Nymphetamine
16.5.2007, 16:02
Чесно кажучи здивована... З яких це пір мене до "решти"? Чи я не правильно зрозуміла?
Взагалі то сам Артьом Всемогучий нічого мені не казав... якби сказав, то я б звичайно ніколи би навіть не вимовила слово "дупа"...=)))) А так то я ж не всерйоз=) та й за то пришлось відчути дружнє бластбітове прощання... А може й не за то... може за то шо хотіла його на руках поносити... Тоже неприємна історія, але думаю я вже той свій гріх іскупіла... ну лисий так казав...
Цитата
І ше раз прошу, не називай АРТЬОМА дупою!!!!!!
Ну а на я можу сказати тільки одне... Так гарно попрошено, шо я просто неможу відмовити....
Хай живе Артьом!!!!=))) хай живе ПРОМЕТЕУС!
мда... звели тему "Прометеус" до теми "Артьом великий і ужасний".
Дєвушки,ви ше побийтеся за то,хто його більше любить)) Або створіть фан-клуб і ночами співайте гроулом серенади під вікнами.
бугага
Nymphetamine
16.5.2007, 22:36
замість того шоб поради роздавати, краще би до нас приєднувалася. Артьом потребує підтримки=))
та я Артьома,коли треба буде, он-лайн підтримаю)) нєфіг тута флуд розводити))
Dimentor
17.5.2007, 12:09
Так шо тут таке.Фан клуб звичайно супер я не протів.Но серенади.....Я нічкою спать люблю.Да а ше за титул дякую.Відюмо тобі від мене привіт.Да а на рахунок дупи то то не я.Ви просто перепутали мене з однією людиною.Воно тож з групи.
Артем Великій і Ужасний(Вогненний)
Всем поклонятсо пол чосо
Dimentor
17.5.2007, 12:56
Ось так виходить що я даю цитатту свому посту, ну можей не свому а Артьоминому ...
Цитата(Dimentor @ 17.5.2007, 13:00)

Да а на рахунок дупи то то не я.Ви просто перепутали мене з однією людиною.Воно тож з групи.
Артем Великій і Ужасний(Вогненний)
Всем поклонятсо пол чосо
Вай вай... сам ти таково і тойво, тебе так називають а не мене

такщо це твоє почесне звання, яб так ще не парився якби ти мене неназвав "воно" ?! Як це розуміти... ужас... дякую дякую. Я тут тебе захощав завжди а ти мене так.. добре добре ... ще згадаю
і До теми .... небуду вдаватися в подробності але зара все настільки в нас туго що так ще небуло...
Цитата(vityska @ 16.5.2007, 22:37)

мда... звели тему "Прометеус" до теми "Артьом великий і ужасний".
Дєвушки,ви ше побийтеся за то,хто його більше любить)) Або створіть фан-клуб і ночами співайте гроулом серенади під вікнами.
бугага
По-моєму обговорення одного з учасників групи в темі про цю групу не є флудом.Особисто мої пости, якщо ти їх уважненько перечитаєш, не стосуються тільки Його величності Артема, а й торкаються перспектив розвитку групи а також її майбутнього.І вобще, не хочу ні з ким сваритися.А фан клуб уже створений.
Nymphetamine Дата Вчора, 16:53
Чесно кажучи здивована... З яких це пір мене до "решти"? Чи я не правильно зрозуміла
А з якого це дива і за які заслуги ти б мала належати до наближених людей до групи? Вибач, звичайно, але в тебе завищена самооцінка.І вобще, це не мені говорити.Ми тут влаштували гучну полеміку, а Дені з Артьомом не вмішуються.
Nymphetamine
17.5.2007, 15:30
Ведьма
може ти ще й складеш список і рейтинг наближених до прометуса людей? Бгагага!... Думаю їм самим скірше це вирішувати... А щодо мене, то мені всерівно. Мне більше цікавлять успіхи групи ніж то як кого називають і хто на це має право=)))
йопта...
Цитата
Особисто мої пости, якщо ти їх уважненько перечитаєш, не стосуються тільки Його величності Артема, а й торкаються перспектив розвитку групи а також її майбутнього.
ета канєшна сільно сказано,але якшо тобі так хочеться,то хай
шодо наближеності/віддаленості до групи, то я, наприклад, не шарю,якими то критеріями визначається і які заслуги для того потрібні. Якшо я записала Артьому диски і на останньому концерті позичила Лисому на виступ свого напульсніка,то я наближена чи нє?))
Dimentor
17.5.2007, 16:12
Цитата(Ведьма @ 17.5.2007, 16:02)

І вобще, це не мені говорити.Ми тут влаштували гучну полеміку, а Дені з Артьомом не вмішуються.
Ні ні ... ви що продовжуйте

дуже смішно почиати такі пости

мені аж либа на вуха крутиться.. я чуть піс стіл невпав гиги. Хоь настій підіймаєте ну і звісно підбадьорюєте теж.
Але найбільше мене підбадьорює і надає впевненості це так дівчина як
Teargas За що і щиро дякую! (бо деякі забувають висловлювати свою подяку)... може просто на це є свої певні причини алей дісно в її словах можна прочиати дісно правду про гурт оскільки вона про нього знає більше і порадити може як найкраще. Я їй вірю, ну і про наближення теж добавлю.... що досить близко наближена людина
well,
чорт, так хочеться шось про фанклуб написати.. блін, але це вже точно флуд виходить.. а з другої сторони, фанклубну тему почала та, котора просила не розводити флуд такшо..
може б ми окрему тему створили- фанкі Прометеуса, ака "sgt.Prometeus lonely hearts club band"? і там друг друга!!! хто каму кім і як наближений! постили б сканкі білизни з логом гурту..ех..
але думаю навіть ця тема називається дуже багатозначно, такшо недоцільно, я вважаю, нам тут вказувати про шо говорити, а про шо нимона, бо!- де там мая Конституція ( :витягає з-під подушкі: ) ,ага, кажись про це вже згадувалось..
Тепер про наближеність.. Дякую Дані за вигаражування і подяку, про мою близьку наближеність знають всі, кому паложено.
а нащот рейтінга- то список висить у Лисого дома над ліжком, але він туди нікого не впускає, такшо остається тікі догадуватись
Asstarot
18.5.2007, 12:28
Угу фанклуб здорово!Але список висить в мене над ліжком.Пнятно.В Лисого над ліжком висить ТруЪ Аццкій Топоріще.Отакто.
ну от зачєм ти це сказав? шас всі до тебе попхаюцця читати, в тебе не хата а прям якісь Helvete мєсний.. а в Лисого ніхто не взнав би, зберегли б інтригу.. а ти.. ех..
Asstarot
18.5.2007, 12:40
А вдруг це реклама була.
А тепер про мою ножку.Заживать вона буде ще дужжже довго.Обідно.Я вже за боробонами скучаю.Ех судьба моя такая
Markiza de Sad
21.5.2007, 7:57
Хтось тут писав, що дупами обзиватися не гарно. А вот цікаво, чого ніхто не замислюється над тим, чи гарно бути дупами? Бо поведінка наших дуп властива тільки для справжніх задниць.
Цитата(Markiza de Sad @ 21.5.2007, 8:48)

Хтось тут писав, що дупами обзиватися не гарно. А вот цікаво, чого ніхто не замислюється над тим, чи гарно бути дупами? Бо поведінка наших дуп властива тільки для справжніх задниць.
Ха... пісець.. що за китайська філософія?

І взагалі ти хто ?
Gorgoroth
21.5.2007, 8:28
Бачив відео, записане на моб. Радувались би ви, вас люблять, поважають. А то тута на форумі фанаткі сварки устраюють. Не ображайте їх
Цитата(Gorgoroth @ 21.5.2007, 9:19)

Бачив відео, записане на моб. Радувались би ви, вас люблять, поважають. А то тута на форумі фанаткі сварки устраюють. Не ображайте їх

відео типу з ЖП ? да там якісь недуже але гарно вийшло, ну добре що із за якості записаної на моб нечути лажи

Ну і можей справді є чому радуватися.. радуватися тому що в нас хоч щось є, але всежтаки це "є" щось мене незадовільняє. Хочеться добитися більшого а тоі вже радуватися.
А вгагалі ти хто ? Людина яка зявляється на форумі з блековим аватаром, ніком Горгорот і з першого поста пише в нашій темі має бути цікавою особистістю та щей блекером (яких в нас дуже мало і ми і так всіх їх знаємо) а ти ще невідомий
про необзивання було має.. а про те, бути чи не бути задніцою- кожен вирішує сам для себе, так як в різних людей різний погляд на те, шо саме значить бути дупою.. а шо- дупкою маленькою.. і тд.
а оцей милий хлопчик, Gorgoroth, міг би буть таким ласкавим і витлумачити мені, хто кого не повинен ображати, Прометеус фанаток, чи фанатки- Прометеуса.. а то вибач будь-ласка, але шось я нечітко з поста можу це винести.
і ше.. Дані, ти таку потужну армію паклонніц називаєш "хоч щось є"? хотілося б більшого? а ми не кількістю, а якістю, це ж не випадок вияву тиску..
Dimentor
21.5.2007, 14:34
Цитата(teargas @ 21.5.2007, 14:54)

і ше.. Дані, ти таку потужну армію паклонніц називаєш "хоч щось є"? хотілося б більшого? а ми не кількістю, а якістю, це ж не випадок вияву тиску..
Ну ти мабуть неправильно мене зрозуміла а я напевно незовсім докладно вриразився

під словами "хоч щось є" я мав на увазі не фанаток а досвід в музиці, на сцені і тому подібним приколам (ну звісно рекламу теж, фанаток теж можна туди віднести)
Nymphetamine
21.5.2007, 16:26
ой хлопці, ваша могутня армія фанаток, агресивно настроєних, зробить так, шо тільки вони одні у вас і остануться, бо нових вони не допустять. Отоді то і прийдеться тішитися якістю, а не кількістю.
Dimentor
22.5.2007, 10:16
Цитата(Nymphetamine @ 21.5.2007, 17:17)

ой хлопці, ваша могутня армія фанаток, агресивно настроєних, зробить так, шо тільки вони одні у вас і остануться, бо нових вони не допустять. Отоді то і прийдеться тішитися якістю, а не кількістю.
Хммм.. ти мене налякала

страшно подумати які міри вони будуть приймати.
Цитата(Nymphetamine @ 21.5.2007, 16:17)

вай, пцічка, а ти шо, не в нашій армії? ти так мужньо боролась відстоюючи свої, хоч і далеко не бездоганні, але зате власні, думки в постах..а тут так говориш ніби ми з Відьмою уже пару чоловік вбили, і ше декількох тільки збираємось..
да ну, мабуть завязуєм цю полеміку, вона, мабуть, уже не одну мене дістала..
такшо удачі всім, без наганної потреби являтись сюди не стану, не хочеться нікого стєсняти чи ущємляти в правах.. AVE
Nymphetamine
22.5.2007, 12:42
teargas
Та ти що! навіщо ж втекати? Без тебе буде скучно. Бо я вже за декілька постів твоїх в мене склалася думка, що ти мабуть цікава особистість, яка не з тих хто тупо лиже ср"ки, а ріже правдуматку.
Ну анащот бездоганності думок, то вибачай, ні в кому з нас немає нічого бездоганного... навіть як би ти сама в цьому не була переконана. такий світ..
Цитата
да ну, мабуть завязуєм цю полеміку, вона, мабуть, уже не одну мене дістала..
нащот цього підтримую.
Давайте краще поговорим про хороше, а ще краще почекаєм, що нам розкажуть про свої справи учасники гурту.
Dimentor
22.5.2007, 12:56
Цитата(Nymphetamine @ 22.5.2007, 13:33)

Давайте краще поговорим про хороше, а ще краще почекаєм, що нам розкажуть про свої справи учасники гурту.
Яб міг дещо розказати але небуду поспішати з висновками... бо все якось то на ниточці вісить і хто зна чи воно обірвеця чи ні. Хоча новин є багато але краще їх поки протримати до викладанння на форум.
Можу сказати що люди змінються і хто зна в яку сторону... зівсно всі надіяться на краще але незавжди виходить так як хочемо ми, тобто зміни в гурті всежтаки будуть але ще незнаю до чого це призведе.
Nymphetamine
22.5.2007, 13:09
Цитата
Можу сказати що люди змінються і хто зна в яку сторону... зівсно всі надіяться на краще але незавжди виходить так як хочемо ми, тобто зміни в гурті всежтаки будуть але ще незнаю до чого це призведе.
дуже дуже сумно коли ти так пишеш. Ми вже всі звикли до того, що прометеус - це Лисий, Діментор, Артьом. Якшо когось не буде, не можна сказати шо це вже буде не прометеус, але все одно буде шкода. вам хіба шо можна когось взяти до себе, наприклад клавіші. Це було би добре=))
Nymphetamine,ти таке золотко.. дякую, але я не на всігда.. просто , мабуть недоцільно, да і я цього не дуже люблю, ото писати про пусті речі, які з рештою не мають майже ніякого значення.. якшо треба буде відстояти якусь позицію, або захистити гурт від злісних нєдоброжелатєлєй в цілому, або когось окремо поодинці.. то будь-ласочка.
і приєднаюсь, птасю до тебе, Прометеус можливий тільки і виключно в такому складі.. ну принаймні я інакше не уявляю, але це їхній вибір
Dimentor
22.5.2007, 16:32
Цитата(teargas @ 22.5.2007, 15:07)

Прометеус можливий тільки і виключно в такому складі.. ну принаймні я інакше не уявляю, але це їхній вибір
Як я вже давно це зрозумів що Прометеус можливий тільки там де є Лисий, якщо навть ми з Артемом підемо а Лисий сам залишиться то він і буде сам той Прометеус. як я піду то змін нестанться (в назві).. так як і Артем.
Nymphetamine
23.5.2007, 13:56
Цитата
як я піду то змін нестанться (в назві).. так як і Артем.
Не погоджуся ні в якому разі. І взагалі хватить себе недооцінювати
Я теж вважаю, що зациклюватись на одній людині - то знецінювати інших. Є багато людей, котрі пишуть тексти. Можна спільно робити будь що, ідучи на певні компроміси і поступки в плані стилю, заради головного - Музики. Чи задача стоїть до семрті грати Блек? Краплі Морзу дозволили собі паралельний проект і всі від того виграли. Який сенс обмежувати себе? Заради чого?
Так хочеться,щоб у Прометеусів було все пучком...Є якісь новини?Діментор,признавайся!!!
Цитата(Undead @ 26.5.2007, 10:30)

Так хочеться,щоб у Прометеусів було все пучком...Є якісь новини?Діментор,признавайся!!!

Яб зрідістю все розказав

але як я вже писав нехочу робити поспішних висновків. Тому на все свій час. Можу сказати що в середу в нас буде змога себе оцінити трохи в другому пороекті, тобото спробуємо грати іншу мізику з іншою людиною. З цього зможемо побачити на що ми здатні і чи треба це продовжувати... чи повертатися назад.
В четверг я повідомлю результати цього проекту

Дякую всім хто нас підтримує і переживає за нас
Nymphetamine
3.6.2007, 14:18
Як не хочеш розказувати, так хотя би намікни! а то всьо кормиш нас загадками, а від цього зовсім не легше робиться. Невже все настільки погано? Ви будете на слідуючому жп виступати?
Можу сказати що знову все стало на свої старі місця... як було так і буде ... Прометеусь продовжує свої творіння надалі як і продовжував в такомуж самому складі... покищо змін непередбачається. Незнаю для кого це добре для кого можей ні.
На даний момен почали знову щось рухатися... тобто готуватися до чогось ... до чого самнезнаю оскільки в мене сумніви що нас можуть і недопустити до наступного ЖП. Такщо готуємось для себе, а що воно далі буде знач так і буде.
А ну да і ще одне.... нового басиста так і незнайшли.. тому я надалі залишаюся на басу, неможу сказати що це мене радує алей нескаду що ні, вобшем все добре
Цитата(Dimentor @ 4.6.2007, 5:41)

Можу сказати що знову все стало на свої старі місця... як було так і буде ... Прометеусь продовжує свої творіння надалі як і продовжував в такомуж самому складі... покищо змін непередбачається. Незнаю для кого це добре для кого можей ні.
На даний момен почали знову щось рухатися... тобто готуватися до чогось ... до чого самнезнаю оскільки в мене сумніви що нас можуть і недопустити до наступного ЖП. Такщо готуємось для себе, а що воно далі буде знач так і буде.
А ну да і ще одне.... нового басиста так і незнайшли.. тому я надалі залишаюся на басу, неможу сказати що це мене радує алей нескаду що ні, вобшем все добре

А чого вас можуть недопустити до ЖП?Кому дупу надрати???!!!

гиги Дупу

ну незнаю чи прийдеться комусь драти і чи воно треба.
Просто якщо трезво подумати хто захоче випускати на сцену таких як ми, якщо ви памятаєте останій виступ то тут думаю і без слів все ясно, вот і в мене є сумніви нарахунок того чи випустять нас ще коли небуть на цю сцену.
Так це ж залежить від вас.
Цитата(shyshkin @ 5.6.2007, 11:03)

Так це ж залежить від вас.
Так я це знаю .. але нась троє... нетак то вже багато но я нехочу більше говорити за інших. Тому промовчу і з тих пір буду відповідати тільки за себе.
Цитата(Dimentor @ 5.6.2007, 5:47)

гиги Дупу

ну незнаю чи прийдеться комусь драти і чи воно треба.
Просто якщо трезво подумати хто захоче випускати на сцену таких як ми, якщо ви памятаєте останій виступ то тут думаю і без слів все ясно, вот і в мене є сумніви нарахунок того чи випустять нас ще коли небуть на цю сцену.
Хм...Пам'ятаю...Хм...Мда...Забавно тоді було

Тоді Лисий був дуже бухій...Він забув слова,ржав сам із себе,ще й потім гаркнув фразу,що заставила вийти з залу християн...Але я чула,що Лисий вибачався.Тому я вважаю,що варто просто забути про цей інцидент.Мало що п'яна людина,тим паче Лисий,може зробити

А Лисому порада:не напивайся так більше перед виступом...
Nymphetamine
5.6.2007, 21:20
Лисий доречі заслужив окрему повагу за ту фразу від деяких моїх знайомих. Так шо в кожної медалі дві сторони=))
Цитата(Nymphetamine @ 5.6.2007, 22:11)

Лисий доречі заслужив окрему повагу за ту фразу від деяких моїх знайомих. Так шо в кожної медалі дві сторони=))
А ті знайомі роблять Живий Погляд? Чи взагалі допомагають музикантам?
Цитата(Undead @ 5.6.2007, 17:36)

Він забув слова,ржав сам із себе
Доречі він ржав не з себе а коли Nymphetamine кричала оден нехороше слово

Цитата(Undead @ 5.6.2007, 17:36)

Але я чула,що Лисий вибачався.Тому я вважаю,що варто просто забути про цей інцидент.Мало що п'яна людина,тим паче Лисий,може зробити

Вибачався то так... але мало кому це надало впевності.... як і мені теж
Цитата(Nymphetamine @ 5.6.2007, 22:11)

Можливо.... але більшості ні, він повинен був думати за весь гурт. Наприклад мені дуже стидно було стояти там на сцені під такими словами.
По проханю учасників гурту викладаю не нову но небувшу раніше в інеті фотку з репетиції....
Mc Andjey
10.6.2007, 12:28
ги....наша студыйо
Nymphetamine
11.6.2007, 14:33
Ой красавцІ!!!!!!!! Особєно артьомчічок вобше лялюся!!!!
регустьєна
13.6.2007, 15:53
Ну як там справи з новинками у Prometeus? Відбулись якісь зміни, експерименти?
Цитата(регустьєна @ 13.6.2007, 16:44)

Ну як там справи з новинками у Prometeus? Відбулись якісь зміни, експерименти?
Так.. декілька новинок є. Найголовніша ми записали більш меніш якісний трек на тему "Дивний Сад" який виконували на концерті. Ще я важаю його треба трохи підфуфирити і можан буде викладати в нет на вашу оцінку

В цю суботу зробили собі невеличу фотосесію во всій красі корпспейнту

) Теж мабуть буде викладати в нет окремі фото якщо комусь цікаво.
Ну покищо все
Цитата(Nymphetamine @ 11.6.2007, 15:24)

Ой красавцІ!!!!!!!! Особєно артьомчічок вобше лялюся!!!!
Да, фотка класна,дуже сподіваюся, що на вихідних побачу і інші фотографії, оскільки гурт дуже колоритний і з фантазією проблем просто не існує.Але, сонечко, ти обережніше з такими заявками, ато не в міру ревнива дівчина Артема може не так зрозуміти і ...
Dimentor
18.6.2007, 16:05
Цитата(Ведьма @ 18.6.2007, 16:20)

Але, сонечко, ти обережніше з такими заявками, ато не в міру ревнива дівчина Артема може не так зрозуміти і ...
Бугагага

це точно ... а дівчина в нього вашє зверь

зїсть заживо

Правда Відьмо ?

гиги
мда, скоро точно будєт драка...

вотета популярность!)))гг
тако,Прометеуси,слухайте! Скоро мабуть ми до вас припрем, так шо готовтесь

А Артьомій хай персонально мну готує багато пива, бо я йому просто так його не прощу))))
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.