Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "Prometeus"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5
shyshkin
Цитата(ija @ 7.11.2007, 16:25) *

а ви взагалі грати збираєтесь?
якби я мала можливість чимось допомогти...але навіть не уявляю як!
мені трохи шкода. все ж починалось так класно!!! sad.gif

власне. Допомагати можна лише тому, хто сам щось робить. В іншому варіанті будеш робити замість нього і ще будеш винен. Це вже не допомога.
Tjylja
пройшло вже трохи часу....ви як ше грете?головне не падайте духом!проблеми загартовують!
Dimentor
Ха!.... давненько тут мене небуло.
На цей раз я можу казати вже не від імені прометеуса.... я вже там давненько неучаствою і тим щасливий... відкриваю для себе нові і цікавіші можливості в музиці.
А часу дісно пройшло вже не трохи і багацько.... результату ноль одні балачки... такщо побачим далі як воно буде ...хоча сумніваюся що буде
shyshkin
Цитата(Dimentor @ 30.4.2008, 10:57) *

Ха!.... давненько тут мене небуло.
На цей раз я можу казати вже не від імені прометеуса.... я вже там давненько неучаствою і тим щасливий... відкриваю для себе нові і цікавіші можливості в музиці.
А часу дісно пройшло вже не трохи і багацько.... результату ноль одні балачки... такщо побачим далі як воно буде ...хоча сумніваюся що буде

Так якого милого ти там сидиш. Приїжджай на ЖП 1.05 на 16.00 Ти ж дурні не наробив smile.gif . Знайдемо для тебе квиток, якщо в самого ниточок не вистарчить. Ти ж не жлобив, коли треба було підтримати ЖП.
Dimentor
Яб залюбки бувби зараз там...але нажаль я зараз на роботі((( Якщо вдасця вирватися раніше то коч під кінець приїдуsmile.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.