Цитата(Asstarot @ 2.4.2007, 0:58)

ТруЪ Нарвеген Блек Метал
ЕЕЕЕЕ
а де бластбіт???

))
так отож.Я не чула, як грає група "Промотеус",але після спілкування з ними, я була вражена їх глибиною душі, високими моральними цінностями і притаманними їм прекрасними людськими якостями.Незважаючи на те, що один із групи "дупа"(з етичних міркувань і боязні за власне здоров"я, я змовчу, хто це)Та, жартую.

,я їх дуже люблю і хочу щоб наше спілкування продовжувалося в атмосфері дружби і взаєморозуміння.Вот.
Nymphetamine
5.4.2007, 16:41
Я прийду послухати... як буде дупа....=))) і як остальні.... класно виступати!!!!! Успіхів ВАМ!
багага

ДУПА!! Я теж промовчу хто Дупа але я думаю всі знають що я скажу
І взагалі дякую вам за теплі слова, ми радо будемо виступати і надіятися на вашу підтримку, приходьте і все почуєте.
Nymphetamine
7.4.2007, 18:21
Ви надійтеся на нашу підтримку.. а ми будем надіятися на то шо ви гарнююньо всім покажете шо таке блек метал! і прохання пяними вже зовсім на сцену не вилазити...
піжжжжжєц...таке загнути =(............хай хтось інший судить...
SEPULTURA
10.4.2007, 10:27
Цитата(Crash™ @ 10.4.2007, 8:45)

піжжжжжєц...таке загнути =(............хай хтось інший судить...

Що з людьми робить алкоголь

!!!
Лисий за себе не відповість....
Прийдеться Андрію розказати що і як...........
shyshkin
10.4.2007, 10:51
Цитата(SEPULTURA @ 10.4.2007, 11:27)

Що з людьми робить алкоголь

!!!
Лисий за себе не відповість....
Прийдеться Андрію розказати що і як...........
Про алкоголь вже було раз сказано. Він вибір зробив.
Dimentor
10.4.2007, 11:33
Ехх... багато чого можна тут розказати.... н якось мені сьогодні зовсім нехочеться..... можливо потім щось скажу конкретніше як стане краще. Ітак з вчорашнього вечора тільки про це все думаю і псую собі настрій... незнаю чи ще надовго протягнеця і мене той депресняк.
І взагалі не мені себе судити, хай народ каже що як і дочого, я на правду неображаюся такщо кажіть, можливо мені стане він цього навть краще, більш конкретніше опізнати свої помилки.
І ще я знаю в кінці того тижня мені прийдеться зробити важливе рішеня.
гм...чи я шось провтикала, чи я шось затупила, але якогось такого УЖАСА про який ви пишете не помітила. може хіба того шо ходила із залу в коридор.
мда,почитала інші теми і зрозуміла,в чому прикол.
нікрасіво вийшло... а я йому ше напульсніка свого позичила..ех..
Цитата(Dimentor @ 10.4.2007, 12:33)

Ехх... багато чого можна тут розказати.... н якось мені сьогодні зовсім нехочеться..... можливо потім щось скажу конкретніше як стане краще. Ітак з вчорашнього вечора тільки про це все думаю і псую собі настрій... незнаю чи ще надовго протягнеця і мене той депресняк.
І взагалі не мені себе судити, хай народ каже що як і дочого, я на правду неображаюся такщо кажіть, можливо мені стане він цього навть краще, більш конкретніше опізнати свої помилки.
І ще я знаю в кінці того тижня мені прийдеться зробити важливе рішеня.
Слух, будь оптимістом!

А що за рішення? Стосується групи?
Dimentor
11.4.2007, 15:37
Цитата(Odarka @ 11.4.2007, 15:21)

Слух, будь оптимістом!

А що за рішення? Стосується групи?

Стараюся. Просто коли витарачаєш багато часу заради чогогось і все це накривається... навіть ненакривається а стає ще гірше. Так сказати втрачається сенс щось творити далі, баданя нуль.
Перший виступ був набагато кращий, навть незважаючи на те що підготовлені були гірше і тоді відразу після концерту я получив такий заряд адреналіну і енергії що хотілося грати ще і ще, тому так активно готувалися до наступного. Але на цей раз ця ситуація набагато все погіршила, тому я поки незнаю що буде далі. Так це рішеня стосується гурту, мабуть вже всі здогадалися, дарма я не написав, тому що це неостаточне рішеня, а чому в кінці тижня .. тому що я маю поговорити з людиною яка мені допоможе прийняти це рішеня, оскільки я сам неспроможний.
Цитата(Вітуська)
мда,почитала інші теми і зрозуміла,в чому прикол.
нікрасіво вийшло... а я йому ше напульсніка свого позичила..ех..
Я сам вшоці з цього концерту ... складалося враженя що якбудто то спеціально все було наіграно.
На саундчеку звук був нормально відстроєний, но вже на самому виступу це було просто жах, в нас на репетиції і то краще зважаючи на наші антисанітарні умови. Гітара меені чутна була як якесь одне жужаня без акордів (чи то просто він так грав) було важко орєнтуватися і коли я грав по ритму барабанів то відчув що гітарист не те грає і давай підстроюватися під нього а виходила з того одна каша виходила каша. А ще якась рідіска лазила за сценою і зачипила шнур живленя комбіка на якому я грав і мене взагалі вирубило, а коли підключили то пішла така волна басу в публіку при включені що казали дехто чуть невсрався.
Одне добре я щасливий що наб недали заграти останьої пісні
я взагалі-то не думала, що колись таке може статися...
сиділа на репетиції і душа раділа за своїх...а тут таке...
але , думаю, Лисий це на все життя запам"ятає!!!!!
Dimentor
12.4.2007, 17:29
Цитата(ija @ 12.4.2007, 14:47)

я взагалі-то не думала, що колись таке може статися...
сиділа на репетиції і душа раділа за своїх...а тут таке...
але , думаю, Лисий це на все життя запам"ятає!!!!!
Так так

вчора він дуже переконливого говорив що небуде більше пити, і ви знаєте я йому вірю.
Я думаю з цього концерту всежтаки можна взяти дещо хороше. Те що насправді лисий це запамятав і йому це теж було боляче і що він білше ніколи такого незробить, навіть на репетиції небуде пити. Такщо подальшому мабуть в нас підуть успіхи, ботя важаю це великий крок.
SEPULTURA
13.4.2007, 7:54
Nymphetamine
13.4.2007, 11:52
розчарована.... несерйозний лисий...
Dimentor
13.4.2007, 13:41
Цитата(ULCER @ 12.4.2007, 22:11)

удачі вам!
Дякую

Вона нам дійсно потрібна. непросто на буде викарапкатися з цієї ситуації, я би сказав навіть важче чим для початкогого гурту. Того що вже заробили погану славу, як кажуть треба відробляти, треба змінювати то все.
Цитата(Nymphetamine @ 13.4.2007, 12:52)

Був

тепер він зрозумів свої помилки і надалі сумніваюся що він таке повторить, оскільки це досить серйозний удар для нього був як і для нас всіх.
Nymphetamine
13.4.2007, 15:48
Думаю взагалі вам не повезло... Міняйте назву... міняйте скад.. тексти... Бо найдуться такі шо на жп тепер не будуть ходити тільки через то шо на афіші буде написано "прометеус". Вибачайте, не хтілося вас засмучувати, але мене саму це вразило...
shyshkin
13.4.2007, 16:09
Приватно радив те саме.
Nymphetamine Дата Сьогодні, 11:52
це що, типу такий жарт? сама під низом підписуєш буцімто серйозності в твоїх словах мало..
якщо люди не хочуть засмучувати- то не засмучують, це ж не важко просто промовчати..
міняйте назву, склад, тєкста.. безглуздішої поради годі придумати.. склад можна залишити, змінивши назву, може ніхто не спохватицця.. і цікаво мені, як мабуть і решті писакам в цій темі, кого саме ти пропонуєш замінити? і ким.
ясно шо найдуться всякі ..гм..люди.. не здивуюсь навіть якшо при вході буде демонстрація (як тепер модно в нашій країні), котра складатиметься з бабусь, які триматимуть в руках ікони і хреститимуть повітря, виганяючи бєса - але це ж ще не привід шоб все кідати? якщо є хтось хто проти, або комусь це не подобається- на мою думку, це лише зайва стимуляція щоб продовжувати стояти на своєму.
прошу взяти до уваги, шо були і такі, що прийшили на жп тільки тому, що на афіші таки було написано "Прометеус".
shyshkin
13.4.2007, 19:49
Згоден з більшістю тез. Єдине: не варто використовувати наш проект для розпалення релігійного протистояння. Не для того він робився. Це елементарне порушення конституції в чатині свободи совісті. Але Лисий на зборах сьогодні визнав свою неетичність.
Nymphetamine
14.4.2007, 14:38
Цитата
прошу взяти до уваги, шо були і такі, що прийшили на жп тільки тому, що на афіші таки було написано "Прометеус".
якраз я до таких і відношуся.
І ще ти мене не зрозумів, бо мої такі "безглузді поради" не для того шоб престав існувати прометус, а навпаки, для того шоб було краще. Знаю я шо можете зіграти набагато краще... Але це дуже сумно, шо весь ваш талант остається на репетиціях, а на концерті гірше получається.
Цитата
це що, типу такий жарт? сама під низом підписуєш буцімто серйозності в твоїх словах мало..
якщо люди не хочуть засмучувати- то не засмучують, це ж не важко просто промовчати..
Якшо тобі від цього буде легше то можеш сприймати це як жарт. хоча шо я можу сказати - я ж все розумію.. сама надто вже серйозна тоді не була..
це ж мабуть зрозуміло само собою шо розпалювати релігійне протистояння не було моєю метою. І доречі Конституція передбачає свободу світогляду і віросповідання (ст.35), які і вільне вираження своїх поглядів і переконань (ст.34).. але я не схвалюю те шо він вструганув, це був антикомерційний крок, до того ж відверто провокаційного характеру. Лисий визнав те шо мав визнати на ваших вчорашніх зборах.
Мені пощастило знати Промотеусів особисто.Я вважаю, що нічого їм міняти не потрібно.Вони такі є.Те що було, те було.Вони не залишають талант на репетиціях і талант не проп"єш(хоча мені це здається вдалось))).Я не змогла бути присутньою на минулому ЖП, але те що на ньому сталося зовсім не зіпсувало мені враження від групи в цілому.На рахунок статей з Конституції - золоті слова.Хто не хоче йти на наступний ЖП через Промотеусів - щастя їм в житті і творчих успіхів, це їх особисті проблеми.А я завжди їх підтримаю!
Nymphetamine
15.4.2007, 0:24
В них всьо буде добре!! аби тільки лисий не пив! а то від випивки декуда хочеться а ше чого тоброго всьо натхнення через те місце вийде в інше одне дуже готичне місце. Не хотілося б шоб так случилось. А взагалі то готова завжди прометеус підтримати. І я навпаки проти зміни складу як для себе особисто. Приходилось навіть декого переконувати((( но прометеус луччі в своєму роді. Вони - своє, рідне=)) Нехай живе блек метал!
Zordrakh
17.4.2007, 10:13
Вітаю всіх!
Я клавішник Прометеуса, хай навіть тимчасовий і лажовий...
Дякую всім, хто підтримав нас ДО, ПІД ЧАС і ПІСЛЯ концерту.
Особлива подяка для Віки з Апатії: ти справжній друг і просто світла і добра людина. Я перед тобою у боргу. Щасти тобі!
Asstarot
17.4.2007, 16:26
мені всерівно що про нас говорять... чи погане чи хороше. Аби щось говорили. Мені здається так казав про себе Мерлін Менсон.
Дякую всім за підтримку вище написаного, ми раді що навть після тагого виступу люди нас неперехотіли чути.
І ще одне....
Цитата(SHNUR @ 22.4.2007, 9:43)

Ще одна новина. в Апатії знову оновлення апарату. Тепер маемо прикольний 6-канальний вокальний підсилювач з мікшерним пультом який дозволить писатися на репетиціїї
Я цю цитату вставив сюди тому що в нас теж подібна новина є ... тільки якраз в протилежному напрямку відносно Апатії.... тобто в нас вже підсилювача нема і мікшерного пульта теж

. Короче мені здається Прометеусам прийшов час на довгий примусовий відпуск. Як вже давно зрозумів що з тими самопальними підсилювачами і колонками діла небуде. Всежтаки тре збирати гроші і купувати собі якогось комбаря, так простіше буде і гіморою менше... і так скільки з тими всим намучилися.... так сказати житя на вчило... і щоб грати халянво то далеко незакотимся, треба нормального звуку.
я думаю нікому не треба мінятись! музика ваша класна, і ви на відміну від інших, маєте свою ізюмінку. якщо хтось у вас і розчарувався, то це не значить що треба все поміняти... мені взагалі все кул!
я тут трохо почитав і у мене виникло питання Чому за Лисого відстрелюється Діментор? Те що він (Лисий) на зборах вибачався не додало мені віри шо такого біше не буде
Цитата(mop @ 28.4.2007, 15:17)

я тут трохо почитав і у мене виникло питання Чому за Лисого відстрелюється Діментор? Те що він (Лисий) на зборах вибачався не додало мені віри шо такого біше не буде
Звісно дякую але я попрошу більше не давати таких коментів, всетаки мені то так але Лисий як це прочитає йому не дуже приємно буде, ну і мені теж не буде приємно це знову згадувати, всежтаки ми гурт і повинні триматися разом. Лисий зрозумів свою помилку, йому вона теж не легко пережилася, є надії що такого дійсно неповториться.
Зараз постала ще більша і заважаюча нам всім проблема... Артем наш барабанюк виїхав в Київ, і незбирається повертатися. Навіть незнаю що буде робитися далі. Знаю що я вже забув що таке басуха

Ми не репетирували ще з кінця останьої акції. Є підозри що на цьому може все закінчитися.
Поживем побачим......
ужос... а шо все так хреново?
Цитата(kaldun @ 4.5.2007, 9:34)

ужос... а шо все так хреново?
угу

ми вчора з лисим думали як виходити з такої ситуації, але нічого втішного непиходить на думку,треба або повертати Артема з Києва або до нього переїжати. Ну ще одни варіант алеце на останю чергу...шукати нового барабанщика (мені навть важко ці слова писати) Но зупинятися на цьому ми покищо незбираємся, хібащо трішки призупинитися.
Nymphetamine
4.5.2007, 19:15
Цитата
шукати нового барабанщика
блііііінн... я канєшно тоже не хоче шоб артьом дівався, но якшо дойде до такого крайнього варіанту, то шукати вам не прийдеться. Завжди готова помогти, тимбільше шо стукати бластбітом - це єдине шо я вже більш менш вмію. ну це я так... просто шоб знали...
хоча, діментор, я впевнена шо ти будеш першим хто буде проти...
Sexyboy прикінь а ту 'фігню' (як ти сказав) слухає багато людей!
Цитата(Nymphetamine @ 4.5.2007, 20:15)

блііііінн... я канєшно тоже не хоче шоб артьом дівався, но якшо дойде до такого крайнього варіанту, то шукати вам не прийдеться. Завжди готова помогти, тимбільше шо стукати бластбітом - це єдине шо я вже більш менш вмію. ну це я так... просто шоб знали...
хоча, діментор, я впевнена шо ти будеш першим хто буде проти...
Діло в тому що барабанщика треба вже досвідченого, який грає і бажано з барабанами, оскільки я знаю за такий кородкий час як в тебе був що ти ще невміла грати то неможливо навчитися. Крімтого наприміті вже є один з Нововолинська який грає вєе 3 роки і має хорошу кухню. Але ми з цим теж непоспішаємо, всежтаки то Артьом є Артьом і нам його ніким незамінити. Нарахунок бласбіту то фігня і невіриться що ти вже вмієш, навіть Артем ще толком неможе рівно вистукувати, а ти заявляєш що ти вмієш. Не так все просто як тобі здається. Вибачай мене можливо ті слова прозвучали образливо але правдиво і то ще я мягко виразився.
Про вище написаних два поста всяких сексуальних маняків чи кого то там з подібними ніками нехочиться і коментувати, оскільки небачу в них нічго розумного. Слово "фігня" то дуже обширне яке використовують коли нічого розумнішого в голову більш неприходить. Що поробиш такй народ зараз в нас розумний. Написалиб би докладніше що саме неподобається і тд і тп а то черепна коробка як в декого на аватарі з того дуету сексуальних хлопчиків надто мабуть вже зпустувала і крім фігні в голові більш нічого незалишилося. Дякую вам за такий комент.
Dimentor На рахунок мене то я неписав, що мені шось там неподобається. Я невідношусь до дуету "сексуальних хлопчиків".І я неназивав ваше мистецтво фігньою.
Цитата(Dim@sik @ 7.5.2007, 16:04)

Dimentor На рахунок мене то я неписав, що мені шось там неподобається. Я невідношусь до дуету "сексуальних хлопчиків".І я неназивав ваше мистецтво фігньою.
Глибого вибачаюся, я тебе прото неправльно зрозумів. Беру свої слова назад нарахунок тебе.
Nymphetamine
7.5.2007, 16:23
Цитата
Діло в тому що барабанщика треба вже досвідченого, який грає і бажано з барабанами, оскільки я знаю за такий кородкий час як в тебе був що ти ще невміла грати то неможливо навчитися. Крімтого наприміті вже є один з Нововолинська який грає вєе 3 роки і має хорошу кухню. Але ми з цим теж непоспішаємо, всежтаки то Артьом є Артьом і нам його ніким незамінити. Нарахунок бласбіту то фігня і невіриться що ти вже вмієш, навіть Артем ще толком неможе рівно вистукувати, а ти заявляєш що ти вмієш. Не так все просто як тобі здається. Вибачай мене можливо ті слова прозвучали образливо але правдиво і то ще я мягко виразився.
Дякую за такі слова. Для мене правда це найголовніше. Але все таки я вже третій місяць учуся стукати, постійно їжжу в луцьк до свого друга - барабанщега який вже 7 років грає. Там достукуюсь до такого, шо коли приїжаю додому, то в мене вже всі ноги і руки відвалюються. Але всьо таки і техніки, і скорості прибавляється. Звичайно мені ше далеко навіть до рівня артьома, но я настроєна на то шо і далі буду вдосконялюватися, до тих пір поки не буду стукати як наприклад барабанщег дарк фюнерал. Так шо можливо ти ще колись і пожалієш. А взагалі то колись може і сам послухаєш, тільки трошки пізніше;)
Прометеуси, тримайтеся!:)
всьо у вас буде кльово. шкода,шо Артьом втік (мляцький Київ!..), але попри все незамінних музикантів не буває. Так шо бажаю пошвидше знайти заміну. Звичайно, то полюбе буде трохи інше,але, думаю, не гірше. Удачі!;)
Цитата(Nymphetamine @ 7.5.2007, 17:23)

Дякую за такі слова. Для мене правда це найголовніше. Але все таки я вже третій місяць учуся стукати, постійно їжжу в луцьк до свого друга - барабанщега який вже 7 років грає. Там достукуюсь до такого, шо коли приїжаю додому, то в мене вже всі ноги і руки відвалюються. Але всьо таки і техніки, і скорості прибавляється. Звичайно мені ше далеко навіть до рівня артьома, но я настроєна на то шо і далі буду вдосконялюватися, до тих пір поки не буду стукати як наприклад барабанщег дарк фюнерал. Так шо можливо ти ще колись і пожалієш. А взагалі то колись може і сам послухаєш, тільки трошки пізніше

Можливо і пожалію

Неспорю... Такщо бажаю тобі успіхі в навчанні
Цитата(vityska @ 7.5.2007, 18:12)

Прометеуси, тримайтеся!:)
всьо у вас буде кльово. шкода,шо Артьом втік (мляцький Київ!..), але попри все незамінних музикантів не буває. Так шо бажаю пошвидше знайти заміну. Звичайно, то полюбе буде трохи інше,але, думаю, не гірше. Удачі!;)
Вчора Артем приїхав.... буде тут місяць десь.. потім знову утікає, він має тут вирішити ще незавершенні справи з навчанням, підлікувати свою ногу яку він обпік (коли був пяний і спав в вогнищі під час святкуваня в Києві на Лисій горі)
Надіюся він за цей місяцб згадає як добре дома коли мама і тато кормлять і нестане повертатися назад
Дуже шкода,що Артем покинув Прометеусів

.Все таки який класний гурт!Але не падайте духом-я вірю,що все буде добре

,бо блекери-НАЙКРАЩІ!!!!!!!! А Артем пошкодує.Хоча...Це його справи. Я вас підтримую!УДАЧІ!!!
Dimentor
14.5.2007, 11:22
Хочу внести маленьку поправочку до того всього... Що Артем нічого непокидав. Збираємося грати далі... але ще невирішили як... то мабуть нам теж прийдеться перебиратися в київ.
Nymphetamine
14.5.2007, 15:40
То ти з ними тоже перебираєшся... а думала шо тільки лисий і дупа... НЕ ПОКИДАЙТЕ НАС!!!!!
І ще дуже співчуваю артему... бідненька нога в нього... так шкода...
Цитата(Nymphetamine @ 14.5.2007, 16:31)

То ти з ними тоже перебираєшся... а думала шо тільки лисий і дупа... НЕ ПОКИДАЙТЕ НАС!!!!!
І ще дуже співчуваю артему... бідненька нога в нього... так шкода...
Не баісь,не покинуть.На зло всім ворогам будуть грати.І ше раз прошу, не називай АРТЬОМА дупою!!!!!!Він АРТЬОМ!Вот.Це обурює не тільки мене.Шоб не сказати гірше.І він не покине свою групу, так шо вибач, але місце барабанщика тобі не світить, хіба шо в далекому світлому майбутньому.
Здоров Відьмо.. Як там існування студентське? Бо в мене лажа, традиційно, з рештою..
А до "решти"- не спішіть поперед гіпогрифа в пекло.. ніхто ніде не йде, нікого не міняють,і нікуди покішо не їдуть.. цей відїзд дивним образом відкладається щоразу на довший термін, такшо спокійно.. (це я себе так заспокоюю теж..-"Для людей, як для себе" як то якийсь політик казав колись..) А тим часом можете свої CV відкласти у глибокий ящик, вакансія барабаньора неактуальна, і ніколи такою не була..
І наостанок - обзиватись дупами негарно.. Пару людей мають офіційний дозвіл, але це нечисельні виняткі.. Тільки наближені до гурту люде.. А для простих смертних- Його Величність Артем Кровавий (ну чи після інциденту з костром "Огнєнний") і Ужасний.. чи як він там собі захоче, треба буде розпитати.. Відьмо, займешся?
Привіт, Teargas!!!! Дуже було приємно з тобою поспілкуватися по телефону, чекаю зустрічі в реальному житті.
На рахунок дуп ти права, оскільки Артем для мене дуже близька людина, то не дозволю нікому так його називати.На рахунок від"їзду теж ше ніхто нічо не знає.Шось буде думатись, коли у Артьома заживе нозя.Але я впевнена, що яким би не було рішення, але на подальшій грі групи це не відіб"ється негативно. AVE PROMETEUS! AVE SATANA!AVE Артьом Кровавий і Ужасний.
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.