Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Славко'smile
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Fyntik
Боюсь шось сказати... ph34r.gif
kaldun
я тоже...
shyshkin
А тему відкрити не боявся? Шо ж то ви такі налякані. А з вигляду нормальні веселі пацани biggrin.gif Славіку треба чіткіше і гостріше відповідати своєму іміджу. Раз він його вибрав то вперед! Стильніше треба. Та це зрештою стосується всіх електронщиків. Треба слухати і слухати фірму. А робити потім себе єдиним і неповторним.
Fyntik
Був Слава у нас вчора.. кадр.. ЖЖот!
А по іміджу здається він так не чого..
shyshkin
Цитата(Fyntik @ 7.3.2007, 12:58) *

Був Слава у нас вчора.. кадр.. ЖЖот!
А по іміджу здається він так не чого..

Імідж в нього дуже кльовий. Просто треба чіткіше і професійніше йому відповідати.
Dimentor
Він деколи заходить в Елтех на інтернет, я покажу йому цю тему biggrin.gif
Chater
Цитата
Він деколи заходить в Елтех на інтернет, я покажу йому цю тему

Всё не показуй smile.gif
castrum
краще промовчу
Crash™
Крутий чувак, перш за все - кльова людина, лише позитив! Дуже поважаю його і часто з ним спілкуюсь, бо разом з ним навчаюсь.
kuzka
Цитата(kaldun @ 7.3.2007, 6:24) *

я тоже...

привіт дайте будьласка славка номер бо в нього має бути єфір а він щось не дзвони допоможіть дякую
Dimentor
Цитата(kuzka @ 8.3.2007, 18:05) *

привіт дайте будьласка славка номер бо в нього має бути єфір а він щось не дзвони допоможіть дякую

Тільки що він заходив в Елтех, я показав йому цю тему він був здивований smile.gif Прочитавши Кузькін пост питався де можна дізнатися твій номер такщо кажи номер свій я йому передам як побачу. Бо на форумі він нехтів регатися.
shyshkin
Цитата(Dimentor @ 9.3.2007, 11:49) *

Тільки що він заходив в Елтех, я показав йому цю тему він був здивований smile.gif Прочитавши Кузькін пост питався де можна дізнатися твій номер такщо кажи номер свій я йому передам як побачу. Бо на форумі він нехтів регатися.

Бути таким сором"язливим, але лізти на сцену? Він веселий пацан і нехай вчиться спілкуватися з публікою. Це потрібно завжди.
AngelSID
Я номер Славки вже Кузькі закінув в приват! Такшо не парьтесь)))
Mc Andjey
Привіт усім..... хтів би висказати свій великий РЄСПЄКТ Славку Смайлу....чуваче життя прекрасне....
Fyntik
Славко.. давай диск відео є wink.gif
AngelSID
Fyntik
Ти мені відео закінь а я йому передам бо кожний день бачу!

І я скоро постараюсь виложити сюда демкі Славка, такшо ждіть кому цікаво wink.gif
rolly
Буданьчік smile.gif
хто Славіка знає....той мене понявsmile.gif
Mc Andjey
Я його знаю...але тебе не понявsmile.gif
AngelSID
Mc Andjey
Значить погано знаєш йогоwink.gif
bored_
Цитата(Fyntik @ 14.3.2007, 19:26) *

Славко.. давай диск відео є wink.gif

Цитата(AngelSID @ 14.3.2007, 21:34) *

Fyntik
Ти мені відео закінь а я йому передам бо кожний день бачу!

І я скоро постараюсь виложити сюда демкі Славка, такшо ждіть кому цікаво wink.gif

народ закиньте на youtube.com , мені тоже цікаво. І розпишіть троха шо таке оте славко смаїл
shyshkin
Цитата(bored_ @ 19.3.2007, 19:16) *

народ закиньте на youtube.com , мені тоже цікаво. І розпишіть троха шо таке оте славко смаїл

Славко дуже позитивно налаштований репер, тому і псевдо таке. Зрештою і демки в нього є. Думаю згодом вони навчаться розміщати їх в своїх темах.
Mc Andjey
Цитата(AngelSID @ 19.3.2007, 17:46) *

Mc Andjey
Значить погано знаєш йогоwink.gif

і звідки така впевненість?
AngelSID
Mc Andjey
Просто я його добре знаю і він це часто говорить "Буданьчік", ну а ти раз не чув то гірше його знаєш за менеwink.gif
Mc Andjey
ги...хлопчику....я Славка з садочку знаю.... ми з ним з однієї кишені печиво їмо вже декілька роківsmile.gif
FiziK
Закиньте демки

Цікаво почути !!!!!
Odarka
На концерті був Славко Смайл і ко. smile.gif В компанії дівчат приємніше певно, не? smile.gif
ULCER
R&B не люблю, але славко дійсно позитивний чувак! і тексти в нього прикольні, хоча сама я нефоркаsmile.gif
Dimentor
Мдя.. здається славко більше небуде виступати на ЖП...
Недавно ми його бачили і він каза що виїзджає в Америку..... казав що на 4 місяці але планує там і залишитися.
Шкода... це єдиний репер якого я знаю що міг з ним досить цікаво поспілкуватися.
ULCER
ти правий- шкода...
mop
як людина -він класний а в його музиці я бачу тікі позитив. Шкода шо він виїжає:-(
D@W@
Класний був чувак, шкода шо поїхав sad.gif sad.gif
slavkosmile
Цитата(rolly @ 15.3.2007, 23:28) *

Буданьчік smile.gif
хто Славіка знає....той мене понявsmile.gif

Bydan4ik!:):)Jak tu tam dry.e,we maesh zybu dlja togo wob prjanuku istu?smile.gif Abydidi:)smile.gif clap.gif clap.gif

Цитата(mop @ 28.4.2007, 12:07) *

як людина -він класний а в його музиці я бачу тікі позитив. Шкода шо він виїжає:-(

Djakyiy za slova pidtrimku!ne shkodyii ja we povernys. i tu ska.esh wkoda wo vin povernyvsja:)smile.gifsmile.gifsmile.gif) clap.gif drinks_cheers.gif

Цитата(D@W@ @ 1.5.2007, 21:26) *

Класний був чувак, шкода шо поїхав sad.gif sad.gif

Ja we e alc.gif alc.gif alc.gif

Цитата(Mc Andjey @ 14.3.2007, 17:40) *

Привіт усім..... хтів би висказати свій великий РЄСПЄКТ Славку Смайлу....чуваче життя прекрасне....

Pruvit ysim i tobi dryzjako!Jak tu tam po.uvaesh,4um zaiimaeshsja ja v.e piv roky ne byv y doma,dy.e vashko tyt bez Ykrains.kux vivsjanux alc.gif alc.gif drinks_cheers.gif clap.gif clap.gif

Цитата(ULCER @ 24.4.2007, 7:41) *

R&B не люблю, але славко дійсно позитивний чувак! і тексти в нього прикольні, хоча сама я нефоркаsmile.gif

Djakyiy!I znaii wo til.ku veluki liydu vmiiyt. govoru xoroshi slova pro inshux,v osnovnom slabka liyduna staraet.sja vsiy slavy zagrepstu pid sebe.We raz pasubi alc.gif biggrin.gif clap.gif cool.gif

Цитата(ULCER @ 24.4.2007, 7:41) *

Djakyiy! i znaii wo til.ku veluki liydu mo.yt. govorutu poxval.ni slova dlja inshux liydeii,tomy wo slabki liydu staraiyt.sja vsiy slavy zagrebstu pid sebe.We raz pasubi alc.gif
Crash™
slavkosmile
Привіт дядько!!! Як ти там? Не сумуєш за рідним КІМЕПом?=) я ні, бо втік звідти і зараз в Києві. Пиши мені в приват або на мило - поспілкуємось! Тримайся там!
shyshkin
Цитата(slavkosmile @ 15.11.2007, 5:47) *

Djakyiy! i znaii wo til.ku veluki liydu mo.yt. govorutu poxval.ni slova dlja inshux liydeii,tomy wo slabki liydu staraiyt.sja vsiy slavy zagrebstu pid sebe.We raz pasubi alc.gif

Не вірю вланим очам! То Ти дійсно дійсно Є?! чи то дежавю?! biggrin.gif А Ти, виявляється, не тільки позитивний, але й мудрий smile.gif
slavkosmile
Цитата(shyshkin @ 16.11.2007, 8:51) *

Не вірю вланим очам! То Ти дійсно дійсно Є?! чи то дежавю?! biggrin.gif А Ти, виявляється, не тільки позитивний, але й мудрий smile.gif

Ta ce tak,intelektyal.ni zarisovki clap.gif a ja we e i dy.e raduii wo i vu e drinks_cheers.gif
slavkosmile
Pruvit Dryzi i vorogu jakux ja stataiys. liybutu! Ysim xto bazae peregljanytu moe video z pisni Probydit.sja liydu zaxod.te na youtube.com i v poisky naberit. slavkosmile
shyshkin
Цитата(slavkosmile @ 5.7.2008, 14:52) *

Pruvit Dryzi i vorogu jakux ja stataiys. liybutu! Ysim xto bazae peregljanytu moe video z pisni Probydit.sja liydu zaxod.te na youtube.com i v poisky naberit. slavkosmile

Так просто ссилку кинь! Тут люди трохи ліниві... smile.gif Як там Штати? Все "загнивають"?
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.