Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "Краплі Морzy"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2
fist1
Ваша думка про цей гурт може....wink.gif
kaldun
Давні друзі, ше сам з ними грав кілька місяців, лабають фірмово
castrum
молодці - зачот.музон канешно на любителя- але взяли своєю поведінкою на сцені.
shyshkin
Грають круто. Не зробили жодного кроку для власної розкрутки. Очевидно вона їм зовсім не потрібна. Як і ця тема в нашому проекті. Прошу звернути увагу, чи хоч хтось з них з"явиться тут. Навіть після мого звернення. Ця людина з київського клубу посилається на дуже цікаві зашифровані київські клуби і зашифрованих київських музикантів. Є тема про зустріч форумчан в Києві. Про свій наступний візит дам в ній знати і можемо зустрітися і поговорити про Краплі. biggrin.gif Можу навіть при зустрічі в Києві дати їхні телефони. Нехай здійсниться мрія київських музикантів про спільний проект.
AngelSID
замість AngelSID пост зара пише Моп!!! Краплі рулять, хоча в проекті Ж.П. вони повели себе по-свинськи, бо якби не погляд вони б і далі сиділи в свому в андерграунді. Але грають - ЖИРНО!
Nymphetamine
понравилось, як не дивно... барабанщег круто зашибає
регустьєна
Таааааааааааааак. Справді класна музика. Цікаво, а надалі вони будуть у Живому Погляді?
Dimentor
Цитата(регустьєна @ 12.3.2007, 21:09) *

Таааааааааааааак. Справді класна музика. Цікаво, а надалі вони будуть у Живому Погляді?

ХЗ, все залежиь від них. Вони самі для себе все будують. Ще непізно очухатися і повенутися.
Їхня муза чесно кажучи сподобалася мені найбілше зі всіх, хотілосяб їх почути знову, я на це надіюся.
bored_
а шо грають?
tarqs
кльова музичка. smile.gif мені сподобалась
Dimentor
Я навіть незнаю як описати :-Р Може хтось знає ?
fist1
як вони сказали вони грають Ню метал, да музика в них класна wink.gif
регустьєна
Спрвді, почути їх знову хочу!
Kiki-Masari
Я вообще в них росчаровуюсь, еще никогда в жизни не видела людей, которые ничего не хотят делать для каръерного роста, ведь так нельзя. Ведь много других музыкантов мечтало бы быть на ихнем месте
Dimentor
Цитата(fist1 @ 14.3.2007, 14:24) *

як вони сказали вони грають Ню метал, да музика в них класна wink.gif

Я несказавби що це схоже на ню-метал, я в більшості ню-металу неслухаю а вот чомусь Крамлі мені сподобалися.

Цитата(Kiki-Masari @ 17.3.2007, 0:14) *

Я вообще в них росчаровуюсь, еще никогда в жизни не видела людей, которые ничего не хотят делать для каръерного роста, ведь так нельзя. Ведь много других музыкантов мечтало бы быть на ихнем месте

Можливо в них якісь своїзадуми нарахунок цього, це вже в них особисто треба питати. Я обовязково запитаю при нагоді smile.gif
fist1
Kiki-Masari
Цитата

Хто вам таке сказав... Група пише пісні по троху просувається а те щьо вони не мають доступу до інтернету це ще нічього не значить...
shyshkin
Минулої неділі бачив 3х з 4х крапель. Тобто майже всіх. Казали, що будуть на зборах у вівторок, тобто сьогодні.
Dimentor
Цитата(shyshkin @ 20.3.2007, 10:25) *

Минулої неділі бачив 3х з 4х крапель. Тобто майже всіх. Казали, що будуть на зборах у вівторок, тобто сьогодні.

Це вже добре smile.gif я радий
shyshkin
Отже Краплі беруть йчасть у наступному проекті. З чим їх і вітаєм.
регустьєна
Круто! Я дуже - дуже - дуже рада! От шкода,що не з"явилась на збори!
shyshkin
Прохання до форумчан. Допоможіть Краплям з нетом.
Kiki-Masari
Да, да, помогите, и чем быстрее тем лучше biggrin.gif кстати,у вас опять проходил Живой погляд? Поздравляю, подруги говорили, что у вас там было круто
Without Knife
дуже класно грають....
як для мене це такий метал гранж під Еліс Ін чейнс... трохи від Тулу є також...
ну це ІМХО...
але що группа классна це безумовно
fist1
їх нові пісні просто руль!!!! Класно Пацани так держать wink.gif
ULCER
мені подобається в них те, що їхня музика цілком якіснаwink.gif дійсно, так триматиsmile.gif
shyshkin
Цитата(ULCER @ 24.4.2007, 10:37) *

мені подобається в них те, що їхня музика цілком якіснаwink.gif дійсно, так триматиsmile.gif

За що і отримали пропозицію взяти участь разом з фірмачами в акустичній акціїї на підтримку ,,Живого Погляду".
fist1
У них на концерт буде маленький сурприз отже ждітьwink.gif
shyshkin
Йду до крапель на репетицію...
shyshkin
Був. Цікаво-цікаво.
Dimentor
Угу і я був..... музика в них досить змінилася... цікаво як на це відреагує публіка.
shyshkin
Нормально відреагує, бо це паралельний проект під назвою ,,Уайт Спіріт".
fist1
Наприклад мені подобається цей проект.... і думаю що багатьом сподобається wink.gif
Nymphetamine
І мені хотілося б почути. дуже.
kaTapakTa
хлопці, так тримати. ви просто молодці.
де можна намутити ваші записи, якщо такі є?
shyshkin
В Крапель новина. Саша Шепель придбав фірмовий басовий апарат. Сьогодні почали тестувати smile.gif.
kaldun
Цитата(shyshkin @ 10.9.2007, 21:57) *

В Крапель новина. Саша Шепель придбав фірмовий басовий апарат. Сьогодні почали тестувати smile.gif.

ага, в курсі, Line 6 LowDown 300 Pro, каже шо БАГАТО звуку smile.gif)
shyshkin
Цитата(kaldun @ 11.9.2007, 8:56) *

ага, в курсі, Line 6 LowDown 300 Pro, каже шо БАГАТО звуку smile.gif)

звуку багато не буває biggrin.gif , чи не так?
M@NGO
Цитата(shyshkin @ 26.3.2007, 8:15) *

Что можно сказать, вам RESPECT так держать!!!!!!!!!! Вы рулете .........
Но вот почему всё shyshin так за вас переживает. Хотелось бы знать, чем вызван столь не здоровый интерес???? А вот я хочу сказать, что если участники не появляются, на форуме это не значит что их группу можно снять с обсуждения. Человек, когда находиться в творчестве, то ему не до форума. И прошу обратить внимание, не смотря на то, что ни один из участников этого коллектива тут так и не объявился (в отличие от Апатии, половина группы сидит на форуме) идёт постоянное обсуждение их творчества.........
Удачи вам ребята вы лучшие....
shyshkin
Цитата(M@NGO @ 7.12.2007, 9:44) *

Что можно сказать, вам RESPECT так держать!!!!!!!!!! Вы рулете .........
Но вот почему всё shyshin так за вас переживает. Хотелось бы знать, чем вызван столь не здоровый интерес???? А вот я хочу сказать, что если участники не появляются, на форуме это не значит что их группу можно снять с обсуждения. Человек, когда находиться в творчестве, то ему не до форума. И прошу обратить внимание, не смотря на то, что ни один из участников этого коллектива тут так и не объявился (в отличие от Апатии, половина группы сидит на форуме) идёт постоянное обсуждение их творчества.........
Удачи вам ребята вы лучшие....

А чому не здоровий ? І хоча б тому, що як музиканти вони дійсно кращі. Бо я керівник цього проекту і не тільки цього. Хіба це нормально, що жоден не відповів тим, хто їх підтримує? Просто знаю, чим закінчується відсутність вмступів, відсутність кроків по самореалізації і розкрутці і до чого ведуть всілякі відмазки. Надивився і наслухався. Але не можу я за когось прожити його життя.
M@NGO
Цитата(shyshkin @ 7.12.2007, 8:43) *

А чому не здоровий ? І хоча б тому, що як музиканти вони дійсно кращі. Бо я керівник цього проекту і не тільки цього. Хіба це нормально, що жоден не відповів тим, хто їх підтримує? Просто знаю, чим закінчується відсутність вмступів, відсутність кроків по самореалізації і розкрутці і до чого ведуть всілякі відмазки. Надивився і наслухався. Але не можу я за когось прожити його життя.

Но ведь и «Алиса» и «КиШ» и т.д. не всем отвечаю! Может во всех своих высказываниях я хочу оправдать эту молодую и амбициозную команду, но на данном этапе я считаю именно так. Ещё раз RESPECT………. clap.gif clap.gif clap.gif
shyshkin
Цитата(M@NGO @ 11.12.2007, 8:50) *

Но ведь и «Алиса» и «КиШ» и т.д. не всем отвечаю! Может во всех своих высказываниях я хочу оправдать эту молодую и амбициозную команду, но на данном этапе я считаю именно так. Ещё раз RESPECT………. clap.gif clap.gif clap.gif

Згоден. Але про ту саму Алісу знають ну трііііііііішечки більше. І як мінімум вони мають і записи, і концерти. І якщо я взяв на себе якусь там функцію промоутера, а воно їм не треба, то таким і буде резальтат. І що саме ви виправдовуєте? І де ж тут власне амбіції? Взагалі бачу, що більшість з проекту ЖП задовільнилась малим. Чекатимем далі.
M@NGO
[quote name='shyshkin' date='11.12.2007, 7:18' post='103187']
Згоден. Але про ту саму Алісу знають ну трііііііііішечки більше. І як мінімум вони мають і записи, і концерти. І якщо я взяв на себе якусь там функцію промоутера, а воно їм не треба, то таким і буде резальтат. І що саме ви виправдовуєте? І де ж тут власне амбіції? Взагалі бачу, що більшість з проекту ЖП задовільнилась малим.

Я не пишу про ЖП, я пишу конкретно про "Краплі Морzy". Это команда перспективных талантливых молодых ребят. Умение и труд всё перетрут. А что касается «Алисы» и т.п. ведь про них тоже не все и сразу знали. Не знаю, откуда эта дикая уверенность, но я не сомневаюсь что у "Краплі Морzy" всё получится. Что касается остальных участников ЖП то там как раз только одни амбиции и пафос. А ведь это не красит.
"Краплі Морzy"как всегда RESPECT вы лучшие и должны это знать…………. clap.gif clap.gif clap.gif
kruzzz

Всем привет!!! Да,с NET-ом уже помогли!Теперь "Краплі Морzу" смогут отвечать...,вернее один из учасников...
M@NGO
Цитата(kruzzz @ 26.12.2007, 12:08) *

Всем привет!!! Да,с NET-ом уже помогли!Теперь "Краплі Морzу" смогут отвечать...,вернее один из учасников...

"Краплі Морzу"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif так может ответишь на письмо и письмицо???????
Читай быстрей!!!!!!!!!!
shyshkin
Цитата(kruzzz @ 26.12.2007, 14:08) *

Сталося чудо!!! Діма kruzzz зареєструвався на форумі в своїй темі. Очевидно для того треба було з"їздити до Кийова biggrin.gif . Здалеку дійсно краще видно...
kaldun
Цитата(kruzzz @ 26.12.2007, 14:08) *

превед Дімончег!!!!!
вітаю з реєстрацією на форумі!
M@NGO
music_band.gif nopity.gif music_whistling.gif
Вы достойны ЛУЧШЕГО!!!!!!!!!!!!!
Zordrakh
Шановні Краплі!
Ви справді надзвичайно оригінальні і небанальні. Творчіх успіхів вам, нових ідей, кльових інсТРУментів і апарату ну і само-собою море пива, чи що ви там вживаєте!
Рєспєкт і уважуха!
immortal
ви реально виступили на ЖП, тримайте так на далі!!!!! Успіху!!
shyshkin
Цитата(immortal @ 1.5.2008, 22:09) *

ви реально виступили на ЖП, тримайте так на далі!!!!! Успіху!!

biggrin.gif Таки так! з чим і вітаю!
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.