Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Фотозвіт
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Fyntik
Викладуєм.. по черзі.. самі цікаві, необов"язково зі зборів.. аби там наші були.. нам потрібно засвітитись wink.gif

Чатер, я знаю.. давай виложуй smile.gif
shyshkin
Треба якось кинути постійні лінки з тим, що вже відзнято, особливо Романом.
Chater
Зображення Зображення Зображення Зображення
Своё дело я сделал smile.gif
bored_
фсе?
shyshkin
Власне з нового на 4му фото новий гурт в проеті, але явно не новачки гурт з Чевонограда ,,Сейворі" (сподіваюсь , що не помилився). Грають хардкор з елементами альтернативи. Так казали. Матимем нагоду почути.
bored_
Цитата(shyshkin @ 4.3.2007, 23:24) *

Грають хардкор з елементами альтернативи. Так казали. Матимем нагоду почути.

ех бляха тяжеляк, їх би де послухати.
kaldun
гиг, фотге smile.gif) треба в себе покопатись, троха фоток теж вроді є....
Dimentor
да да щеж не всі фотки бачив народ.
shyshkin
Поки ніхто не кинув якихось окремих лінків, треба заходити у будь який пост Маестроми і клікати на той лінк, що там є. В мене на вінті ще купа фото з 1го ЖП. Не знаю, як їх закинути. sad.gif: http://picasaweb.google.ru/alivelooking - ось цей лінк треба якось вкинути, щоб постійно був у кожному посту. А нові фото закидати в тему по мірі поступання. Є бажаючі це зробити?
Fyntik
Зображення
shyshkin
Фунт - Ти Знав!. Чи я знав. Зараз йде робота по сату ,,Живий Погляд". Робота ця кропітка і довготривала і неоплачувана, але вдячна.
Флуд
В двох словах... Фотка вийшла УЖАСНА wacko.gif як я і думав smile.gif) но ладно, це не так важно... коли буде можливість, закинем якісь нормальні )) rolleyes.gif а на рахунок афіш, теж є свої варіанти, які чуть пізніше, коли доробляться і додумаються будуть оприлюднені... наразі все...
shyshkin
Цитата(Флуд @ 7.3.2007, 16:28) *

В двох словах... Фотка вийшла УЖАСНА wacko.gif як я і думав smile.gif) но ладно, це не так важно... коли буде можливість, закинем якісь нормальні )) rolleyes.gif а на рахунок афіш, теж є свої варіанти, які чуть пізніше, коли доробляться і додумаються будуть оприлюднені... наразі все...

Ага, то тепер хоч ясно, хто саме до нас завітав. Тоді запрошую в основнц тему.
Флуд
Цитата(shyshkin @ 7.3.2007, 20:05) *

Ага, то тепер хоч ясно, хто саме до нас завітав. Тоді запрошую в основнц тему.

=)) дякую за запрошення, але я без нього вже туда вліз unsure.gif biggrin.gif
Tanyska
Слухайте зявилась ідея, тпер просто потрібна ваша підтримка. Зробити Фото альбом живого погляду, ні не в інтернеті а звичайтий фотоальбом. адже не всі в неті мають можливістьбачити фото. Як ви на це дивитесь?
Dimentor
Цитата(Tanyska @ 9.3.2007, 12:08) *

Слухайте зявилась ідея, тпер просто потрібна ваша підтримка. Зробити Фото альбом живого погляду, ні не в інтернеті а звичайтий фотоальбом. адже не всі в неті мають можливістьбачити фото. Як ви на це дивитесь?

Слушна пропозиція, підтримую. Але є декілька питань, як цей альбом комусь показувати ? що ходити помісту і всім пропонувати переглянути? Хібащо тільки на зборах демонстувати. Або зробити якийсь стенд і повісити його в РБК якщо дозволять. Чесно кажучи незнаю
Chater
Хм. Стенд было бы круто сделать.
shyshkin
Цитата(Chater @ 9.3.2007, 13:13) *

Хм. Стенд было бы круто сделать.

Безумовно це добрячий кавал роботи, але ставити стенд можна у фойє перед початком акції. І повірте, перед ним зібралось би пару чоловік. Це якщо за музикантами можна було б доступитись biggrin.gif
fist1
Да стенд це б було попреколо... пусть бобачують люди фото не всіж мають доступ до інтернету...
Fyntik
Є можливість таке зробити.. я про стенд, буду на практиці попитаю ))
Odarka
Ну і чо нофі фотки ніхто не викладує??? dry.gif Камелка фоткала вроді, ше там хтось....
shyshkin
Маестроми не було. Отже його фоток не буде. Хіба ще хтось не пошкодує.
yak-yulia
Зображення
Одарка-хОзяЙка
Зображення
smile.gif
shyshkin
Цитата(yak-yulia @ 11.4.2007, 18:45) *

А тепер мені медаль!!!:р

А таки є за що!!! smile.gif
yak-yulia
а ще є відео!
Chater
А пля меня нету..но всё-равно кул, спасибо!!!
Odarka
Цитата(Chater @ 11.4.2007, 22:11) *

А пля меня нету..но всё-равно кул, спасибо!!!

Як нема?? А на другій фотці чия це голова з обручем?? laugh.gif
Chater
Ну а кроме?smile.gif
kaldun
гиг, yak-yulia маладца! респект великий
а відео єсть з нами??
yak-yulia
kaldun э але не багато...зато відео прикольне!!!
SHNUR
yak-yulia а як би ото те відео та і подивитися би? а?
Dimentor
Як добре що нас нема на фотках :-Р
Mc Andjey
Народ закиньте мені все про ЖП №4, фото, кліпи на моє мило dj.yuran@mail.ru
ВАШ Юрій Петрович наперід вдячний,
Nymphetamine
Цитата
Як добре що нас нема на фотках :-Р

В мене є=)))ще й як є...
Margo
фотки классные мне очень понравились!!!!!
Odarka
Всьо Юлька нанімаєм тебе фотографом smile.gif
yak-yulia
ггг...я б зрадістю..але мене часто немає в ВВ
JuMa
Частина фото з "Живого погляду" за 19.05.07 тут... Якось викладу ще... А поки... rolleyes.gif

http://foto.mail.ru/mail/kotuk17/32/
shyshkin
Дякую! Вже закинув лінки Джуліану Томасу і Неонілі.
JuMa
На здоров"я! rolleyes.gif
Akcionerr
гарно...
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.