Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: гурт "ІншІ"
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3
shyshkin
Володимир-Волинський гурт "ІншІ"

Зображення

Інтернет сторінка: inshi.at.ua

декілька наших творінь:
Крила, Прощавай, Ночі нема, Серце

Інформація про гурт:
Гурт з міста Володимира-Волинського ІншІ , чи просто ІншІ, називайте нас як бажаєте, та всеодно ІншІ!!!
ЖИТТЯ гурту "ІншІ" почалося у Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського, де в 2003 році вперше, всі учасники побачили один одного, поспілкувались, знайшли однакові інтереси та розпочали займатись музикою...
Дімон (Дмитро Свірін - барабани), Пашко (Збаранський Павло -клавіші), Вадя (Захарчук Вадим - баселла), Славко (Пилипюк Ярослав - вокал) і Рома (Гречаник Роман - гітара).
МИ є "ІншІ" і ми з гордістю будемо прпедставляти наше рідне місто де б ми не були, де б не виступали б...
Завжди буде лунати зі сцени,що ми є гурт з славетного, древнього міста ВОЛОДИМИРА-ВОЛИНСЬКОГО!!!!!!!!!!!
Підтримуючи нас ви будете підтримувати своє рідне місто...

===

гурт - один з ініціаторів проекту "Живий Погляд".
Fyntik
І тишина...
Chater
а шо говорить?smile.gif
fist1
Інші як інші... я тож єслі чесно ненаю шо тут написати=))
shyshkin
а стиль як би визначили?
Crash™
Пам"ятаю вони вгазеті якось написали шо їх стиль це "своя альтернатива"...революціонери значить smile.gif До чого там альтернатива не розумію...
bored_
ну і в інших десь начебто щось на подобіі сайта було... де вони ті ссилки подівались. Вже навіть і тема про "Інших" була, теж щось найти не можу. sad.gif
fist1
Може в них своя альтернатива на музику... мож в такому плані=)
AngelSID
На мій погляд вони грають поп-рок.
Chater
А я слышу в их мотивах тока попсу.
shyshkin
в манері славіка є рокабільні прийоми. в 1950ті роки то була революція.
Crash™
Цитата
в 1950ті роки то була революція.

так то воно так, але революції треба робити зараз, а не жити тим що було пів століття тому...я думаю всі зімною погодяться. В Славіка сильний голос, начебто, треба розвиватись тільки, і шукати дійсно якісь альтернативні підходи до творчості
kuzka
Цитата(Crash™ @ 22.2.2007, 22:43) *

так то воно так, але революції треба робити зараз, а не жити тим що було пів століття тому...я думаю всі зімною погодяться. В Славіка сильний голос, начебто, треба розвиватись тільки, і шукати дійсно якісь альтернативні підходи до творчості

чому ви так до них приколупалися якщо вам неподобається тоді чому ви їх слухаєте і запрошуєте а сайт має таку адресуinshi.clan.su
це на пародія це сайт я не розумію чому ви напрягаєте колектив з вашого міста а ви щось зробили для того щоб люди побачили що ви щось вмієте
вони займаються тим що їм подобається і скажу на останнє що така музика більше слухається і краще продається
дивіться на себе а потім буде те оцінювати негативно когось
Crash™
Хлопче, не в обіду, але ти чи знімися з "ручніка" чи протри окуляри, а краще і те і інше, бо на них ніхто ненаїзджяє! Перечитай уважно попередні пости і зроби висновки, якшо не дійде то прочитай ше рівно стільки раз, скільки буде необхідно для того щоб пізнати елементарну істину. Я їх не обсираю, як це тобі чогось здалося, я просто висловив своє бачення і побажання на рахунок вокалу, якшо цього робити тут не можна, тоді нахрін тут ця тема?! Її ж для чогось створили... Я пацанів, мається на увазі "ІНШИХ", поважаю і тісно спілкуюсь, якшо в тебе з тим якісь проблеми, то це тільки твої проблеми. Якшо є ще якісь питання - можу обсудити їх з тобою особисто, а те шо я тут когось "обісрав" помітив тільки ти. Я теж багато чого помічаю, тільки скажу тобі якось при нагоді...
А якшо тут ніззя писати свої враження, побажання і пропозиції на рахунок їх творчості(в кінці кінців то лише моя думка, а вирішувати то їм), то я взагалі писати сюди більше не буду. mad.gif
shyshkin
Оскільки маю тепер фукцію Модератора, то мушу попередити, що дискусія має відбуватися коректно і доброзичливо smile.gif Так мене навчили і Адмін, і Калдун, і Кент. Маючи ці повноваження, змушений буду і відповідно реагувати. Всі теми створені для допомоги і просування учасників проекту, а не для з"ясування особистих стосунків. Ясно? мої юні друзі smile.gif
SHNUR
Моя думка. Ну не пре мене та музика яку вони грають. Ы точно знаю що те що ми граємо ім також не подобається. Це що привід для сварки? Я іх знаю як людей і музикантів. Нормальні люди. І справді, вони роблять ту музику яка їм подобається. А чи це подобається решті це вже питання особистих смаків
TUpolev95
Был я на сайте у "Иншых", и вот что хочу сказать, как сторонний наблюдатель, как человек, который никогда не видел "Живый погляд" и не слышал саму группу. Нужно относиться к жизни проще, стоит идти вперёд и не смотреть по сторонам, не нужно считать чужие деньги и провоцировать ссоры с людьми, которые вам стремятся помочь, пусть даже и на взаимовыгоднях условиях. Бейте в стену в одну точку, если что-то не получается, бейте опять туда же, а не рядом. Есть цель, есть стремление - есть результат. Ну а нет, так нет. Да, и самое ужасное: как можно не хотеть выступать в своём городе? Да я готов хоть круглосуточно давать концерты в Овадно, если позовут, конечно wink.gif Удачи.
Dimentor
Я особисто теж неприхильник цієї музики, але всежтаки вона досить енергійна і добра запамятовується, знаю це на власному досвіді, що пісял винонання пісні іншими "Бийся розбивайся" то ще довго ця мелодія сиділа в мене в голові і я собі під ніс бурмотав ці слова" бийся розбивайся... бийся розбивайся серце моє...." і мені смішно від того laugh.gif
XATA
Да музика мені особисто ненравиться. Мозика грає а вокала нечути
Незнаю цей стиль попса
shyshkin
треба цю тему показати дівчатам з педучилища. Хоча б для балансу.

Цитата(TUpolev95 @ 23.2.2007, 22:07) *

Да, и самое ужасное: как можно не хотеть выступать в своём городе? Да я готов хоть круглосуточно давать концерты в Овадно, если позовут, конечно wink.gif Удачи.

я зовсім не переконаний, що людина, яка їх просуває, виклала на сайті їхню ж думку. Останній Живий Погляд показав зворотнє. ,,Інші" пішли на барикаду першими, навіть при тому, що соліст був хворий і не прийшов взагалі. Це найвищий прояв єдності команди і вміння долати труднощі.
Crash™
Цитата
,,Інші" пішли на барикаду першими, навіть при тому, що соліст був хворий і не прийшов взагалі. Це найвищий прояв єдності команди і вміння долати труднощі.

Згоден на всі 100%! То дійсно круто і ця річ заслуговує на окрему пошану. Кросавчегі))
shyshkin
Збори відбулися, Інших не було. В темі вони не залишили жодного відгуку. На телефони не реагують. Це все я вже десь бачив. І бачив не тільки я. Може в педколеджі нету нема? biggrin.gif Чи сокальський сервер завис назавжди? Ми поважаємо своїх колег і сподіваємось на взаємність.
kuzka
Цитата(shyshkin @ 2.3.2007, 21:12) *

Збори відбулися, Інших не було. В темі вони не залишили жодного відгуку. На телефони не реагують. Це все я вже десь бачив. І бачив не тільки я. Може в педколеджі нету нема? biggrin.gif Чи сокальський сервер завис назавжди? Ми поважаємо своїх колег і сподіваємось на взаємність.

привіт я тут і поправді скажу незнаю що з іншими знаю одне що Славік в лікарні
а я завжди з вами і читаю буквально все
якщо лотрібно допомогти пишіть завжди готовий допомогти якщо це буде в моїх сильно навіть якщо ні також допоможу
Akcionerr
Отож, як бачите і розумієте, що всетаки хтось таки сюди заглянув і з ІншиХ. Але є одна річ, зрозумійте МОЇ ЛЮБІ ДРУЗІ!!!!!!!!!!!!!!!! Реальний світ (це той, що позамежами компа) кординально відрізняється від віртуального, навіть тим, що ми можемо відчути його смак. Мені дуже приємно бачити, що хоч десь та всетаки думки про мене і моїх хлопаків таки виложують. Хочу попросити поважних критиків, про те щоб, вони показували свої вміня критикувати, там де я зможу їх ча стіше бачити, бо тут я їх вкрай рідко можу бачити, інакше зних толку ніякого!!! розумієте взагалі мені подобається працювати за компом, але я не полюбляю, переписуватися з тим з ким я можу поспілкуватись нормальною, людською мовою. І ще до всіх однесеньке питаннячко, А чому ви всі такої гарної думки про нас, напишіть хочаб тут, бо сказати чи невистачає духу чи ... дуже дякую. З повагою Рома "ІншІ".
P.S. І опишіть фактори впливу на ваші думки і ми це обовязково врахуємо.
yak-yulia
Ой...так вумно!!!!ггггггггггг%)
MAL"VA
Цитата(XATA @ 26.2.2007, 20:34) *
вокала нечути

От як раз вокал у них дуже потужний!
Odarka
А чому ви пропали? Мож я шось не знаю....
Мені подобається, але на жаль те що можу згадати то це тільки "Серце" smile.gif Тре нові пісні smile.gif
JuMa
Подобається їхня музика чи ні - вирішувати кожному особисто для себе...
Від себе скажу, що "Інші" - молодці... Вони хоч працюють, їх чути... і не лише в Володимирі... Знаю як важко сьогодні пробитися молодим гуртам, вони ж це роблять, стараються... причому вдало...
kuzka
Цитата(Odarka @ 11.4.2007, 12:53) *

А чому ви пропали? Мож я шось не знаю....
Мені подобається, але на жаль те що можу згадати то це тільки "Серце" smile.gif Тре нові пісні smile.gif

Привіт Усім!!!
обновився сайт інших він став ще кращим і незабаром він вийде на кращий рівень завітайте і оцініть:inshi.clan.su
з повагою Білянський Ігор
shyshkin
Завтра в педколеджі о 18.00 ,,Інші" дають прощальний концерт. Вони закінчують цей заклад.
Fyntik
Цитата
Вони закінчують цей заклад.

І розбігаються хто куди.. а скільки мови про них було?! о0
shyshkin
Цілком допускаю, що мова буде ще biggrin.gif
Akcionerr
Сергій Євгенович дякую за підтримку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хоч дуже багато хто гадає, що підтримка когось не дуже близького нічого неварта, та незважаючи на ці думки, ДЯКУЮ ВАМ!
shyshkin
Думки бувають різні: конструктивіні, деструктивні, критиканські, ні про що і тд. Бажаю вам розвитку і бути готовими, коли буде треба. smile.gif
Рон
А мені "Інші" подобаються!
Я, наприклад, на відміну від "некоторых", музику суджу не по важкості, а по самій музичності, а у "Інших" вона якраз є. Їїхні пісні не набір звуків і криків, а дійсно пісні.
shyshkin
Цитата(Рон @ 8.12.2007, 22:50) *

А мені "Інші" подобаються!
Я, наприклад, на відміну від "некоторых", музику суджу не по важкості, а по самій музичності, а у "Інших" вона якраз є. Їїхні пісні не набір звуків і криків, а дійсно пісні.

Згоден! І вони таки працюють далі! А це найважливіше.
_-_-_
Мені також цей гурт подобається і я поділяю думку Рона.
Ferel
Братва Вітаю з Новим РОКОМ!!!! Творчої насраги єдності, Успіхів у творчій праці!!!! Славко, Рома, Паша, Вадя, Діма- УСПІХІВ І ТВОРЧОЇ НАСНАГИ!!! Greha...
drinks_cheers.gif clap.gif
Akcionerr
Привіт УСІХ з новим РОКОМ! Успіхів, щастячка, здоровячка і всього найкращого, ну взагалі самі знаэте чого вам невистачаэ то хай воно вам прийде і буде з вами!!!! Я хочу сказати усім що те що ви знали до цього моменту у виконанні ІНШИХ це було трішки не те, що ми самі хотіли і грали, хоча взагалом воно те але і не те, чому розповім, наприклад: коли їде машина по дорозі але вона неможе набрати швидкості лише через те що в неї увімкнені ручні гальма, вона їде, але не так як хочеться, от і в нас виникла така ситуація. але вже гальма вимкнені і все рухається в перед... результат почуєте або побачіти самі, зміни в нас не кардинальні, але вони є!!! drinks_cheers.gif tongue.gif
Akcionerr
Хто бажає потрапити на ЖИВИЙ ПОГЛЯД???? drinks_cheers.gif І хто хотів би відродити традиції ЖП??? Пишіть, відкликайтесь...і ми щось прридумаємо...!!! biggrin.gif
Lapk@
Рома, а це правда, що у Київі вам Кузьма Скрябін пропонував стати вашим продюсерам, взамін на ваші пісні? Давно це чула, але незнаю чи правда. Чи це просто чиїсь плітки? smile.gif
Akcionerr
НІ!!! такого небуло!!! alc.gif helpsmilie.gif просто звичайно подумай, в нас є пісні які ми собі складаємо і граємо і в тому разі, якщо ми обміняємлось з кимось таким чином, як пісні на продюсування, то з чи\м нас продюсувати???? хоча варіант цікавий...
Ola
Чого ви зараз ніде не виступаєте, де ви ділися?
Akcionerr
ми не ділися, ми просто вдосконалюємо свої *навички*, робимо пісні... і вже зовсім скоро всі побачать нових *Інших*... і повірте вони справді нові wink.gif
Lapk@
І відповідно пісні у вас поміняються?! Да? І у якому стилі ви тепер будете грати?
Akcionerr
Цитата(Lapk@ @ 14.1.2008, 16:20) *

І відповідно пісні у вас поміняються?! Да? І у якому стилі ви тепер будете грати?

У якому стилі, точно незнаю, а якби і знав то насказав би, словом почуєш-і висловиш свою думку, а там побачимо...
Кукуся
незнаю як хто , а люблю "інших". їхня музика мені подобається...а щодо стилю мені пофіг! головне щоб подобалося.... я люблю музику не через те, що вони грають в якомусь там стилі , а через те як сама пісня мені подобається! хоча можуть і подумати , що я їх люблю через те , що вчусь в пед.коледжі, але мені всеодно! я дуже рада що в нашому закладі з"явилися свої герої і зірки. наш директор дуже підтримує їх. тикі одне питання: чому на сайті тико дві пісні? ви ж таку класну пісню співали на володимира , а я її не можу найти...
Akcionerr
alc.gif непамятаю, що там була за пісня, але знайти думаю її точно можна, а на сайті 2 пісні бо більше ніхто не закидав... ph34r.gif
Lapk@
Цитата(Akcionerr @ 14.1.2008, 6:05) *

У якому стилі, точно незнаю, а якби і знав то насказав би, словом почуєш-і висловиш свою думку, а там побачимо...

Так коли вже вас мона побачити? А то вже скучила за вашим гуртом blush.gif
Lapk@
Цитата(Кукуся @ 14.1.2008, 12:05) *

незнаю як хто , а люблю "інших". їхня музика мені подобається...а щодо стилю мені пофіг! головне щоб подобалося.... я люблю музику не через те, що вони грають в якомусь там стилі , а через те як сама пісня мені подобається! хоча можуть і подумати , що я їх люблю через те , що вчусь в пед.коледжі, але мені всеодно! я дуже рада що в нашому закладі з"явилися свої герої і зірки. наш директор дуже підтримує їх. тикі одне питання: чому на сайті тико дві пісні? ви ж таку класну пісню співали на володимира , а я її не можу найти...

Ну, в нас похожі смаки вони мені теж дуже подобаються, та ти й це знаїш. Приходь до мене будеш мати більш пісень, в мене десь 9 пісень "Інших". А в нас тепер теж з"явився в школі свій герой-Роман Олександрович wink.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.