подобається те,що ми співаєм,сподобається ще й комусь tongue.gif biggrin.gif
Odarka
Цитата(DENIM @ 10.4.2007, 22:10) *

Взагалом я думаю наш виступ був кращий за минулий,але казусу з мікрофоном уникнути не вдалось biggrin.gif.
Та всетаки ми незадоволені нема підтримки публікиsad.gif (ну...майже biggrin.gif).З одного боку це зрозуміло,цей фест більш до живої тяжкої музики,наш стиль не дуже танцювальний,ну нічьо,якщо нам подобається те,що ми співаєм,сподобається ще й комусь tongue.gif biggrin.gif

Прально! Он мені теж подобається! Г, мені взагалі все подобається! smile.gif Все буде пучком wink.gif
yak-yulia
В мене хлопець реп слухае...Але шось ви йому не сподобались...Мож вам потрібно більш позитиву та веселощів...типу "М095" "Мальчішнік".Не кажу шоб ви їх копіювали...але це набагато круче чим звичний реп "Легалайз" та Тімоті...чи того ж Потапа та його гоп-компанію!А краще будь те самі собою!Але хочеться живості в обох "смислах" як і на сцені так і в музиці...
Ви прикольненькі...але без дівчини буде круче!;)
Не в обіду!
DENIM
Цитата(yak-yulia @ 13.4.2007, 18:46) *

В мене хлопець реп слухае...Але шось ви йому не сподобались...Мож вам потрібно більш позитиву та веселощів...типу "М095" "Мальчішнік".Не кажу шоб ви їх копіювали...але це набагато круче чим звичний реп "Легалайз" та Тімоті...чи того ж Потапа та його гоп-компанію!А краще будь те самі собою!Але хочеться живості в обох "смислах" як і на сцені так і в музиці...
Ви прикольненькі...але без дівчини буде круче!;)
Не в обіду!

Ну в нас не реп,а R&B,і на мою думку наш R&B наврядче підлягає для веселощів та позитиву.Ну можна написати,щось в іншому стилі,більш рухливому,але всетаки потрібно робити те,що вмієш найкраще що й ми робимо співаючи в цьому стилі...Щодо дівчини,на мою думку беквокал в нашому випадку принциповий,тому будемо з дівчиноюsmile.gif...Ну всеодно спасіба за пораду...
yak-yulia
РнБ...ех...sad.gif
Dimentor
Цитата(DENIM @ 18.4.2007, 22:09) *

Ну в нас не реп,а R&B,

Я звісно вибачаюся за тупе питання, але я в силях вашого типу нерозбераюся і тому неможе відрізнити реп від рнб таксамо хіп-хоп, розясніть мені будьласка smile.gif
DENIM
Цитата(Dimentor @ 19.4.2007, 8:31) *

Я звісно вибачаюся за тупе питання, але я в силях вашого типу нерозбераюся і тому неможе відрізнити реп від рнб таксамо хіп-хоп, розясніть мені будьласка smile.gif

Ну вибачатись нема за що!Насамперед Hip-Hop пішов від Rap(у),а R&B від Hip-Hop(у).Різниця Rap(у) від Hip-Hop(у),я толком сам не знаю,знаю,що Rap зародився в Америці,на той час ця музика мала не хорошиу...гм..ніби як репутацію,тому що авторами були найчастіше ганстери,всілякі хулігани і злодії та всі люди цього типу і найчастіше це були чорношкірі,a Hip-Hop(на мою думку) це більш відноситься до Європи,найчастіше до білошкірих,точніше це більш позитивний стиль,а в музиці і виконанні практично різниці немає!

Щодо R&B,як я казав цей стиль пішов від Hip-Hop(у),і вже між цими стилями є деяка різниця,як і в музиці,так і в виконанні .Різниця в музиці полягає в тому,що в hip-hop(i) вона одноманітна,це може бути просто семплерована музика, якась наіграна мелодія на один або на два такти,(це найчастіше електронна музика)і під неї читається речетатив.В R&B музика вже різноманітна(якісь партії піано,перебор гітари,якесь соло,там...гм.. живі барабани,ну все в такому напрямку)звісно багато електронної музики,але вже йде акцент на живі інструменти,принаймні добитись цього звуком smile.gif.Щодо виконання то тут менше речетативу,а більше співу,і вбільшості є беквокал дівчини...Та розрізняють ці стилі найчастіше за виконанням...тому що і в R&B може бути всіляких hip-hop(ових) приколів(скретчі,Hip-hop(ові) драми,електронні ефекти,та інше...).
Dimentor
Ясно smile.gif Нарешті я теперз наю а то вкого я непитав то всі кажуть "А яка різниця?" Ну звісно я питав таких всіх як і я :-Р
Гиги тепер я можу рознізняти типи і цього стилю музики smile.gif
Mc Andjey
Різниця репу від Нір-Нору в тому що реп зазвичай читають на одних мотивах і під один той самий ритм(зазвичай) але вже є трішки модефікація, вот хіп-хоп це вже річ інша, тут є свій стиль музона, я з переходами і всім таким іншим, з іншими прикольними семплами а не бумцик бумцикцик бумц%E
Kohan
Ви з кожним разом дивуєте народ!Ви стаєте ЛУЧШИМИ серед других гуртів!!! clap.gif
shyshkin
Цитата(Kohan @ 26.8.2007, 16:39) *

Ви з кожним разом дивуєте народ!Ви стаєте ЛУЧШИМИ серед других гуртів!!! clap.gif

А що це за кожні рази? Може про них варто написати? Люди десь їздять, світяться, виступають. А де звіти? Є якісь відгуки, але про що? smile.gif
4ernik
Цитата(shyshkin @ 26.8.2007, 14:02) *

А що це за кожні рази? Може про них варто написати? Люди десь їздять, світяться, виступають. А де звіти? Є якісь відгуки, але про що? smile.gif

Цитата

та це ж певно про день незалежностi, а про виступи на виїздах нiхто не каже, бо всi вони були скасованi. I в Нововолинську, i в Сокалi, i в Червоноградi. Ось, напевно i всi звiти. sad.gif

Цитата(shyshkin @ 26.8.2007, 14:02) *

Odarka
Нова пісня прикольна smile.gif
Тільки у вас, як завжди, на початку були проблеми зі звуком....
Grafit
Привіт всім,це DENIM,він же Maks і віднедавнвна MS DUMA :D Вирішив змінити нік.
Цитата(Odarka @ 27.8.2007, 20:02) *

Нова пісня прикольна :)

Нарахунок нової пісні,поправді кажучи вона мені із самого початку неподобалась,ну і зараз в принципі нічого не змінилось!Незнаю чому може тому що ми трохи розходимось в стилях,4ернік палає істинним клубним рухливим ХІП-ХОПОМ,а я більше полюбляю істину репу,і синтез РЕПУ з РОКОМ,тобто щось на кшталт ХАРД-КОРУ.В принципі вже є давно фанера але дописати слова якось недоходили руки,але тре цим зайнятись на мою думу з цього може шось вийти!!! B) Так щоб ви почули нову пісню мені прийшлось переступити через себе,і довіритись 4ерніку який казав що народ цю пісню сприйме.Насправді я зовсім несподіваючись навіть не думав що це станеться,і що людям сподобається.Значить є сенс в його праці,адже практично все зробленого його руками,практично всі пісні це плід його таланту,я тількі не давно це зрозумів бо замість піддержати його коли він написав ту пісню,а я так подружискі гнав нанього за туже пісню,одже чювак респект і уважуха!!!

P.S.Вибачайте в кінці за ознаки монологу по-перше це була 2-га ночі,по-друге в реальному житті я такого не кажу,незнаю чого,але краще так ніж ніяк :D

Цитата(Odarka @ 27.8.2007, 20:02) *

Тільки у вас, як завжди, на початку були проблеми зі звуком....

А це вже скоро буде наша фішка))))))))))
4ernik
Ну що ж, якщо вже на те пішло, значить я мушу висловити подяку тим, хто підтримав і підсказав що не так.
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!! Що ж рахунок звуку, ми не маємо змоги звикнути і навчитися користуватися такими штуками, як мікрофони. smile.gif тому в наступний раз, обійдемося без них ))))))))).
це звісно ж жарт, а якщо серйозно, то дитина, коли вчиться ходити, спочатку повзає... сподіваюсь тут все зрозуміло.
На рахунок рухливої музики... значить це не просто тому, що це подобається мені. Зараз спробую пояснити. Ще з самого дитинства я починав розуміти, що знайшов той стиль музики, який надихає мене на рух. це було перше. 2. Хіп-Хоп- це все ж таки сила у тому, що це не РЕП, і слухати його можуть абсолютно всі верстви населення. А по-третє, чесно кажучи набридло слухати музику, в якій не можливо розібрати слів. (хоча це і моя проблемка із кульганням знання іншомовних мов) треба все ж таки старатись щось змінити.
Звичайно мені не байдуже що говорять про мене, мої таланти та здібності, але хочеться відчувати підтримку не тільки коли ми на сцені, а й просто на вулиці спілкуючись з вами.
Дякую ще раз всім, хто спостерігав за нами під час виступів, бажаю міцного здоров'я, успіхів та частіше Вас бачити. не можу також не подякувати своєм колегам MC Dumi & Nastyoni. Вам також респект!!!
P.S. Макс, глянь будь-ласка як пишеться "MC" і запам'ятай. smile.gif)))))))))
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.