Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
V0v@n |
7.2.2010, 14:39
Пост
|
![]() Постійний користувач ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 115 З нами з: 3.6.2007 |
Шановні модератори, не стирайте хоч цю тему, бо навіть самому останьому злодію перед смертною карою дають можливість сказати останнє слово.
Я прийняв рішення. Залишити ваш форум. Назавжди. Хтось скаже: "А хто він взагалі такий?" Хтось здивується. Модератори, мабуть зрадіють, бо не стане людини яка відстоює права користувачів і виступає проти диктатури модераторів. Звісно, шкода.. тут є багато людей з якими мені реально було приємно спілкуватися. Є тут багато таких. Шкода тільки, що всім наплювати на дії модераторів. Спочатку я створив тему у розділі "політика", щоб обговорити один із аспектів теперішніх виборів - закрили. Я задав запитання адміністрації "чи є даний форум демократичним?" відповіді не отримав, тему закрили. Я створив опитування у розділі "балачка", щоб дізнатися у користувачів, як на їхню думку "чи являється форум демократичним" - щоб дізнатися що для них є демократія і чи потрібна вона взагалі на даному форумі. Ну і.. тему знову тупо закрили. Від Кента почув "закрита і все. Не обговорюється". Після цих дій я створив підпис "що на форумі панує диктатура модераторів" тому що після цих дій мав абсолютне право на це і що? мій підпис знищили.. Після всього цього я на 100% переконався, що даний форум являється не демократичним! Плюс самі модератори неоднократно говорили, що форум приватний і тому жодної демократії тут бути не повинно.. І тепер мені особисто, як людині яка дуже поважає принции демократії, дуже не приємно знаходтися на цьому форумі. Колись це був дійсно чудовий форум, у що він перетворився зараз? Я хотів дізнатися, запитати у самих користувачів.. та нажіль, тему закрили, бо всі питання які стосуються форуму тут не можна задавати відкрито. Якщо всіх це влаштовує і всім байдуже - продовжуйте і нічого не міняйте. Це було моє останнє повідомлення на цьому форумі. Всім дуже дякую за спілкування. Всіх вам благ. Мене можна знайти на ***, або якшо шо - пишіть на емейл sv2109@gmail.com Нажаль, не можу сам знищити свій профіль - тому прошу це зробити адміністрацію. -------------------- Адміністрація даного форуму не являється адекватною. Підтверджено
|
![]() ![]() |
alex_greyt |
9.2.2010, 20:14
Пост
|
![]() Натхненний ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 351 З нами з: 23.10.2008 З: Важко сказати |
Знову спригуєш. Місце і час за мною, зараз справи на вихідні перевірю і проголошу =) та чого спригую....без базара...тільки не в задрищенську донецької області...а то не вистачить терпіння гнати коней...перевіряй справи...прийми солідний вигляд...ше я час біцаки підкачати...там язик потренуй...камеру захопи...шо за камера доречі? сємкі і пиво в нас є завжди... -------------------- |
Aleksa |
9.2.2010, 20:14
Пост
|
![]() Достойний ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 850 З нами з: 5.4.2008 З: в.в....федорівка сіті:) |
відео на ютубі вложіть...звернення один до другого))))
-------------------- полий дерево..)
http://treeofmoney.ru/66802 |
alex_greyt |
9.2.2010, 20:19
Пост
|
![]() Натхненний ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 351 З нами з: 23.10.2008 З: Важко сказати |
http://www.youtube.com/watch?v=5m9DvojHPe0...feature=related
Кент лови базар http://www.youtube.com/watch?v=EhN1UUMmvtI...feature=related Папа денсінг... Це повідомлення відредагував alex_greyt: 9.2.2010, 20:22 -------------------- |
Aleksa |
9.2.2010, 20:23
Пост
|
![]() Достойний ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 850 З нами з: 5.4.2008 З: в.в....федорівка сіті:) |
свій виклади))))
alex_greyt |
9.2.2010, 20:25
Пост
|
-------------------- |
Aleksa |
9.2.2010, 20:32
Пост
|
е нє..мені краситись ще треба,в порядок себе приводити,вам легче,Пан
alex_greyt |
9.2.2010, 20:41
Пост
|
я надіявся, Пані, ви так гарні...а то виявляється ще маскуватись треба...оце так)) тільки після вас
-------------------- |
vova.rw |
9.2.2010, 22:22
Пост
|
![]() Просто Нео ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор+ Повідомлень: 1 906 З нами з: 18.5.2006 З: З: З: З: З: З: З: З: |
О_о
А что здесь, собственно говоря, происходит? Зараз цей трьоп полетить в смітник, а активісти отримають по банану. І да, я ні на які "стрілки" не прийду, і не тому що когось із вас боюся, мене краще бійтеся. Сцуко, ща йа накатаю оповідання на тему "Як я випадково закрив не ту тему на форумі", рімейк на Кінга. А взагалі, давно так весело не було. Скандали, інтриги, розслідування... -------------------- ![]() |
SysR |
10.2.2010, 8:30
Пост
|
![]() BSD Daemon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор+ Повідомлень: 2 150 З нами з: 26.5.2004 З: localhost.localnet |
alex_greyt
Шо Ви вже в цій темі забулися? Цій помилці еволюції вже 3ій десяток скоро, а воно як малолєтка дурна себе веде. Чи Ви на його захист хочете стати? Чи ти вважаєте шо він тут 100% правий? Закрийте нах цю тему бо вже за*бало цей брєд читати і забаньте хтось вже його нарешті, бо це не скінчиться ніколи. |
vova.rw |
10.2.2010, 10:29
Пост
|
![]() Просто Нео ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор+ Повідомлень: 1 906 З нами з: 18.5.2006 З: З: З: З: З: З: З: З: |
Так як позитивних тенденцій в цьому неконстурктивному треді не намічається, закриваю тему. Претензії - мені в приват. Побачу аналогічний флуд - будуть прийняті крайні міри.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
|
Полегшена версія форуму | Поточний час: 6.9.2010, 22:04 |
|
© 2003-2007 Володимир Онлайн Працює на Invision Power Board © 2006 IPS, Inc. веб каталог, хостинг, готель волинь |
Українська Банерна Мережа |