Цитата(SHNUR @ 15.3.2007, 13:52)

фопрос. а чи потрібен блековій банді басист який хоче собі дреди??? може він катю лєль слухає??? нада би екзамен
Гиги даа, цікаве запереченя, але дивлячис на наше скрутне становище то ми гребемо все

) гиги Тілкт аби в мів грати інстумент мав і все таке
Цитата(Nymphetamine @ 17.3.2007, 11:10)

Жалко мені все таки хорошу групу... дуже жаль(((
чому? ти про що ?
Цитата(fist1 @ 17.3.2007, 12:08)

Шнур ти повтикай одны ыз паследных концертов Кредлов кста у них тож дреди....
Да там гітраист з дредами

Цитата(Nymphetamine @ 17.3.2007, 12:20)

А хіба кредли це блек метал???
А ти думала

Я досі важаю кредалів блеком, хоча трошки вже слабшим від попередніх альбомів, но всежтаки блек. Навть подивитися можна на такі гурти як Діму Бургір Сатірікон теж блек але з кожним альбомчикаом той блек стає все більш мелодічнішим, як колись неможливо було порівняти що блек може бутит мелодічним. Останій альбом Сатірікона то взагалі ульот який неназовеш блеком, навіть кредали так далеко незаїхали зі змінами в музиці як ті самі Сатірікони но всежтаки блек.
Такщо я вжаю Кредалів досить класною музикою незважаючи на те що музика змінилася. Я так замітив що чим більше розкручується блековий гурт тим білше він набирає досвіду в своїй музиці і робляться зміни в своїй музиці, тоді вже люди починають гнати "Вооот Кредал колись був класний блек, тепер зіпсувалися !! Зпопсилися!!" А я важаю навпаки, що вони досягли кращого, тому що як некажучи вони досягли цього своїм досвідом в музиці і зрозуміли що краще. Я важаю що це просто зявляється новий різновид блеку, типу родич мелодік-блеку, поживем побачимо далі.
Так можливо я це вже не до теми Прометея, но я запевняю що це якраз до теми. Томущо ми граємо блек і критика про цей стиль також тут допускається. Можливо з часом і ми змінимося в ту сторону яку пішли ті гурти.
Цитата(tarqs @ 18.3.2007, 20:59)

prometeus теж непогано грають мені сподобалось
Дякую дякую