Ваша думка про цей гурт може....
Давні друзі, ше сам з ними грав кілька місяців, лабають фірмово
молодці - зачот.музон канешно на любителя- але взяли своєю поведінкою на сцені.
Грають круто. Не зробили жодного кроку для власної розкрутки. Очевидно вона їм зовсім не потрібна. Як і ця тема в нашому проекті. Прошу звернути увагу, чи хоч хтось з них з"явиться тут. Навіть після мого звернення. Ця людина з київського клубу посилається на дуже цікаві зашифровані київські клуби і зашифрованих київських музикантів. Є тема про зустріч форумчан в Києві. Про свій наступний візит дам в ній знати і можемо зустрітися і поговорити про Краплі.

Можу навіть при зустрічі в Києві дати їхні телефони. Нехай здійсниться мрія київських музикантів про спільний проект.
AngelSID
11.3.2007, 10:17
замість AngelSID пост зара пише Моп!!! Краплі рулять, хоча в проекті Ж.П. вони повели себе по-свинськи, бо якби не погляд вони б і далі сиділи в свому в андерграунді. Але грають - ЖИРНО!
Nymphetamine
11.3.2007, 14:02
понравилось, як не дивно... барабанщег круто зашибає
регустьєна
12.3.2007, 19:09
Таааааааааааааак. Справді класна музика. Цікаво, а надалі вони будуть у Живому Погляді?
Dimentor
13.3.2007, 10:27
Цитата(регустьєна @ 12.3.2007, 21:09)

Таааааааааааааак. Справді класна музика. Цікаво, а надалі вони будуть у Живому Погляді?
ХЗ, все залежиь від них. Вони самі для себе все будують. Ще непізно очухатися і повенутися.
Їхня муза чесно кажучи сподобалася мені найбілше зі всіх, хотілосяб їх почути знову, я на це надіюся.
кльова музичка.

мені сподобалась
Я навіть незнаю як описати :-Р Може хтось знає ?
як вони сказали вони грають Ню метал, да музика в них класна
регустьєна
15.3.2007, 20:24
Спрвді, почути їх знову хочу!
Kiki-Masari
16.3.2007, 22:14
Я вообще в них росчаровуюсь, еще никогда в жизни не видела людей, которые ничего не хотят делать для каръерного роста, ведь так нельзя. Ведь много других музыкантов мечтало бы быть на ихнем месте
Dimentor
19.3.2007, 10:37
Цитата(fist1 @ 14.3.2007, 14:24)

як вони сказали вони грають Ню метал, да музика в них класна

Я несказавби що це схоже на ню-метал, я в більшості ню-металу неслухаю а вот чомусь Крамлі мені сподобалися.
Цитата(Kiki-Masari @ 17.3.2007, 0:14)

Я вообще в них росчаровуюсь, еще никогда в жизни не видела людей, которые ничего не хотят делать для каръерного роста, ведь так нельзя. Ведь много других музыкантов мечтало бы быть на ихнем месте
Можливо в них якісь своїзадуми нарахунок цього, це вже в них особисто треба питати. Я обовязково запитаю при нагоді
Kiki-MasariЦитата
Хто вам таке сказав... Група пише пісні по троху просувається а те щьо вони не мають доступу до інтернету це ще нічього не значить...
Минулої неділі бачив 3х з 4х крапель. Тобто майже всіх. Казали, що будуть на зборах у вівторок, тобто сьогодні.
Цитата(shyshkin @ 20.3.2007, 10:25)

Минулої неділі бачив 3х з 4х крапель. Тобто майже всіх. Казали, що будуть на зборах у вівторок, тобто сьогодні.
Це вже добре

я радий
shyshkin
20.3.2007, 20:07
Отже Краплі беруть йчасть у наступному проекті. З чим їх і вітаєм.
регустьєна
24.3.2007, 14:17
Круто! Я дуже - дуже - дуже рада! От шкода,що не з"явилась на збори!
Прохання до форумчан. Допоможіть Краплям з нетом.
Kiki-Masari
11.4.2007, 17:36
Да, да, помогите, и чем быстрее тем лучше

кстати,у вас опять проходил Живой погляд? Поздравляю, подруги говорили, что у вас там было круто
Without Knife
12.4.2007, 10:30
дуже класно грають....
як для мене це такий метал гранж під Еліс Ін чейнс... трохи від Тулу є також...
ну це ІМХО...
але що группа классна це безумовно
їх нові пісні просто руль!!!! Класно Пацани так держать
мені подобається в них те, що їхня музика цілком якісна

дійсно, так тримати
Цитата(ULCER @ 24.4.2007, 10:37)

мені подобається в них те, що їхня музика цілком якісна

дійсно, так тримати

За що і отримали пропозицію взяти участь разом з фірмачами в акустичній акціїї на підтримку ,,Живого Погляду".
У них на концерт буде маленький сурприз отже ждіть
Йду до крапель на репетицію...
Угу і я був..... музика в них досить змінилася... цікаво як на це відреагує публіка.
Нормально відреагує, бо це паралельний проект під назвою ,,Уайт Спіріт".
Наприклад мені подобається цей проект.... і думаю що багатьом сподобається
Nymphetamine
9.5.2007, 14:55
І мені хотілося б почути. дуже.
kaTapakTa
20.7.2007, 10:53
хлопці, так тримати. ви просто молодці.
де можна намутити ваші записи, якщо такі є?
shyshkin
10.9.2007, 18:57
В Крапель новина. Саша Шепель придбав фірмовий басовий апарат. Сьогодні почали тестувати

.
Цитата(shyshkin @ 10.9.2007, 21:57)

В Крапель новина. Саша Шепель придбав фірмовий басовий апарат. Сьогодні почали тестувати

.
ага, в курсі, Line 6 LowDown 300 Pro, каже шо БАГАТО звуку

)
Цитата(kaldun @ 11.9.2007, 8:56)

ага, в курсі, Line 6 LowDown 300 Pro, каже шо БАГАТО звуку

)
звуку багато не буває

, чи не так?
Цитата(shyshkin @ 26.3.2007, 8:15)

Что можно сказать, вам RESPECT так держать!!!!!!!!!! Вы рулете .........
Но вот почему всё shyshin так за вас переживает. Хотелось бы знать, чем вызван столь не здоровый интерес???? А вот я хочу сказать, что если участники не появляются, на форуме это не значит что их группу можно снять с обсуждения. Человек, когда находиться в творчестве, то ему не до форума. И прошу обратить внимание, не смотря на то, что ни один из участников этого коллектива тут так и не объявился (в отличие от Апатии, половина группы сидит на форуме) идёт постоянное обсуждение их творчества.........
Удачи вам ребята вы лучшие....
Цитата(M@NGO @ 7.12.2007, 9:44)

Что можно сказать, вам RESPECT так держать!!!!!!!!!! Вы рулете .........
Но вот почему всё shyshin так за вас переживает. Хотелось бы знать, чем вызван столь не здоровый интерес???? А вот я хочу сказать, что если участники не появляются, на форуме это не значит что их группу можно снять с обсуждения. Человек, когда находиться в творчестве, то ему не до форума. И прошу обратить внимание, не смотря на то, что ни один из участников этого коллектива тут так и не объявился (в отличие от Апатии, половина группы сидит на форуме) идёт постоянное обсуждение их творчества.........
Удачи вам ребята вы лучшие....
А чому не здоровий ? І хоча б тому, що як музиканти вони дійсно кращі. Бо я керівник цього проекту і не тільки цього. Хіба це нормально, що жоден не відповів тим, хто їх підтримує? Просто знаю, чим закінчується відсутність вмступів, відсутність кроків по самореалізації і розкрутці і до чого ведуть всілякі відмазки. Надивився і наслухався. Але не можу я за когось прожити його життя.
Цитата(shyshkin @ 7.12.2007, 8:43)

А чому не здоровий ? І хоча б тому, що як музиканти вони дійсно кращі. Бо я керівник цього проекту і не тільки цього. Хіба це нормально, що жоден не відповів тим, хто їх підтримує? Просто знаю, чим закінчується відсутність вмступів, відсутність кроків по самореалізації і розкрутці і до чого ведуть всілякі відмазки. Надивився і наслухався. Але не можу я за когось прожити його життя.
Но ведь и «Алиса» и «КиШ» и т.д. не всем отвечаю! Может во всех своих высказываниях я хочу оправдать эту молодую и амбициозную команду, но на данном этапе я считаю именно так. Ещё раз RESPECT……….
shyshkin
11.12.2007, 7:18
Цитата(M@NGO @ 11.12.2007, 8:50)

Згоден. Але про ту саму Алісу знають ну трііііііііішечки більше. І як мінімум вони мають і записи, і концерти. І якщо я взяв на себе якусь там функцію промоутера, а воно їм не треба, то таким і буде резальтат. І що саме ви виправдовуєте? І де ж тут власне амбіції? Взагалі бачу, що більшість з проекту ЖП задовільнилась малим. Чекатимем далі.
[quote name='shyshkin' date='11.12.2007, 7:18' post='103187']
Згоден. Але про ту саму Алісу знають ну трііііііііішечки більше. І як мінімум вони мають і записи, і концерти. І якщо я взяв на себе якусь там функцію промоутера, а воно їм не треба, то таким і буде резальтат. І що саме ви виправдовуєте? І де ж тут власне амбіції? Взагалі бачу, що більшість з проекту ЖП задовільнилась малим.
Я не пишу про ЖП, я пишу конкретно про "Краплі Морzy". Это команда перспективных талантливых молодых ребят. Умение и труд всё перетрут. А что касается «Алисы» и т.п. ведь про них тоже не все и сразу знали. Не знаю, откуда эта дикая уверенность, но я не сомневаюсь что у "Краплі Морzy" всё получится. Что касается остальных участников ЖП то там как раз только одни амбиции и пафос. А ведь это не красит.
"Краплі Морzy"как всегда RESPECT вы лучшие и должны это знать………….
Всем привет!!! Да,с NET-ом уже помогли!Теперь "Краплі Морzу" смогут отвечать...,вернее один из учасников...
shyshkin
26.12.2007, 15:01
Цитата(kruzzz @ 26.12.2007, 14:08)

Всем привет!!! Да,с NET-ом уже помогли!Теперь "Краплі Морzу" смогут отвечать...,вернее один из учасников...
Сталося чудо!!! Діма kruzzz зареєструвався на форумі в своїй темі. Очевидно для того треба було з"їздити до Кийова

. Здалеку дійсно краще видно...
Цитата(kruzzz @ 26.12.2007, 14:08)

превед Дімончег!!!!!
вітаю з реєстрацією на форумі!
Zordrakh
27.3.2008, 15:38
Шановні Краплі!
Ви справді надзвичайно оригінальні і небанальні. Творчіх успіхів вам, нових ідей, кльових інсТРУментів і апарату ну і само-собою море пива, чи що ви там вживаєте!
Рєспєкт і уважуха!
ви реально виступили на ЖП, тримайте так на далі!!!!! Успіху!!
Цитата(immortal @ 1.5.2008, 22:09)

ви реально виступили на ЖП, тримайте так на далі!!!!! Успіху!!

Таки так! з чим і вітаю!
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.