Так оли там поточніше ви до нас збираєтеся ? Щоб знати... ато може мене небуде.
Блін,стільки часу минуло з останнього повідомлення і ніхто,крім АНДЕД,не напише ніц нового

Кстаці про нове-що нового?Коли приїдете в Володимир?
P.S. Фотка-АФІГЄТЬ!!!:)
ґи, три чилувека на фотці, як імортали

то ти дементор на басі граєш? а хто співає?
Цитата(bored_ @ 10.7.2007, 19:31)

А на вокалі Лисий

))))
Цитата(bored_ @ 10.7.2007, 22:31)

Ульо.Я хоч і не Діментор, але вставлю своїх 5 копійок.Да, Дені справді грає на басі.Співає Лисий(Діма для непосвящонних), він же на гітарі, він же пише тексти і музику, він же й п"є найбільше(ну це так, особисте спостереження, просто в памяті ще досі зберігаються моменти, коли ми з ним, або з ним і Артьомом, ну той шо Asstarot, тіпа шо барабанщик, нажиралися в хлам.особливо позавчора.Вибачте за такі інтимні подробиці).
ой, затупила, Андед уже відповіла
Ги...

мені писати нічого нетреба, все про нас знають

і пишуть

)
Ну а що до новин то дісно таки є. Зара пробуємо зігратися з новим учасником... клавішнецию .. дехто її вже мабуть знає...на імя Ліза... дуже гарно грає.... досить талановита дівчина як на свй вік... нетільки по клавішам а і по скрипці.. та щей дуже гарні тексти сама пише.... прото золото

)... мені особисто дуже подобається, хотілосяб щоб вона знами і надалі грала, але хз на скільки в неї терпіння вистачить

Надіємся на краще
таки да,дехто її вже знає...
ну,удачі вам з Лізон, а їй - з вами. Клавіші - то завше кльово. Маю надію скоро почути проапгрейджений Прометеус
Цитата(Dimentor @ 11.7.2007, 6:00)

Ги...

мені писати нічого нетреба, все про нас знають

і пишуть

)
Ну а що до новин то дісно таки є. Зара пробуємо зігратися з новим учасником... клавішнецию .. дехто її вже мабуть знає...на імя Ліза... дуже гарно грає.... досить талановита дівчина як на свй вік... нетільки по клавішам а і по скрипці.. та щей дуже гарні тексти сама пише.... прото золото

)... мені особисто дуже подобається, хотілосяб щоб вона знами і надалі грала, але хз на скільки в неї терпіння вистачить

Надіємся на краще
Ура!!!!!Діментор-ти сонечко!!!Правильно зробив!Ліза-Форева
Dimentor
11.7.2007, 11:30
Цитата(Undead @ 11.7.2007, 12:14)

Ура!!!!!Діментор-ти сонечко!!!Правильно зробив!Ліза-Форева

так вчора ми класно пограли разом.. з її клавішами відчуваєтьця що музика наберає мелодійності, вона теж старається ... пробує різні партії а потім вибирає яка найкраща... та що тут казати справді молодець
Цитата(Dimentor @ 11.7.2007, 9:21)

так вчора ми класно пограли разом.. з її клавішами відчуваєтьця що музика наберає мелодійності, вона теж старається ... пробує різні партії а потім вибирає яка найкраща... та що тут казати справді молодець

Ги,я знаю

Ми як приходили до неї додому,то вона сідала за фортепіано і так офігенно лабала свої пісні,що потім я їх собі по звичці під носа бурмотала
А Ліза поїхала вже в Володимир?Бо з самого ранку чекаю!
Цитата(Undead @ 11.7.2007, 17:39)

А Ліза поїхала вже в Володимир?Бо з самого ранку чекаю!
Так вчора ми репетирували а в 20.00 Лисий проводив її на зупинку
Цитата(Dimentor @ 12.7.2007, 5:53)

Так вчора ми репетирували а в 20.00 Лисий проводив її на зупинку
Дивна птаха....Так вона по ходу в володимирі?!Ги...
чо ж ніхто крім АНДЕД?- я спитаю:"Діментор, шо там нового?.." бо, як виявляється, з форума можна дізнатись більше нового, ніж від Вас особисто.. може почнем тепер тільки так спілкуватись, раз Вас настільки даний вид спілкування захоплює?
і ше, сонечко,ти полекше з висловлюваннями, бо невміру ревнива дівчина Артьома просто лапочка в порівняні з тим монстром, з яким зустрічається Діментор.. це так, вважаю своїм обовязком попередити
Цитата(vesela @ 12.7.2007, 19:21)

Ги.... дуже приєсно що ти так радуєшся

... але саме чому ?
kaTapakTa
20.7.2007, 13:04
Цитата(Nymphetamine @ 21.3.2007, 16:24)

Моя вам вічна підтримка! Прометеус - найкраща група=)))!!
тупо відстій, бухові розмальовані придурки які зовсім не вміють грати (враження з мого остатнього "ЖП"). а за те що цей лунь співав, його треба ..... в попу. і тоді буде видно хто п...

. і харю начистити

курва, так і чесались ручки. треба було за кулісами втулити пару раз.
бездарі
Dimentor
20.7.2007, 13:44
мда
kaTapakTa
20.7.2007, 13:49
шо, мда.
що вони собі думали коли співали "ісус христос під...с" ?
що їм в ладоні похлопають?
Dimentor
20.7.2007, 14:46
та я ж нічого некажу... знаю самі вині... мені думаєш було легко було після того концерту.
Цитата(kaTapakTa @ 20.7.2007, 11:49)

шо, мда.
що вони собі думали коли співали "ісус христос під...с" ?
що їм в ладоні похлопають?
так, непойняв, хто співав? коли співав? можна десь докладніше?
Цитата(Dimentor @ 20.7.2007, 12:46)

та я ж нічого некажу... знаю самі вині... мені думаєш було легко було після того концерту.
шось я з ваших комментів нічого не зрозумів. то дімендтор твоя бригада десь христоса гоміком обізвала?

anukas' докладніше якщо можна

і чому тобі не легко після концерту було? шо погано зіграли?
чи що ісуса обізвали?

дик, стиль такий... йа так думою
Dimentor
21.7.2007, 13:30
Цитата(bored_ @ 21.7.2007, 4:17)

так, непойняв, хто співав? коли співав? можна десь докладніше?
шось я з ваших комментів нічого не зрозумів. то дімендтор твоя бригада десь христоса гоміком обізвала?

anukas' докладніше якщо можна

і чому тобі не легко після концерту було? шо погано зіграли?
чи що ісуса обізвали?

дик, стиль такий... йа так думою

так так це "ми".... почитай докладніше попередні сторінки там все ясно описано і про те як обізвали і про те як грали
kaTapakTa
well, я звісно перепрошую, "з Вашого останнього ЖП"? відповідно на передостанньому ми не були шановані Вашою сіятельною присутністю? це я до чого, просто зазвичай розумні люди не складають думки під впливом одного враження, а ці самі враження накоплюють, сумують, аналізують та синтезують разом з добутим важкою, а іноді не зовсім, працею, і лише тоді формують свою точку зору.. на жаль не всім дано бути людьми розумними.. а вскочити в тему і нахамити вміють майже всі, хто має пальці, шоби ними тикати по клаві..
треба було, так чо ж не завітали і не втулили? заодно наткнились би на зустрічні 4 пари кулаків.. ми гостей там якраз ше довго ждали..
2 мій шановний друг bored_
Ти, мабуть так захоплено перечитував всі мої пости, шо не звернув увагу чого вони стосувались..тепер маєш нагоду ше раз перечитать..
бляха муха, тільки сьодня звернув увагу шо вже в цій темі встигли настрочити 9 сторінок. я шо не клікаю на "нові повідомлення" шось ніколи не бачив щоб в вас шось нове писалося.
Всю тему перечитав і тепер знаю як виглядає слово "фіґассє!". Ех маладци хлопці. Ви піднялись в мому респеґті. фіґово зіграний кунцерт, провокаційний інцидент то ше не повод шоб розвалюватись а наоборот, буде шо потім зґадати
shyshkin
22.7.2007, 23:34
Цитата(bored_ @ 22.7.2007, 23:56)

Всю тему перечитав і тепер знаю як виглядає слово "фіґассє!". Ех маладци хлопці. Ви піднялись в мому респеґті. фіґово зіграний кунцерт, провокаційний інцидент то ше не повод шоб розвалюватись а наоборот, буде шо потім зґадати

а ще напитись вдрабадан, знаючи, що я того не толерую. А який сенс робити далі тусню для людей, що доклали стільки зусиль, щоб її не було? Якби Боред сам зайнявся організацією, то може дещо передивився би позиції.
Цитата(shyshkin @ 22.7.2007, 21:34)

а ще напитись вдрабадан, знаючи, що я того не толерую. А який сенс робити далі тусню для людей, що доклали стільки зусиль, щоб її не було? Якби Боред сам зайнявся організацією, то може дещо передивився би позиції.
воно то так, ясно шо трохи не файно вийшло. бо ваша акція таки трохи відрізняється від коммерційних мероприятий де щей не таке можна вчворити. ясно що організатор на це по іншому має дивитись. був би я організатором того шествія, ше хто зна як би я відреагував. А так зі сторони те все "смотрится" навіть дуже весело.
Цитата(bored_ @ 22.7.2007, 23:56)

бляха муха, тільки сьодня звернув увагу шо вже в цій темі встигли настрочити 9 сторінок. я шо не клікаю на "нові повідомлення" шось ніколи не бачив щоб в вас шось нове писалося.

та да... хгадувати є що.. але причина в тому чи приємно згадувати це чи ні... мені особисто ні... Тому постінйо коли це згадую а особливо коли нагадують в так як kaTapakTa то трохан на груз тягне... як будто повертаєшся знову і цей момент на сцену і говориш собі що я більше туди невийду.
Ну всежтаки пережили це... і вроді нерозвалилися... хоча були близько для цього ... але всеодно виходити знову на сцену мені ще більший стрьом чим в перший раз... це вже буде якась фобія... яка лікуватимеця цими подальшими тільки успішними виступами (надіюся вони в нас будуть).
18 - серпня маєм виступати в Луцьку... хоча мабуть слово маєм треба ставити в лапки. Оскільки ми зовсім непідготовлені до цього і нема можливості готуватися... незнаю що і як то далі буде... но мені страшно.
З.І. - teargas ангел хоронитель прометеусів

Дякую за розумну цитату... можна булоб мені щось написати розумнішого у відповідь но в більшості таких випадків коли хтось наїжає, та щей відчувається моя провина в тому то емні щось важко на те заперечити.
а всмислі немає змоги готуватись. то через барабанщика? звучить може тупо, але поки ви зним туда сюда, на концерті можна було б з ритм коробкою зіграти. Якщо грамотна ритмкоробка (починаючи з Yamaha QY 70) і грамотно її запрограмувати а потім її більш менш грамотно підключити то можна на концерті грати. Була колись одна блекувсka банда, яка складалась з двох хлопців, один на гітарі друґий на бассі. Замість барабанів барабанив аппарат. І нічо, давали концерти в такому составі.
Ми і самі колись як не було барабанщика то грали з таким аппаратом.
kaTapakTa
24.7.2007, 8:24
teargas, так, я новенький на цоьму форумі, але я є. і це дає мені право на рівні з усіма користувачами висловлювати свої думки та погляди. якби я насрав в тему будь про що, твої зауваження були б більш ніж слушними.
команді - я розумію, блек чи що там не було б, має право на існування на рівні з усіма, але ви повинні розуміти де живете і для кого граєте, хто перед вами стоїть та слухає. не хочу перебільшувати, але вам пощастило. надіюсь, ви віднесетесь з розумінням. зробите висновки, або можливо зробили вже. тому що самі пхаєте патики в свої колеса.
ЗІ. я казав собі після ЖП, що більше ніколи не приїду у Володимир, хоча місто мені дуже подобається. але помилявся, і радий що.
а, і приєднуюсь до пана Шишкіна: бухло перед виступом - лажа на сцені.
Цитата(bored_ @ 23.7.2007, 15:41)

а всмислі немає змоги готуватись. то через барабанщика? звучить може тупо, але поки ви зним туда сюда, на концерті можна було б з ритм коробкою зіграти. Якщо грамотна ритмкоробка (починаючи з Yamaha QY 70) і грамотно її запрограмувати а потім її більш менш грамотно підключити то можна на концерті грати. Була колись одна блекувсka банда, яка складалась з двох хлопців, один на гітарі друґий на бассі. Замість барабанів барабанив аппарат. І нічо, давали концерти в такому составі.
Ми і самі колись як не було барабанщика то грали з таким аппаратом.
ти може б сказав людям шо така цяцька коштує як нові барабани?

Цитата(kaTapakTa @ 24.7.2007, 9:24)

і приєднуюсь до пана Шишкіна: бухло перед виступом - лажа на сцені.
+1 навіть одна бутилка пива зробить лажу... особливо плавання по темпу...
Цитата(kaldun @ 24.7.2007, 6:46)

ти може б сказав людям шо така цяцька коштує як нові барабани?

бляха протупив канещно. та штука і справді стоїть як баробани...
Dimentor
24.7.2007, 14:51
Цитата(bored_ @ 23.7.2007, 15:41)

а всмислі немає змоги готуватись. то через барабанщика?
Ні.. якраз барабани в нас є а нема всього остального, ну типу самої апаратури і вскіх прибамбасів. набільше нам зараз потрібні нормальні колонки. Підсилювачі найшли... одна дового обіцяюча і по вуха вина людина має допомогти з цею проблемою. Колонки на наступному тижні маєм прикупити.
Якщо все буде так як планується (зазвичай все наоборот) то знач є шанси на виступ.
Цитата(kaTapakTa @ 24.7.2007, 9:24)

teargas, так, я новенький на цоьму форумі, але я є. і це дає мені право на рівні з усіма користувачами висловлювати свої думки та погляди. якби я насрав в тему будь про що, твої зауваження були б більш ніж слушними.
команді - я розумію, блек чи що там не було б, має право на існування на рівні з усіма, але ви повинні розуміти де живете і для кого граєте, хто перед вами стоїть та слухає. не хочу перебільшувати, але вам пощастило. надіюсь, ви віднесетесь з розумінням. зробите висновки, або можливо зробили вже. тому що самі пхаєте патики в свої колеса.
ЗІ. я казав собі після ЖП, що більше ніколи не приїду у Володимир, хоча місто мені дуже подобається. але помилявся, і радий що.
а, і приєднуюсь до пана Шишкіна: бухло перед виступом - лажа на сцені.
Teargas всежтаки хотіла пояснити так як і я розянюю що треба обгрунтовувати свої думки після того як викладаєш... те що вище тобою написано це звичайне хамство.
Нарахунок того що для кого ми граємо це ми дісно розуміємо - ми граємо для своїх.... тобто в меншості нас є.... кому треба той слухає кому ні той обсирає... ЗАКОН такий... в кожного свої смаки, і якщо наша публіка складатимеця з 10 чоловік в залі серед 100 то ми гратимемо для тих 10.
Ну і нарахунок висновків то да... ми вже їх зробили, і робитимо надалі... оскільки вчаця на своїх помилках.
Ну і назакінченя прокоментую те що ти сказв нарахунок міста.... Це взагалі тупо і безсенсу! Оскільки наш гурт сам з Нововолинська і ніякого відношеня немає до Володимира і нема чого дивитися на це місто з поганої сторони якщо це іза нас так сталося.
kaTapakTa
25.7.2007, 7:50
хамство?
тобі ще раз нагадати де воно було?!
що тут обгрунтовувати,

?
Цитата(kaTapakTa @ 25.7.2007, 8:50)

хамство?
тобі ще раз нагадати де воно було?!
що тут обгрунтовувати,

?
Мені вже нічого сказати, вже що треба було я пояснив, якщо ти незрозумів то твоя справа... можеш і далі ображатися на місто і на тому подібне.
Nymphetamine
25.7.2007, 17:41
так давно не заходила сюди. А тут все постарому, знову сварки, спори. Ну може хоч в спорі народжується істина, я дуже надіюся. Тільки дуже прикро, що нічого веселішого ніж те, що усілки нашли і колонки збираються купляти ну ще звичайно про клавішніцу я не знайшла. Було напсано шо Ліза ще й на скрипці вміє грати, надіюся ви цей варіант спробуєте, думаюю буде дуже цікаво і гарно, більше готики і мрачняку в блекові не лишнє=)
Вєдьмочка і teargas, невже вам не приємно коли вашим хлопчикам роблять компліменти? Ніхто їх відбивати в вас не збирається. Але кидатись на людей не варто, всі і так зрозуміли які ви хороші дівчєта. А доводити стороннім монстри ви чи ні тут не варто, краще покажіть себе там, де ваші старання оцінять=)
Бачу діментор шось писав про запис. Коли його викладуть? А якшо цього моменту ще довго чекати, то можна скинути мені на мило, звичайно якщо не важко.
Нажаль тепер матиму змогу підтримувати вас тільки морально і більеш ніяк. Далеко будем. Перебираюся у львів а заодно і до дітей сонцевороту. Надіюся вам як і раніше іншої підтримки від мене потребуватися не буде=)
ps. прохання до teargas мої повідомлення в майбутньому не коментувати
kaTapakTa
26.7.2007, 8:38
ycnixiB
не коментувати? дик, я і не стану, тільки цікаво, нащо ти мені тоді питання задаєш.. да і тут треба мати твій склад ума, шоби зуміти дане безглуздя скоментувати (тут я маю на увазі суто ту частину шо стосується мене. а то патом апять начнецця..)
дійсно, нічого в цій темі не міняється - хтось вскочить, накакає, а тоді пробує (не зовсім вдало, як на мене) переконати народ, шо насправді хоче як краще для гурту,, що не кажіть, а втомлює це, з невідомого бездонного джерела текуче, бажання людей здаватись кмітливішими, ніж вони являються в дійсності..
я тікаю,,
P.S. Відьма! вона нас "дівчєтами" назвала!,, Фугас мнЄ в глаз, видно шо дєвочка перебираєцця в інше місто
2 teargas
прочитав твій останній пост, улибнуло. Особливо "[...]з невідомого бездонного джерела текуче, бажання людей здаватись кмітливішими, ніж вони являються в дійсності..."
було б дивно як би було по іншому. на то ми і люди, дурачкі косять під розумників, а розумники строять з себе дурачків. Шо ти зробиш, такова c'est la vie.
бляха муха, за тим всім, забув чо зайшов на тему. Ти Дімендтор справді написав би шо там як там, які новусті.
Dimentor
12.8.2007, 17:05
Та, якщо чесно навіть не хочеться писати... но раз ви так наполягаєте

.....
Правда кажучи, "гурту" є чим порадуватися... но не мені... а чому ж так ..... Та вот колонки, завдячуючи нашому барабанщику, дістали.... він їх купив сам (прошу звернути увагу, барабанщик! той якому треба палочки і кілька каструль з тарілками купує колонки) ... за що йому велике дякую. Ще хочу виявити подяку Колі з Апатії за підігнаного нам ПОЛОМАНОГО підсилювача... яким від думав компенсувати свій борг мені, давши ним покористуватися... але ж він НЕДІЮЧИЙ!!
Так от я змушений був притарабанити свого підсилювача з дому, а самому залишитися тимчасово без музики. Но то неважливо... головне зараз ми репетируємо в Артема в гаражі підключивши гітару з пирдящою мочкою і клавіші.. просто клавіші. Сам я сижу в стороні, дивлюся на ту картину... ну тобто я зараз не маю інстструменту... не буду розяснювати по яким причинам я маю його дістати, бо то ще одна довга і болюча історія, яку не хочеться починати, бо зонву на мене може бути хтось в образі.
Так от, можна сказати, що троє наших вже репетирують, періодично напиваючись... ну, вобшем, як завжди

а я сижу дома читаю Гаррі Поттера і часом заглядаю сюди що тут і як.
Будуть ще якісь питання ?
Nymphetamine
19.8.2007, 19:31
скільки злості в цих словах...жуть...
тримайтесь...
Dimentor
20.8.2007, 11:44
Цитата(Nymphetamine @ 19.8.2007, 20:31)

скільки злості в цих словах...жуть...
тримайтесь...
та ну.. нормально все. І так ясно щоб грати в гурті то без проблем необійдешся, завжди щось на голову звалюється і мусиш терпіти. Не все так просто як здавалося років 5 тому коли мріяв грати.
Dimentor
20.8.2007, 12:36
Сьогодні нам написали що ми невиступатимемо на фестивалі Бандерштат 15 вересня в місті Луцьку

(( по причинам що їм врізали бюждет і мало грошей на стільки гуртів. Офіціно це на сайті
http://bandershtat.org.ua/ покищо неповідомляли і хто зна кого ще крім нас урізали.
Натомість пообіцяли на виступ в Жовтні на Фор Пості.... Ну щож будем чекати далі...
Що некажіть а плюси всежтаки я в тому бачу, майже нічого невтратили.
Не парся, все буде пучком
Dimentor
11.10.2007, 16:42
Та да. Але коли воно буде ... то пучком.
незнаю, в мнене наприклад банда розпадається. концерт відбабахали і розвалюємось. Але незнаю, то мені ще більше дало бажання грати. Буду і надалі шукати схожих на мене челів.
Може і ти поміняй коллектив, пошукай людей більш активних?
Dimentor
22.10.2007, 10:02
Цитата(bored_ @ 18.10.2007, 3:02)

незнаю, в мнене наприклад банда розпадається. концерт відбабахали і розвалюємось. Але незнаю, то мені ще більше дало бажання грати. Буду і надалі шукати схожих на мене челів.
Може і ти поміняй коллектив, пошукай людей більш активних?
В нас маленьке місто

і найти когсь зі схожими смаками в музиці це неможливо... бо таких більше неіснує. Ми троє єдині, більш таких як ми нема.... ну є але толку з них коли більш ніхто грати невміє. Ми навть когось собі на клавіши знайти неможем.
На даний момент насатла осінь і грати нам в гаражі просто нерозумно. Тому на даний моменти ми знову в пошуках приміщення
Що новенького?Є якісь прогреси у творчості????
Dimentor
30.10.2007, 18:59
та нічого.... а що може бути..
Приміщення нема... інструментів в декого теж нема
а ви взагалі грати збираєтесь?
якби я мала можливість чимось допомогти...але навіть не уявляю як!
мені трохи шкода. все ж починалось так класно!!!
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.