Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "Prometeus"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5
Dimentor
Як я побачив що створюються окремі теми для гуртів, знач Прометеї не залишаться в стороні tongue.gif
такщо поїхали.........
Sanjak
То ти б для початку накатав яку історію про гурт....фотки і т.д. Ато ж не всім зрозуміло про кого мова smile.gif
Dimentor
Невтримаюся щоб непроцитувати цитату Каструма
Цитата(castrum @ 16.2.2007, 21:16) *
далі страшні ню-блекарі - пацани не хочу вас обідити - але -детскій сад- вам ще з рік на репетиційній базі сидіти треба а не позоритись з початку карєри- хоча одна пісенька була на 4очку- там де вокал з басом ішов без гітари, а шо в вас справді вийшло круто - так це на виході -ППРРООММЕЕТТЕЕУУСС РРРРР дуже страшно і круто . хоча - розвивайтесь з задоволенням колись заберу свої слова назад.

Те що Ню-блекери це дійсно був гон, і більшості народу це вже знає. Ми граємо Блек хоча хто зна що там в нас виходить, хто каже що на Дез схоже а дехто взагалі що там панкові рифи, но це нестрашно, я за це непереживаю.
Я неображаюся того що сам знаю що виступили паршиво, і люди які дійсно знаються в музиці це помітили так як ти, і це мене радує, що це перша правдива критика про нас. Як я вже писав раніше ще до початку акції, що зщ підготовкою до концерту було досить туго, постійно щось заважало то підилювачі горіли то динаміки. Тому і все було погано відрепетирувано бо дійсно репетицій було мало і нам ще треба багато над чим працювати. Я вже тоді в останій тиждень перед акцією збирався відмовлятися від виступу, але з другої сторони це виходила підстава того що ми сказали що будемо виступати а тут бац, тому як неяк але ми виступили хоч і кулігаючи і непідставили "Живий Погляд" і пана Шишкіна. А та пісенька що з басухою називається "Дивний сад" або як ми вже звикли на неї казати "Листопад", відкрию секрет що ми її підготовили за пару днів, оскільки вона дуже простенька і грати її нема великої складності, зато вийшла дісно сам прикольна. Надіюся на наступну акцію ми будемо добре підготовлені і готуємо новий матеріал, бо зі старим виступати знову так само це нецікаво.

Цитата(Sanjak @ 26.2.2007, 11:52) *

То ти б для початку накатав яку історію про гурт....фотки і т.д. Ато ж не всім зрозуміло про кого мова smile.gif

Історію ще накатаємо, я тільки сьогодні створив цю тему, історію будемо катати разом з гуртом, я сам немаю такого права, бо там дійсно є про що розповідати, а фотки що фотки всі бачили ті фотки що на живому погляді, правда є ще пару цікавих фоток, з часом постараюся сюди закинути wink.gif
Dimentor
Цитата(bored_ @ 17.2.2007, 0:40) *
Прометеусів теж можна булоб обіср...ти за те що як Immortal намазались. Ладно б по своєму намакіювались, а так імортали іморталами. Алеж колектив молодий ще все попереду, знайдуть і вони свій імідж.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Малееееесенька поправочка...... Ми накрашені були не як Імортали! ми так як ти кажеш по свойому..... це був свій грим свої контури які придумував сам вокаліст. Подивився ще раз фотки і зрівняй який грим у Іморталів а який в нас... зовсім різний!
Таким порівняням то можна ще порівняти з Діму Бургіром в них тоже грим подібний, алеж не такий як в Імортал і не такий як в нас, правдаж!?
Ось дивись, о це тобі Імортали.....
Зображення
А це Бургіри....
Зображення
А це ми.....
Зображення
Надіюся ти замітив різницю, якщо ні то я змущений буду шукати ще приклади.
Dimentor
Цитата(castrum @ 17.2.2007, 7:12) *
а то шо прометеуси накрашені -- то це їм плюс величезний.просто ще техніку гри підігнати треба(наприклад коли барабанщик грає д-д-д-д--д--д-д---д--д---д-д-д то це вроді неправильно-ритм треба тримани рівно--звичайно він грав складний ритм(ГРАЙНДОВИЙ) але це ж не репетиція.

Нарахунок ритмо то можливо, хоча на репетиції все було добре, але всежтаки це був перший раз на сцені і зважаючи на те що не його барабани плюс хвилювання і що це дісно непросий ритм то відхиленя всежтаки могли бути, це вжей не така біда, але звісно репетирувати треба більше.
Дякую за критику, дуже приємно що є люди які дісно бачуть реальну картину і говорять правду

shyshkin
Ну нарешті Діментор поборов болячку і взявся за свою тему! Вітаю серед своїх!!! biggrin.gif
Dimentor
Цитата(shyshkin @ 26.2.2007, 13:10) *

Ну нарешті Діментор поборов болячку і взявся за свою тему! Вітаю серед своїх!!! biggrin.gif

Ага biggrin.gif Тиждень мене небуло в Інтернеті, нічого небачив нічого нечув, біув як відірваний від світу. Навіть Артема (наш барабанщик) послав в минулу п"ятницю у Володимир laugh.gif а Оказується зборів небуло ги tongue.gif Но він приїхавши небив мене а сказав що було весело що знайшов Петра і Калдуна і їм без того було весело alc.gif .
Піля цього нудного тижня що я пролежав дома, без гітари без нічого, жодного музичного інстументу. І так за тим всим скучив шо капець. Набралося куча енергії гочеться грати, творити виступати. Такщо я готовий до всього clap.gif Буду шевелити народ і готуватися до наступного виступу. Ура Ура Ура!!! drinks_cheers.gif
shyshkin
Помітив, що він тусує з нашим Калдуном. Щоб раптом обидві команди не позбулися барабанщиків. Бо в них (барабанщиків) і сайт окремий, де решта музикантів - небажані гості. biggrin.gif Вони ще з часом створять тему: ДРАМЕРИ ЖИВОГО ПОГЛЯДУ.
Dimentor
Цитата(shyshkin @ 27.2.2007, 12:17) *

Помітив, що він тусує з нашим Калдуном. Щоб раптом обидві команди не позбулися барабанщиків. Бо в них (барабанщиків) і сайт окремий, де решта музикантів - небажані гості. biggrin.gif

Ага smile.gif це було зразу замітно, всежтаки коли зустрічаються обоє барабанщиків чи басистів і т.д. то їм є про що поговорити. Калдун з Артемом то зразу давай чесати про свої пластікі, палочки і таке інше я з Кольою розмовяв хто на якій струні білше грає і в кого яка басуха, таксамо Лисий зі Шнуром. Кожному своє і всі разом пішли на пиво drinks_cheers.gif

shyshkin
ну нє шоб про музику biggrin.gif чи як далі просувати Живий Погляд biggrin.gif
Dimentor
Хотівби задати обяву.
Нам в гурт потрібен клавішник, чи клавішниця немає різниці. В нас навіть клавіши є які для початку підійдуть а далі треба буде думати самому. Такщо якщо хтось хоче і має якісь вміня прошу звертатися.
shyshkin
знаю одного , тільки давній він і не знаю , чи візьмете biggrin.gif
fist1
главне шо обява вісить щбо потрібен клавішнік... нада ше попитати може хтось захоче =)
castrum
я радий що хлопці з PROMETEUSа зрозуміли мене правильно - тому що насправді метою моєї писанини було - викликати в них внутрішнє бажання до подальшого розвитку. та й те що вони зуміли віднестись до критики правильно - говорить про їх сильні особистості. я люблю послухати блек - і тому хочеться щоб в нас була справді класна блек-команда . так що PROMETEUS - вперед!!!
Dimentor
Цитата(shyshkin @ 28.2.2007, 16:17) *

знаю одного , тільки давній він і не знаю , чи візьмете biggrin.gif

В якому розуміні давній ? Типу старша людина ?

Цитата(fist1 @ 28.2.2007, 16:30) *

главне шо обява вісить щбо потрібен клавішнік... нада ше попитати може хтось захоче =)

ну слово клавішник то напрошується на те що особа чоловічої статі, а нам нема різниці може бути навіть клавішниця, це булоб навіть краще. А взагаліб булоб супер що знайтиб нам таку клавішницю що нетільки грати вміє а і співати високим голосом biggrin.gif це взагаліб булаб для нас людина на ціну золота, але шкода мабуть таких дуже мало sad.gif . Но це все так то тільки мрії smile.gif нам зара хотяби когось
І взагалі хочу попередити з нами нелегко, нетещоб важко грати, зігруємось ми безпроблем, а вот взагалом. Сам Лисий чого стоїть, деколи його хочеться просто застрелити dry.gif Вже був в нас один клавішник, який довго непротримався tongue.gif
Ну щож поробиш, легкого шляху небуває vertag.gif

Цитата(castrum @ 28.2.2007, 21:50) *

я радий що хлопці з PROMETEUSа зрозуміли мене правильно - тому що насправді метою моєї писанини було - викликати в них внутрішнє бажання до подальшого розвитку. та й те що вони зуміли віднестись до критики правильно - говорить про їх сильні особистості. я люблю послухати блек - і тому хочеться щоб в нас була справді класна блек-команда . так що PROMETEUS - вперед!!!

Бажаня до розвитку в нас завжди було, а після виступу стало ще білше. Побачимо що в нас далі вийде, теж хочимо блек грати але хто зна що в нас виходить. Я думаю що коли в нас буде клавішний інструмент звучати, то будемо більше на блек схожі
shyshkin
А от цікаво, чи Сєрий Ангел СіД часом ніколи на клаві не пробував? В нього давно є бажання гурт свій мати, а тексти він пише і в НВ вчиться. Для початку міг би спробувати, що то за щастячко. Там , дивись, і Лисому б спільно ради дали. Сєрий же зі стаканом не дружить і взагалі дуже світла і конструктивна людина.
Dimentor
Цитата(shyshkin @ 1.3.2007, 9:41) *

А от цікаво, чи Сєрий Ангел СіД часом ніколи на клаві не пробував? В нього давно є бажання гурт свій мати, а тексти він пише і в НВ вчиться. Для початку міг би спробувати, що то за щастячко. Там , дивись, і Лисому б спільно ради дали. Сєрий же зі стаканом не дружить і взагалі дуже світла і конструктивна людина.

Цікава пропозиція smile.gif якщо СіД дійсно вміє грати на клавішах то ми йому дуже раді якщо він захоче. Він непоганий працелюбний хлопець, його кандидатура добре би нам підійшла smile.gif такщо слово за СіДом
wink.gif
fist1
Походу сід не вміє на клавіш грати на скікі я знаю...
Dimentor
Цитата(fist1 @ 1.3.2007, 15:49) *

Походу сід не вміє на клавіш грати на скікі я знаю...

Шкода sad.gif Хоча це непроблема, аби булоб бажання і хороші вміння, то може швидо навчитися.
Electra
А по-моєму він до жаху хоче співати. І не просто співати а кричати. Хоча мені теж цікаво , що він напише на вашу пропозицію...
Chater
А вам не нада второй басист?
Dimentor
Цитата(Electra @ 2.3.2007, 11:18) *

А по-моєму він до жаху хоче співати. І не просто співати а кричати. Хоча мені теж цікаво , що він напише на вашу пропозицію...

smile.gif Вокаліст в нас вже є. Лисий навть казав що він радий би був стати чисто на вокал якби найти хорошого гітариста який міг би грати так як він. Але який гітарист захоче щоб за нього писали рифи на гітарі biggrin.gif

Цитата(Chater @ 2.3.2007, 15:38) *

А вам не нада второй басист?

Ги а ти що свою кандедатуру пропонуєш ? можна булоб взяти басиста, я тодіб ставби на гітару smile.gif В нас жеж так і планувалося я спочатку грав на гітарі, але вимушений грати на басу того що басиста нема.
Crash™
Ну то як? Ви роздумуєте над тим щоб прийняти хоча б Чатера до себе чи вже забули???

Ну то як? Ви роздумуєте над тим щоб прийняти хоча б Чатера до себе чи вже забули???

Chater
Я тоже это хотел спросить smile.gif
Dimentor
smile.gif які всі швидкі як понос smile.gif)) а Чатер вже навчився грати ? а Чатер має басуху ? А Чатер має комбіка.
Вот в тому всьому і проблема, що в нас ніфіга нема, ми можемо сказати "Чатер ми тебе вітаємо ти з нами в гурті" але що далі ? Чатер прийде стане і буде дивтися як ми репетируємо, нема на чому грати, з апаратурою зараз туго.
Крімтого мене недавно конкретно підставили, обіцяли мені колонки і підсилювачі на які ми надіялися щоб відрепетирувати а їх вже нема і нема на чому грати, навіть немає змоги підготовитис до живого погляду. Сам незнаю що робити, короче кажучи повна срака.

Діло в тому що басист і клавішник треба, але треба щоб був повністю забезпечиний інстру ментом і апаратом і нече ніяк не піде. Самі немаємо на чому грати, я вже себе невідчуваю в цьму гурті тому що неграв вже давно разом.
Chater
Цитата
які всі швидкі як понос )) а Чатер вже навчився грати ? а Чатер має басуху ? А Чатер має комбіка. Вот в тому всьому і проблема, що в нас ніфіга нема, ми можемо сказати "Чатер ми тебе вітаємо ти з нами в гурті" але що далі ? Чатер прийде стане і буде дивтися як ми репетируємо, нема на чому грати, з апаратурою зараз туго.

Ладно smile.gif Будьте спокойны..гыы smile.gif
Нового басиста пока что вам не видать %))))
fist1
Нічьо чатер троху підучиться скачає сомоучітель і буде грав=)
Crash™
ага, ше хай скачає басуху і кубіка=))) А Прометеї дійсно втратили крутого басиста...нічого-нічого, в Чатера велике майбутнє в музиці...от побачите!!!
Dimentor
Цитата(Chater @ 9.3.2007, 13:15) *

Ладно smile.gif Будьте спокойны..гыы smile.gif
Нового басиста пока что вам не видать %))))

Ти небражайся якщо щось нетак, просто бач то таке скрутне становище.
Слухай зможу допомогти тобі з навчанням, в мене є класний диск, тобто вже не диск а віртуалка, диск я вже віддав, якщо що зможу записать тобі. Там курс навчання гри на басу, правда більш в блюзовому стилі але теж непогано, я сам собі трохи підучуюся smile.gif. На диску пише що заміняє два роки в музичній школі. Короче штука класна.
Ще я знаю де тобі бауху можна взяти, якщо ти досі немаєш, правда то така басуха но як я зрозумів тобі хочаб якусь. Такщо кажи як що шо, допоможу всім чим зможу.
SHNUR
фопрос. а чи потрібен блековій банді басист який хоче собі дреди??? може він катю лєль слухає??? нада би екзамен
Nymphetamine
Жалко мені все таки хорошу групу... дуже жаль(((
fist1
Шнур ти повтикай одны ыз паследных концертов Кредлов кста у них тож дреди....
Nymphetamine
А хіба кредли це блек метал???

tarqs
prometeus теж непогано грають мені сподобалось
Dimentor
Цитата(SHNUR @ 15.3.2007, 13:52) *

фопрос. а чи потрібен блековій банді басист який хоче собі дреди??? може він катю лєль слухає??? нада би екзамен

Гиги даа, цікаве запереченя, але дивлячис на наше скрутне становище то ми гребемо все smile.gif) гиги Тілкт аби в мів грати інстумент мав і все таке

Цитата(Nymphetamine @ 17.3.2007, 11:10) *

Жалко мені все таки хорошу групу... дуже жаль(((

чому? ти про що ?

Цитата(fist1 @ 17.3.2007, 12:08) *

Шнур ти повтикай одны ыз паследных концертов Кредлов кста у них тож дреди....

Да там гітраист з дредами smile.gif

Цитата(Nymphetamine @ 17.3.2007, 12:20) *

А хіба кредли це блек метал???

А ти думала smile.gif Я досі важаю кредалів блеком, хоча трошки вже слабшим від попередніх альбомів, но всежтаки блек. Навть подивитися можна на такі гурти як Діму Бургір Сатірікон теж блек але з кожним альбомчикаом той блек стає все більш мелодічнішим, як колись неможливо було порівняти що блек може бутит мелодічним. Останій альбом Сатірікона то взагалі ульот який неназовеш блеком, навіть кредали так далеко незаїхали зі змінами в музиці як ті самі Сатірікони но всежтаки блек.
Такщо я вжаю Кредалів досить класною музикою незважаючи на те що музика змінилася. Я так замітив що чим більше розкручується блековий гурт тим білше він набирає досвіду в своїй музиці і робляться зміни в своїй музиці, тоді вже люди починають гнати "Вооот Кредал колись був класний блек, тепер зіпсувалися !! Зпопсилися!!" А я важаю навпаки, що вони досягли кращого, тому що як некажучи вони досягли цього своїм досвідом в музиці і зрозуміли що краще. Я важаю що це просто зявляється новий різновид блеку, типу родич мелодік-блеку, поживем побачимо далі.
Так можливо я це вже не до теми Прометея, но я запевняю що це якраз до теми. Томущо ми граємо блек і критика про цей стиль також тут допускається. Можливо з часом і ми змінимося в ту сторону яку пішли ті гурти.

Цитата(tarqs @ 18.3.2007, 20:59) *

prometeus теж непогано грають мені сподобалось

Дякую дякую rolleyes.gif
Mc Andjey
Пацани бальшой рез-бект Вам.....те шо в%
Dimentor
Цитата(Mc Andjey @ 19.3.2007, 15:55) *

Пацани бальшой рез-бект Вам.....те шо в%

Дякую за підтримку smile.gif Завжди раді новм прихильникам нашої музики. Адже хочеться творити далі свою справу smile.gif Завдяки прихильникам ми і творимо те що я заряджаючись їхнім захопленям і інтересамми до нас
Nymphetamine
Моя вам вічна підтримка! Прометеус - найкраща група=)))!!
Dimentor
Цитата(Nymphetamine @ 21.3.2007, 15:24) *

Моя вам вічна підтримка! Прометеус - найкраща група=)))!!

Дякую smile.gif Але нетеба вже такого перебільшеня rolleyes.gif Раді старатися далі.
Зараз наша ціль знайти машину чи якийсь транспортний засіб і забрати з Володимира щедрий подарунок Апатії, ща що ми їм дуже вдячні, ви нас спасли smile.gif
Mc Andjey
ги...прометеуси........ уборку зробітьв студіїsmile.gif
Nymphetamine
Всомнила нащот кредалів. Кароче я його блеком не вважаю і не вважала до нового альбому. Ну хіба шо самий перший альобомчі. Якшо крудлів і називати блеком то полюбе ше з списком приставок тіпа там мелодік сімфо готік ше шось там... Просто то не зовсім блек, хоча група мені подобається і я нічого проти неї не маю.
регустьєна
По твоєму ніку видно.
Nymphetamine
Той нік вже в мене більше року. Він вже зара зовсім не настільки актуальний як колись. Але міняти я не хочу.
Dimentor
Хороші новини!!
Нарешті Прметеї розпочали свої репетиції, цим звісно велике завдячуємо Апатії за їхню допомогу.
Також вже вирішили що будемо грати чотири трека!! Три зних вже відомі тим хто бачив нас на Живому Погляді, це "Війна" "Дивий Сад" і "Жертва Сатани". Четвертий трек покищо в розробці, сказати чесно нелегкий. Ми його поки неможемо заграти повністю ділимо за 3 куски з передишками і то я вже все немапятаю. Короче кажучи ще треба працювати працювати і щераз БАГАТО працювати (вже пальці від басу аж пашать гиги). Надіюся ми встигнимо підготувати його до Акції а ще плюс ті треки що ми грали треж треба добряче помучити blink.gif
Asstarot
Дарова ну от і я сюди зализ.ТОй новій трек про який говорив Діментор називаеться
"Помста".І ми вже його гуд відрепетировали.Він десь приблизно 12 хвивил вийшов.Вот.Я кста граю на барабанах якшо хтось не знає.
ТруЪ Нарвеген Блек Метал
П.С. Після "Помсти" в мене руки і ноги відлитають такшо будем грати її першої
потім "Дивний савд","Выйну","Жертву Сатани" отт такий расклад.
Dimentor
Цитата(Asstarot @ 2.4.2007, 0:58) *

Дарова ну от і я сюди зализ.ТОй новій трек про який говорив Діментор називаеться
"Помста".І ми вже його гуд відрепетировали.Він десь приблизно 12 хвивил вийшов.Вот.Я кста граю на барабанах якшо хтось не знає.
ТруЪ Нарвеген Блек Метал
П.С. Після "Помсти" в мене руки і ноги відлитають такшо будем грати її першої
потім "Дивний савд","Выйну","Жертву Сатани" отт такий расклад.

Артем вітаю тебе на форумі в нашій темі!!! clap.gif Нарешті мої діставаня тебе поповоду зарегіструйся дійшли до толку. Я радий що тепер не сам буду відповідати за наш гурт smile.gif Щеб Лисого сюди якось затягнути, але його напевно в першйи же день забанять laugh.gif Такщо будем так як є.
Сьогодні знову йдем на репетицію, на вчорашній репетиції я здивувався сам собі тим що я замітив що моя техніка на басу покращилася smile.gif тобто роблю успіхи, я вже починаю думати щой справді басуха то моє призначиня, хоча до цього моменту я думав що гітара. Ну пограємо далі буде видно, якщо найдемо гітариста який грає краще за мене то я залишуся всежтаки басистом. А басиста можна з кого хоч зробити аби було хотіння і апарат smile.gif
Asstarot
Ух согодни вже все разом зіграли.ТруЪ однако получилося.Вось такто.
Пріхолдьте послухаете мае буті круто
Dimentor
ага.... було класно... Добре що сьогодні збори, хоть перепочинемо деньок. в мене на лівій русі пальці як обрубані, навть як вот друкую і то печуть
Asstarot
дада печуть.Играть бгом.Нізя рослаблятися.ТАкшо басуху в зуби і бігом грать. java script:emoticon(':angry:', 'smid_7')
mad.gif
Dimentor
Цитата(Asstarot @ 4.4.2007, 0:13) *

дада печуть.Играть бгом.Нізя рослаблятися.ТАкшо басуху в зуби і бігом грать. java script:emoticon(':angry:', 'smid_7')
mad.gif

Басуху в зуби ?! Багага laugh.gif а що тоді тобі треба взуби давати ? дробовика ? laugh.gif
Хммм мдя... гумор то гумором а грати всежтаки треба, хочеш нехочеш, втомлений невтомлений. Сьогодні на репетицію... але мабуть я довго сьогодні небуду десь до 19.00
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.