Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія: Група підтримки
Володимир-Волинський форум > Місто > Живий погляд
Сторінки: 1, 2, 3, 4
Fyntik
Кожен раз бачу нові лиця, але чомусь вони не тянуться до нас... може визначим точні імена, що б потім всякі там.. не проходили по скидкам?
blink.gif
shyshkin
Цитата(Fyntik @ 22.2.2007, 12:46) *

Кожен раз бачу нові лиця, але чомусь вони не тянуться до нас... може визначим точні імена, що б потім всякі там.. не проходили по скидкам?
blink.gif

проясни детальніше, аксакал групи підримкм smile.gif
Sanjak
Певно мало знають про те що на форумі то все обговорюється....
shyshkin
Ну Адмін вже давно знижки свої заробив за підтримку акції. Це навіть прогибом тяжко назвати. smile.gif
Sanjak
Цитата(shyshkin @ 22.2.2007, 15:31) *
Ну Адмін вже давно знижки свої заробив за підтримку акції.

І ще ніразу не скористався tongue.gif
shyshkin
а знижкм не накопичуються, така ось , дітки фігня получається biggrin.gif
Crash™
е! де модератори, шо за оффтоп? laugh.gif А на рахунОК групи підтримки, то 100% шо треба визначити точне число і обов"язки, і не треба таких людей багато, треба брати якістю, а не кількістю, бо блін є певна точка при якій досягається найбільша рентабельність "виробництва" і ресурси мають бути залучені лише ті які потрібні і лише в тій кількості, за якої буде найбільша рентабельність проекту. Доречі, все це реально прорахувати...мікроекономіка...при чому ненайскладніша unsure.gif
shyshkin
абсолютно мудррі висновки мудрого чоловіка. Єдина заковика - крісла. Скільки людей треба, щоб їх швидко і без шкоди для людей , і для крісел перенести?
fist1
Якшо стульчики намана роставлені а не де попало то 4 чоловік б хватило... а коли вони де попало то канешно трохі морочно....
Crash™
Після Новорічної акції носили Петро, я, Шнур, Коля, Міфа, Грєбєнь, Ваш син і Тарас. Ніби то все... З хаотичного порядку ми їх порозставляли по нумерках з 6 до 8 ранку, це при тому шо ледь на ногах стояли від втоми, багато хто до цього не спав більше як дві доби... А при нормальних "розкладах" можна навіть скоротити кількість "носільщиків", і швидше вийде... А ше зауваження Фіста цілком справедливо, треба придумати як правильно їх розставляти коли виносити їх на вестибюль...
Chater
Вечная проблема - стульчики. Смысл было создавать тему?
Crash™
Chater
це зовсім не проблема, просто заділось питання,от я інаписав. Проблеми з цього робити дійсно нема чого
Fyntik
Я думаю про стульчики треба говорити з Андрійом.. він в курсі шо куда, і розказував як їх розставити.. так шо трра спочатку визначити хто і коли буде це робити...

А зара попрошу просто відмітитись хто в групі підтрмки, музикантів прошу не писати!
AngelSID
Я,ти,Чатер і Фіст в групі підпримки !
fist1
я то точно вот=)Але на даний момент (ну точніше на наступну акцію ) стульчіки то є болюча тема і її я вважая треба вирішити намана на зборах...
Chater
Не считаю стульчики болючим вопросом. Намана справлялись
Fyntik
Цитата
Не считаю стульчики болючим вопросом. Намана справлялись

Рознести їх легше.. чим по порядку розставити.. особливо коли поняття не маєш де вони (((
Crash™
Цитата
Рознести їх легше.. чим по порядку розставити.. особливо коли поняття не маєш де вони (((

Ага, тре в пятнашки добре грати вміти))
Dimentor
Гиги народ вам тре зробити окрему тему "Стульчики" laugh.gif
Я з задоволеням допоможу їх таскати, скажите тільки коли і як wink.gif
Chater
Цитата
Гиги народ вам тре зробити окрему тему "Стульчики" Я з задоволеням допоможу їх таскати, скажите тільки коли і як

До и после концерта smile.gif Время не меняеться..гг
shyshkin
До Фунта. Я ще не знаю як, але по групі підтримки дійсно варто зробити опитування. Щоб всі заангажовані висловились і по кількості групи , і по напрямках роботи. Крім того ми все одно маємо страхувати одне одного.
Dimentor
Цитата(Chater @ 26.2.2007, 14:02) *

До и после концерта smile.gif Время не меняеться..гг

До концерту я звісно допоможу ну а після я мабуть невстигну на автобус tongue.gif
Fyntik
Цитата
Я ще не знаю як, але по групі підтримки дійсно варто зробити опитування. Щоб всі заангажовані висловились і по кількості групи , і по напрямках роботи. Крім того ми все одно маємо страхувати одне одного.

НУ нас поки є тільки 4.. +- ше групи... + інколи нащі дівчата допомагають.. но толку від неякого )) тільки моральний %)
AngelSID
Цитата
інколи нащі дівчата допомагають.. но толку від неякого )) тільки моральний %)

ну, ну, а хто на гардіробі стояв в час концерту))
Crash™
Цитата
ну, ну, а хто на гардіробі стояв в час концерту))

Мова йде про стільці)) Ти малограмотний, шо то за слово таке "гардіроб"?! laugh.gif
Взагалі, шось не бачу сенсу в цих балачках...дійсно треба окремий топік створювати про стільці. Може б спочатку визначитись із кількістю групи підтримки, раз вже така тема створена? А далі буде видніше.
shyshkin
Цитата(Crash™ @ 27.2.2007, 0:07) *

Мова йде про стільці)) Ти малограмотний, шо то за слово таке "гардіроб"?! laugh.gif
Взагалі, шось не бачу сенсу в цих балачках...дійсно треба окремий топік створювати про стільці. Може б спочатку визначитись із кількістю групи підтримки, раз вже така тема створена? А далі буде видніше.

Креш , про що був цей пост? можеш сказати?Ти переповів з коментарями те, що сказали і до тебе. Просили музикантів зараз не встрявати. Чи ти остаточно позиціонувався, як група підтримки? В хлопців є своя робота. Ти можеш при бажанні допомогти, але визначатися все таки їм. Дійсно є ще гардероб, в якому під час тусні не дуже хочеться стояти, але хтось то мусить робити. Якщо для тебе це не проблема, то не значить , що її нема. На останній акції я контролював вхідні двері, акваріум, гардероб. А на сцені мене не бачили аж до останнього виходу. Може це теж нориально? Але того разу я не міг це більше нікому перепоручити. Ми страхували одне одного, але потрібно це робити чіткіше. І по кількості група підтримки має визначатися сама. Тільки не треба жлобитись поділитсь роботою.
Crash™
в мене нема слів...чесно кажучи я здивований...але раз не встрявати, то не встрявати...
kaldun
Цитата(Crash™ @ 27.2.2007, 7:00) *

в мене нема слів...чесно кажучи я здивований...але раз не встрявати, то не встрявати...

гиг, а шо тут дивуватись?? кожному своє... музиканти - грають, група підтримки - підтримує, хоча і музиканти можуть помогти, при бажанні, але така штука як стільці, причому щей перед виступом, потім напрягає на руки, і не можна нормально грати... вот...

а ваще, треба з групою підтримки розібратись нормально, шоб в кожного були свої визначені обовязки, тоді все буде злагоджено, і не буде лишніх спорів і тд...
shyshkin
і рбражатися теж не варто.Просто кожен краще знає свою роботу і найбільше її ж і цінує. За принципом своєї сорочки. Я наприклад вважаю, що групу підтримки варто розширити на кілька чоловік в тому числі і дівчат. По перше: треба накрити всі навчальні заклади по розповсюдженню квитків. По друге: шоб була підстраховка і на стільцях, і на гардеробі, і на дверях, і в залі (скажімо під час слему). Тому Фунт, як старший з групи підримки і запропонував своїм же ж і висловитись. Щоб лівих, які б і хотіли до нас потрапити, не було.
Fyntik
Почнем по навчю закладам:
1 школа-глухо
2 школа-темно
3 школа-Віка (апатія),можна ше підключити поки є кого wink.gif
4 школа-Антон,він же mор!
5 школа -Роман, Іра(снігурка)

Бурса-тихо
Технікум-Фіст
Педколедж-я smile.gif
Медколедж-....

Давайте пропозиції!
fist1
А лівим людям я думаю там і не ма шо робити... мають диско пляскі пусть туда і хотядь smile.gif
AngelSID
В першій школі навчяється наша видуча з живого погляду 3, а в 2 школі я вже приміт одну людину яка може буде нам допомагати я постараюсь привисти цю людину на збори!!!
Fyntik
1 школа-Яна
2 школа-(ждем на збори)
3 школа-Віка (апатія),можна ше підключити поки є кого

Бурса-тихо
Технікум-Фіст
Педколедж-я
Медколедж-....
shyshkin
Цитата(Fyntik @ 27.2.2007, 20:13) *

1 школа-Яна
2 школа-(ждем на збори)

Бурса-тихо
Технікум-Фіст
Педколедж-я
Медколедж-....

Дякую. Це вже систематизована інформація. Є Нюанси . Це не група підтримки в чистому вигляді.Тут є і музиканти і люди, котрі вже закінчують навчальні заклади. Тож потрібна надійна активна зміна. По технікуму я би ще назвав Таниську, хоч вона і не ходить на збори, але від самого початку підтримує проект. І Чатера не бачу. Він що, тіпа ніде? Чи тіпа, нічого не робить? Це наш Чатер? Крім того з ,,Фотаріо" теж хтось вчиться в технікумі. Значить має друзів.Те саме в ,,Інших" по Педколеджу. А щодо бурси і мед коледжу поки що думок нема. Та і СіДа нема. Їх що з Чатером на Нововолинськ ставити?
Chater
Я просто наблюдаю со стороны. Некоторое для меня не совсем понятно, буду сам разбираться.
Цитата
І Чатера не бачу. Він що, тіпа ніде? Чи тіпа, нічого не робить? Це наш Чатер?

Тут я, тут. Незнаю чей я чатер, наверное свой, собсвтенный.

По теме - в техникуме не сильно схвачено. Стоит понапрягать технарских обитателей smile.gif

Пока ничего сказать не могу.
AngelSID
До нас в групу підтримки пришла підмога це Віка з 2 школи!

1 школа-Яна
2 школа- Віка

Бурса-тихо
Технікум-Фіст
Педколедж-я
Медколедж-....
Fyntik
Зробив мою роботу... в мене ше ідея.. фотки виложити... wink.gif
shyshkin
1 школа-Яна
2 школа- Віка

Бурса-тихо?
Технікум-Фіст+Таниська
Педколедж-я
Медколедж-....
Odarka
Гм, можна мені до гімназії (ахтунг: не 4 школа!)? Я в гардеробі стояла, жодного концерту не пропустила... smile.gif Я б і на збори приходила (кста вроді пару раз була), але ми раз з Іркою чуть запізнились, і нас не пустили... cry_1.gif То можна до вас? unsure.gif
shyshkin
Цитата(Odarka @ 7.3.2007, 22:45) *

Гм, можна мені до гімназії (ахтунг: не 4 школа!)? Я в гардеробі стояла, жодного концерту не пропустила... smile.gif Я б і на збори приходила (кста вроді пару раз була), але ми раз з Іркою чуть запізнились, і нас не пустили... cry_1.gif То можна до вас? unsure.gif

Це було минулого разу, коли Зиба поставив жорсткі, але зрозумілі умови. Не плач, не краяй. Минулого разу без лівих ходінь туди - сюди ми вклались в годину і люди не хотіли розходитись. Приходьте своєчасно і все. Але правила будемо робити чіткіші і виконувати їх треба буде чіткіше.
Odarka
Ок, все буде пучком smile.gif
Fyntik
Я.. як тіпа старший по тому во... ше раз нагадую.. пахать будуть всі.. і навіть женщИнИ.. стульчики тоже будуть совати!
shyshkin
Цитата(Fyntik @ 8.3.2007, 0:34) *

Я.. як тіпа старший по тому во... ше раз нагадую.. пахать будуть всі.. і навіть женщИнИ.. стульчики тоже будуть совати!

І то починаючи з 8го березня, сказав Фунтік laugh.gif
Odarka
Ууууу. Слухайте, невже все так погано? Невже дійсно аж настільки немає кому совати стільці, шо вже жінок змушують! blink.gif Кста, я дівчина - то шо, можна не совати? tongue.gif
shyshkin
Цитата(Odarka @ 7.3.2007, 23:35) *

Ок, все буде пучком smile.gif

Я думав, що це означає: Буду на зборах без запізнення. Сьогодні стільців ніхто не совав, хоча бажаючі були і нові люди теж. А Фунтік дотримав слова. Принаймі ні його, ні Чатера не було. "Уходят люді..."
Sanjak
сцуко обідились за якісь стульчаки.... а якщо їх не совати? небуде де гоцати?
shyshkin
Власне так. Але просто ще не закінчився вснеародний день народження. Зараз мабуть і форум зупинився biggrin.gif
Tanyska
ну раз так я тож пропадаю на тижні так три поки відмічу своє день народження і адміна!
побачимо чи форум зупиниться на його дні народженіsmile.gif
Chater
Цитата
Я думав, що це означає: Буду на зборах без запізнення. Сьогодні стільців ніхто не совав, хоча бажаючі були і нові люди теж. А Фунтік дотримав слова. Принаймі ні його, ні Чатера не було. "Уходят люді..."

Вроди никто никуда не ушёл. Весна в голову стрельнула просто. Думаю со следующего месяца привыкну что тепло на улице.
Odarka
А коли точно вже збори наступні? Мені тут деякі люди, не буду тикати пальцем хто, нічого не кажуть! sad.gif dry.gif
Це текстова версія - тільки основний контент. Для проглядання повної версії цієї сторінки, будь ласка, натисніть сюди.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.