shyshkin
22.2.2007, 13:42
Цей Гурт вперше вийшов на сцену 30.11 2006 в першому проекті ЖП. На сьогодні є найактивнішим і прогресуючим учасником проекту.
Так, "Апатія" крутий народ, час від час намагаюсь заходити до них на репетиції, дивлюсь шо новенького.

Взагалі класні вони там всі, особливо клавішниця

Бажаю їм успіху, професійного ну і кар"єрного росту
десь колись, валялась ссцилка на їх сайт. Він ше десь є чи вже не робить?
AngelSID
22.2.2007, 16:26
Да класні пацани і класна музика в них, але особлово там прикольний другій гітарист вроді Сєня його звати, так класно грає на гітарі!
Цитата
але особлово там прикольний другій гітарист вроді Сєня його звати
ну ти і жжош! а То не він Креш™?
Небыло сайта, была только дизайнерская идея
shyshkin
22.2.2007, 16:31
тепер очевидно черга на реверанс групі підтримки? Нічого. Скоро апатіти розсмакують задоволення від спілкування з фанами і будуть і відповіді, і запитання. А потім буде і сайт. Хоча ця тема буде доти, допоки буде проект.
AngelSID
22.2.2007, 16:35
Можливо креш!!!
Так,компліментів я вам говорити не буду

, бо ви й самі в курсі як я вас люблю

гиии...
А от побажання - прошу. По-перше, бажаю пошвидше записати демку і по-друге зразу викласти то в себе на сайті. Тому шо я тут усім (в тому числі і людям,причетним до музики) розказую,який є класний гурт Апатія, а вони мені кажуть: ну да,то вьсо чудово, але треба їх почути, де то можна зробити?.. Так шо вперед!
vityska
Ги, а от за рекламу вже спасибі тобі! Самі не можем дочекатись запису, хотілось би вже...
SEPULTURA
22.2.2007, 18:23
Не дєтскій голосок у вашого вокаліста)

.
Але стиль прикольний, так тримати.
Да.... вот шо реально не хватає це наманої демки,а так все гуд енд кул=)) так держати=)
AngelSID
22.2.2007, 20:39
Знаєте шо не хватає мені в вашій групі ше одного вокаліта, дівчіну з класним вокалом, або хлопця з скрім вокалом.
shyshkin
22.2.2007, 22:35
а мені чогось етно , типу Мерви. але щоб фішка була своя і неповторна.
Цитата(AngelSID @ 22.2.2007, 22:39)

Знаєте шо не хватає мені в вашій групі ше одного вокаліта, дівчіну з класним вокалом, або хлопця з скрім вокалом.
на мою думку другого тяжкого голосу не потрібно. Можна місцями всунути додатковий скрім але не завантажувати. А от жіночий вокал булоб класно. хочемо попробувати. Якщо буде виходити візьмемо вокалістку
Я думаю експерементувати можна.. попробуйте як краще...трохі тяжчього гроула не хватає...
AngelSID
24.2.2007, 15:13
Цитата
Можна місцями всунути додатковий скрім але не завантажувати
Я це і мав на увазі
Цитата(SHNUR @ 24.2.2007, 10:59)

на мою думку другого тяжкого голосу не потрібно. Можна місцями всунути додатковий скрім але не завантажувати. А от жіночий вокал булоб класно. хочемо попробувати. Якщо буде виходити візьмемо вокалістку
По моэму вже й намітили кого брати, і згоду вона вже вам дала. Шо вже передумали??? І чого я все взнаю остання?
Тю, я шось теж не все зрозумів...ШНУР, а нука....? З цього місця будь-ласка з подробицями
В Апатії намічаються зміни в складі??
ну-ну,громадськість жаждєт дітелей
Цитата(vityska @ 25.2.2007, 20:35)

В Апатії намічаються зміни в складі??
ну-ну,громадськість жаждєт дітелей

Як мінімум 1/3 Апатії (а це 2учасники) в шоці і нічого про зміни не знає...шось ви дезінфу кидаєте...сподіваюсь))
ну,просто з контексту попередніх постів напрошується такий висновок...
Цитата(vityska @ 25.2.2007, 20:44)

ну,просто з контексту попередніх постів напрошується такий висновок...
ненаю-ненаю...неробіть висновків поспішних.
Цитата(Electra @ 24.2.2007, 18:09)

По моэму вже й намітили кого брати, і згоду вона вже вам дала. Шо вже передумали??? І чого я все взнаю остання?

так то ж тебе намітили, тіки ти ше про то не знаєш

)
Цитата
так то ж тебе намітили, тіки ти ше про то не знаєш
Не тіки вона

шось ви мудруєте як завжди...
Цитата(Crash™ @ 26.2.2007, 23:48)

Не тіки вона

шось ви мудруєте як завжди...

ну дик... я ж нівінават шо тіки нам то потрібно, так і виходить...
Думаю, що стояти збоку і ображатись, то завжди програшна позиція. Можна спокійно порадитись і все з"ясувати. В такій коианді, як ,,Апатія" взагалі не мало б бути якихось непорозумінь.
Цитата(shyshkin @ 27.2.2007, 9:33)

Думаю, що стояти збоку і ображатись, то завжди програшна позиція. Можна спокійно порадитись і все з"ясувати. В такій коианді, як ,,Апатія" взагалі не мало б бути якихось непорозумінь.
Ображених немає, є здивовані!!! Як можна ображатися на самих найкращих "одногрупників"(якшо так можна висловитись)?Це ми так дізнаємося нову інфу...
Ніяких кардинальних змін найближчим часом не планується. Просто в планах є добавити одному з учасників додаткові функції (а може і не одному). Якщо вони будуть згідні. Не варіант розширювати групу кількісно. Потрібно ставати иуніверсалами які вміють робити не одну річ. І непорозумінь ніяких немає і неможе бути. Шкода що з репетиціями трохи скрутно через технічні проблеми
shyshkin
28.2.2007, 14:06
Зараз в мене гість

Привіт всім! це Петровіч.Ото ви тут роздули,без мене!пояснюю всім:Шнур правий в тому що,в АпатіЇ було і буде,, 6,, учасників!Щодо вокалу то, приємне ,,гарчання,,Шнура ми плануемо прикрасити ще двома голосами учасників гурту,,поки таємниця чи
їми,,! У нас дуже багато планів і роботи,щодо творчості та розвитку.маю пропозицію до гурту:давайте найближчим часом підрехтуемо свою ,,кохану,, кімнату і почнем інтенсивно працювати, бо часу мало, ,,лабать ахота,, ідей купа. А хто бажає, може нам допомогти з ремонтіком.Як думаєте???????????
да, лабать ахота... в мене вже ломить руки/ноги, пора би приступать до праці, але... там дуже сиро... все ржавіє, сиріє, ..фее... треба би місце нове...
І нам ахота, і ідеї вже накопичились...ви гадаєте краще робити ремонт? Треба виловить того командира блін. Це на рахунок клубу...
Цитата(Crash™ @ 28.2.2007, 16:54)

І нам ахота, і ідеї вже накопичились...ви гадаєте краще робити ремонт? Треба виловить того командира блін. Це на рахунок клубу...
Дуже надіюся що наступна акція буде не 30-31 бо мене не буде в місті.
Цитата(Electra @ 2.3.2007, 22:50)

Дуже надіюся що наступна акція буде не 30-31 бо мене не буде в місті.
Віка. Доцільніше такі речі писати не в темі ,,Апатія" , а в загальній спільній темі, бо стосуєтья цілого проекту. Добре?
Цитата(shyshkin @ 2.3.2007, 23:02)

Віка. Доцільніше такі речі писати не в темі ,,Апатія" , а в загальній спільній темі, бо стосуєтья цілого проекту. Добре?
Без проблем!
Цитата(Electra @ 2.3.2007, 23:12)

Без проблем!
Ну то напиши

Бо без Тебе акція-не акція. І Аптія того не пробачить ні тобі , ні мені
гиг, не пробачим точно,

як жеж без Віки??
Kiki-Masari
3.3.2007, 16:25
Цитата(Crash™ @ 22.2.2007, 14:30)

Так, "Апатія" крутий народ, час від час намагаюсь заходити до них на репетиції, дивлюсь шо новенького.

Взагалі класні вони там всі, особливо клавішниця

Бажаю їм успіху, професійного ну і кар"єрного росту

Да, я сама с Киева, но про ваш город наслышена.И не про какую Апатию не слышала, а вот про Крапли морзу- гудят пару наших клубов
Kiki-MasariЦитата
Да, я сама с Киева, но про ваш город наслышена.И не про какую Апатию не слышала, а вот про Крапли морзу- гудят пару наших клубов
Ну і круто, особисто я за них радий
Цитата(Kiki-Masari @ 3.3.2007, 18:25)

Якщо вони там круто виступили, то доцільно відкрити окрему тему про Краплі і описати, як вони там виступили. Бо в нашому проекті вони теж брали участь. Цікаво було б обмінятись досвідом. А це тема Апатії.
Kiki-Masari
5.3.2007, 18:04
Ну і круто, особисто я за них радий

[/quote]
А ты. я так понимаю, розбираешся в музыке... Мне очень интересно узнать поподробнее о Крапли морзе? Почему у них нет своего сайта?
Цитата(shyshkin @ 3.3.2007, 21:02)

Якщо вони там круто виступили, то доцільно відкрити окрему тему про Краплі і описати, як вони там виступили. Бо в нашому проекті вони теж брали участь. Цікаво було б обмінятись досвідом. А це тема Апатії.
Нет, как я знаю, в Киеве их еще не было,но так как я работаю в клубе, то многие наши музыканты про них знают, даже хотели с ними поработать на одном общем проэкте, поэтому я интересуюсь
Повторюю як модератор і автор цього розділу: як учасники проекту ,,Хивий Погляд", вони мають право на свою окрему тему. Чого вони цього не роблять - можливо не вважають за потрібне. Але це тема гурту ,,Апатія" і подальші виступи не по темі будуть припинені особисто мною.
Нет слов....АПАТИЯ это УУУУУУУУУУУХ как класно!)))))
Kiki-MasariЦитата
А ты. я так понимаю, розбираешся в музыке... Мне очень интересно узнать поподробнее о Крапли морзе? Почему у них нет своего сайта?
В музиці трохи розбираюсь, принаймі не скаржусь

А тебе цікавить шось конкретне? Сайту не мають бо як я розумію в них нема кому ним тісно зайнятись...
veselaЦитата
Нет слов....АПАТИЯ это УУУУУУУУУУУХ как класно!)))))
Дякую за такі схвальні відгуки на адресу нашої творчості! Будем старатись далі!!!
Неа, це УХУХУХУХХУХ як класно
Особливо приємно коли усвідомлюєш що розумієш слова пісень
Odarka
Ги! А ще краще коли в тих словах є сенс! Правда? В наших текстах його точно знайти не важко!
Да, ти 100% правий. Зміст є і це прикольно. Хош добавлю:
Особливо приємно коли усвідомлюєш що розумієш слова пісень і зміст. Ок?
Цитата(Odarka @ 9.3.2007, 18:24)

Особливо приємно коли усвідомлюєш що розумієш слова пісень і зміст. Ок?

Ок! А про шо це ви тут?
SEPULTURA
10.3.2007, 16:08
Цитата(Electra @ 27.2.2007, 10:39)

Даю відповідь на твоє питання -
http://forum.volodymyr.com.ua/index.php?sh...=3595&st=20
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка,
натисніть сюди.